331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin güz
kız ağzından yel mel ne varsa alsın götürsün
bişey olmaz inş. yaaa ama geldi ya işte gitmesi zor geliyo ona kesin
hayırlısı olur inş.

bak bu da olabilir çok doğru.ne yapsın zor gelir .ayyy güzcüm ya allah yardımcınız olsun ne diyim arkadaşım ya

aman Allah korusun guzum gönder sen onu

sagolun kızlar gıdecek elbet elı mahkum. ıste rapor alıp ıslerını halletmeye calısıyo. 10 gunde baglayabılecegı ısler var gıderse nerden baksan 3 mılyar zarara ırerız su 10 gunde o işleri hallederse en az 3 mılyar kazanabılır ona ugrasıyo gıtmeden bıraz kazanayım dıye.

arzu alço :))))

kesinlikle arzu alço:))))ben ki kk açılışını kısa dönem askerlikle yapmış ardından da 331.döneme geçmiş,masum masum hergün topiğe giren biriydim ama ama ama bugün kırdım uleyn kabuğumu açıldım saçıldım.şarkı sölicem,klip çekecem beni başrolde oynatacaksın di mi alçom benim:))))

yani 10 gün erken kavuşmak için 3 bin lirada az değil güzcüm.inşallah istediğiniz gibi olur herşey.sonuçta ertelese de en azından seninle olacak ve öyle ya da böyle zaten bitecek bu askerlik.

rappor suresı eklenmıyo dıyo ama bılmıyorum

e öle olursa daha süper olur:))))işşallahhh alır kocacığın raporu

slm kızlar şafağımız::184turkbayragi

oynatmam mı güzelparem sen şu üstündekileri bi çıkar da foto falan çekeyim ben seni azıcık omuzlardan aç bakiimmaklinialirimsmile

rappor suresı eklenmıyo dıyo ama bılmıyorum

çiçeğim ben anlamadım bişey

şimdi eşin bi iş bağlayacak 10 güne ihityacı var onun için rapor almak istiyor. işi bağlarsa 3000 tl kazanacak.

eğer öyleyse 10 gün geç gelsin tabiiki bebetom yaaa süüpeerr

eve ilarzu bende öle anladım zaten güzün anlattıklarını.ya ne zor şu askerlik herkes hayatını erteliyo,planlar yapıyo falan filan amannn bitiyo zaten.artık bütün engeller kalkıyo

teldeydim meleğim :))) açık kalmış

kaş kirpik uzatmak için bakıyorum bi kayısı çekirdeği kremi varmış ona bakıyordum

çiçekler ben gidiyorum mesaim bitti pazartesi görüşmek üzere şafak 56 demek için

öpücükler herkeseee

hayır arzuu p.tesi 55 dicez yaa aaaa
napıyonuz kuşlar

bebeklerim geçen ay bende kist çıktı kasıklarımda, hastalığın bittikten sonra gene gel dedi doktorcuğum ve bugünde gittim ve ve ve ve kist falan kalmamış Allahıma şükürrrrr

bebeklerim geçen ay bende kist çıktı kasıklarımda, hastalığın bittikten sonra gene gel dedi doktorcuğum ve bugünde gittim ve ve ve ve kist falan kalmamış Allahıma şükürrrrr

haa o kist deil yaa
geri kafalı doktorcuklarımız öyle korkutmayı çok seviyolar
hastalanmadan önce o toplaşmış kan pıhtısını aa bak kist sen bitir hastalığı gel bi baklaım diolar sonra yok bişey diolar 15 gün 1 ay olan sana oluyo kistmi var ne oldu acabaa fln diee

ve bugün askımın memleketindeyizz çayları ısmarlamak için geç kaldım

ve bugün askımın memleketindeyizz çayları ısmarlamak için geç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…