GÜNAYDIN ilarzucum ve gelecek arkadaşlar :))
Sivas ta toprağım sayılır sbugünde çaylar benden =)))
yoooo benimki bişey demedi canısım
merhabalar kızlar.idencim hayırdır niye iptal etmişler ki?yazık yaaa.benim eşimin de çarşı izni hep problem oluyo.onun bölüğü ile bulunduğu yer farklıymış yani öle bişeyler.çarşı izin kağıtları her hafta gelemiyormuş o yüzden.ve bu sorundan sadece eşim ve yanındaki kişi müzdarip.valla yine iyi dayandı maşallah.acemilikten beri ilk defa geçen cumartesi çıkmıştı.gerçi o da artık çıkmayacağım banu ya,daha bi kötü oluyorum çıkınca dedi.olmazsa son nisan ortasında bi de bilet alacağım zaman çıkarım dedi.bende böle yapma zaten her hafta düzenli çıkamıyorsun her fırsat geldiğinde çık bundan sonra dedim.dün ki konuşmamızda çarşı izin kağıtları gelse bugün gerlirdi(perşembe günü için)ve gelmedi demek ki bu haftada çıkamıcam dedi.
canım sitedeki bi kaç kişinin daha öyleymiş
nevruz nedeni ile iptal etmişler çarşıları
bizde her hafta çarşıda görüşüyoduk ya önce üzüldüm gelme istersen fln dedi ama sonra ikna ettim
askeriyeye gidicem
ziyaretçi alanında görüşürüm yeterki görüşiyim
haklısın bi orda bi burdayım :))
ayyyy kıyamam:)))))bende bi keresinde dedim bende gelcem edirneye,banucum nasıl görüşecez falan dedi.bende dedim kemal sunal ın oynadığı bi film vardı propaganda diye.onun gibi görüşürüz dedim:)))
ayyyy kıyamam:)))))bende bi keresinde dedim bende gelcem edirneye,banucum nasıl görüşecez falan dedi.bende dedim kemal sunal ın oynadığı bi film vardı propaganda diye.onun gibi görüşürüz dedim:)))
:))))))bi yerlerşik hayata geçirmeedim zaten seni:))))
+ 18 :lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?