331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben msnde bile göremedm...ooff offfff acaba zayıfladımı..bnm kilo vermem lazım yaa

ben bugün sordum zayıfladın mı die yok dedi:)):ama komutan herksin kilosunu alcakmış zayıflasınlar diee ama zayıflayamaz zaaten kaslı çok..:):)

ben bugün sordum zayıfladın mı die yok dedi:)):ama komutan herksin kilosunu alcakmış zayıflasınlar diee ama zayıflayamaz zaaten kaslı çok..:):)

benimki 105 kiloydu enine boyuna maşallah 15 kilo verdi 3 ayda yani zayıflıyorlar illaki bide adana sıcak oluyor artık geldiginde kapkara bişey olur: p

benimki 105 kiloydu enine boyuna maşallah 15 kilo verdi 3 ayda yani zayıflıyorlar illaki bide adana sıcak oluyor artık geldiginde kapkara bişey olur: p

çok fazla spor yapıodu o yüzden sanmıorum eğitim de falan zayıflıcağını:)):)zaten 85 kilo falan zayıflamasın:)):

yaaa ben aşkımı çok özledim...............mafoldumben
bi gelse bütün sıkıntılarım bitecek gibi geliyor

yenı topıc hayırlı olsun hanımlar :) saol cerencım haber verdıgın ıcın bı kac gundur gırmıyordum pek.. ee nasılsnız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…