331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne fesatsınız töbe töbe:))))))ben o niyetle dememiştim:))))töbe töbe:)))))

hmmmm pekkiiii =)))
ya ben yemeğe gidiyorum şekerler lütfen geldiğimde herkez burda olsun hahahaha =)
öptüm sizi

inston ne iş bebem bursalılar topiğinde göriim seni beni takip ediyon dedektif :))

ben varım canım ilarzuyu takip ediyordum kaybolmasın diye:)

ne zaman gittin ne zaman yesin ne zaman geldin...ayyyy valla kızlar hızınıza yetişemiyorum yahuuuu

kız ben gidiyorum dedikten sonra wc ye gittim aşkımla konuştum yemek yedim azcıkta fazladan sohbet ettim geldim =)))

kız ben gidiyorum dedikten sonra wc ye gittim aşkımla konuştum yemek yedim azcıkta fazladan sohbet ettim geldim =)))

ben,im bu sayfa hep açık biriniz bişey yazdımı yazıyorum hemen çiçek gözlümboshayallersmile
benim bi deli huyum var sanki koca kk da başka yer yok,asla buraya ihanet etmemem gerekiyormuş gibi başka yerlere gitmiyorum:)))))

hey maşallah:))))

benim bi deli huyum var sanki koca kk da başka yer yok,asla buraya ihanet etmemem gerekiyormuş gibi başka yerlere gitmiyorum:)))))

bende ah erkeklerden çıkmıyorum
biri küçüklüğüme inse iyi olcak sanırım hahahaha

:roflol::roflol:

sorumlulk sahıbı insan :))

çiçekler markete gidiyorum mısır alacam öğle yemeği yapacam :)))

:roflol::roflol:

sorumlulk sahıbı insan :))

çiçekler markete gidiyorum mısır alacam öğle yemeği yapacam :)))

kıs iki domates bide göbek al üstünede mısırı sep tuzla limonu birde nar ekşisini boca et üstüne oooohh =))

ya kızlar bişey sorcam size,buraya gelmeden önce makyaj malzemesi almış biraz.yani dönüş tarihime kadar hemen hemen 6 ay geçmiş olacak.bi yerde duymuştum makyaj malzemelerinin de son kullanma tarihi diye bişey varmış.acaba diyorum onlarda bozulmuşmudur?
diğer bir sorum da cilt sıkılıaştırmak,göz altı çizgilerini engellemek için ne gibi ürünler kullanmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…