331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

[ı]bunu arzum cevaplasın =))[/ı]

kıs iki domates bide göbek al üstünede mısırı sep tuzla limonu birde nar ekşisini boca et üstüne oooohh =))

ayyneenn bebişim mısır aldım yoğurt bi de marulum vardı rokam ve kırmızı biberim hepsini karıştırdım azıcık da mayonez kattım yiyiyorum gül tikenim

evet bal kölpüğüm eğer bi makyaj malzemesinin son kullanma tarihi yoksa ondan kork zaten. genelde 6- 12 ay oluyorlar. üzerinde yazması gerek

diğer konu kırışıklıklar için ben sana link verem benim müdavimi olduğum topik

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ileri-guzel-cilt-icin-dogal-maskeler-518.html

tanrıça arkadaşımız burda bugün yok ama gelince yanıtlar

tamam canım sağol bakayım hemen o topiğe.bende göçebe oldum he he:))))

bacum bu ne ?:))))film topiği ya burası:)))diğer sayfalarına bakayım bari:)))

kız önceki sayfaalara bak :))) burda ne konu olrsa konuşuyıruz öyle şimdi filmden açıldı öyle gidiyor önceki sayfalarda mutlaka bulursun biraz araştırman gerek

güzellik topiği aslında:))

benim burda canım sıkılıyo
inston sen ordan makyaj malzemelerim bozuldumu acaba diyosun
arzu sen ordan instonu alıp götürüyosun başka topiklere
ben istiyorumki sizde şafak sayın sizde benimle kalın ama siz dinlemiyosunuz
sizin bu yaptığınız insanlığa sığarmı
he sığarmı inston sığarmı arzuuu
benim kocam asker kmlerce koşuyo bu topiğe o asker diye almadılar beni ben istediğim için geldim
siz istiyosanız bırakabilirim sizde gelin isterim ben sizde şafak sayın
mafoldumben

kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni ohaoldumsmile gamyoncuiremsu

ay aklıma geldi o küküç kızların konuşma sahnesi bebeğim yaa
sığar mı ahmet sığar mı bercan heeeee

iden süpersin yaaaa:)))))valla ben masumum:)))ilarzu ilac katmış kandırmış beni alıp götürdü:=)
canım benim bıraksan ben daha bi bunalım olurum.yazıları okuyorum,tv izliyorum,geziyorum,arkadaşlarla buluşuyorum,ailemle takılıyorum...ama inan bunları yapan ben miyim onun bile farkında değilim.rüya gibi geliyo herşey.bak beni bunalıma sokmayın.hastalığıma yakın dönemimdeki duygusal patlamalarımı güz çok iyi biliyo:)))hatta daha bitmedimi senin hastalık demişti

anaaaa güz bende tam son mesajda senin kulağını çınlatmıştım:kızardımı kulakların:)))bu arada ne yaptın gitti mi eşin,son durumlar ne

anaaaa güz bende tam son mesajda senin kulağını çınlatmıştım:kızardımı kulakların:)))bu arada ne yaptın gitti mi eşin,son durumlar ne

yok daha burda gıdemedı bılmıyom napcak rapor alcam uzatcam dıyo zaten 20 gun ızın kullandı bırde 15 gun rapaor alcam dıy. kendı halıne bıraktım. benım safak bıtmez kımbılır ne zaman ırakırlar hazıran ortasını bulur benım teskere. gıdıpte yaramazlık yaparsa cezafelan alırsa gamısle falan sayarım ben teskereyı

offf tüh ya üzüldüm bak şimdi.ama şöle düşün tamam belki şafak uzar ama en azından bu süreçte eşin yanında olur.yani aslında şafak değişmiş olmuyor:)

hoşgeldin güz
kız ağzından yel mel ne varsa alsın götürsün
bişey olmaz inş. yaaa ama geldi ya işte gitmesi zor geliyo ona kesin
hayırlısı olur inş.

hoşgeldin güz
kız ağzından yel mel ne varsa alsın götürsün
bişey olmaz inş. yaaa ama geldi ya işte gitmesi zor geliyo ona kesin
hayırlısı olur inş.

bak bu da olabilir çok doğru.ne yapsın zor gelir .ayyy güzcüm ya allah yardımcınız olsun ne diyim arkadaşım ya

aman Allah korusun guzum gönder sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…