ya kızlar bişey sorcam size,buraya gelmeden önce makyaj malzemesi almış biraz.yani dönüş tarihime kadar hemen hemen 6 ay geçmiş olacak.bi yerde duymuştum makyaj malzemelerinin de son kullanma tarihi diye bişey varmış.acaba diyorum onlarda bozulmuşmudur?
Diğer bir sorum da cilt sıkılıaştırmak,göz altı çizgilerini engellemek için ne gibi ürünler kullanmak gerek
kıs iki domates bide göbek al üstünede mısırı sep tuzla limonu birde nar ekşisini boca et üstüne oooohh =))
ya kızlar bişey sorcam size,buraya gelmeden önce makyaj malzemesi almış biraz.yani dönüş tarihime kadar hemen hemen 6 ay geçmiş olacak.bi yerde duymuştum makyaj malzemelerinin de son kullanma tarihi diye bişey varmış.acaba diyorum onlarda bozulmuşmudur?
diğer bir sorum da cilt sıkılıaştırmak,göz altı çizgilerini engellemek için ne gibi ürünler kullanmak gerek
ay aklıma geldi o küküç kızların konuşma sahnesi bebeğim yaa
sığar mı ahmet sığar mı bercan heeeee
anaaaa güz bende tam son mesajda senin kulağını çınlatmıştım:kızardımı kulakların:)))bu arada ne yaptın gitti mi eşin,son durumlar ne
yok daha burda gıdemedı bılmıyom napcak rapor alcam uzatcam dıyo zaten 20 gun ızın kullandı bırde 15 gun rapaor alcam dıy. kendı halıne bıraktım. benım safak bıtmez kımbılır ne zaman ırakırlar hazıran ortasını bulur benım teskere. gıdıpte yaramazlık yaparsa cezafelan alırsa gamısle falan sayarım ben teskereyı
hoşgeldin güz
kız ağzından yel mel ne varsa alsın götürsün
bişey olmaz inş. yaaa ama geldi ya işte gitmesi zor geliyo ona kesin
hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?