331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idenim ayrıca ben bugün askımın yanına balıkessire gdicektik evci izni alıp otelde kalıcaktık ama nevruz dolayısıyla bütün çarşı ve evci izinleri iptalmiş benneyaptımki o yüzden gidemedik ve bu hattada intikale gidicekler 1 günlüğüne ve ayın 1de de izmire intikale gidicekler, sadece önümüzdeki hafta sonu var görüşmemiş için inşallah izin verirler yaa yoksa o gelene kadar göremicem :sinifsinif:

canım ben askeriyeye gidicem bu sefer orda ziyaretçi alanında görüşürz dedim napıyım yaa fırsatları kullanmam lazım

damlacım hoş geldin canım...oh ne güzel demek işe yeni geldin:)

seninki balıkesirde mi yapıo askerliğini damla?

nerelerdesiniz sizler bakim...gündüz hiç gelmediniz.ceren de yok bayadır,ayaz yokkk ımmmbaşka valla baya baya bi yoklama kaçağımız var

nerelerdesiniz sizler bakim...gündüz hiç gelmediniz.ceren de yok bayadır,ayaz yokkk ımmmbaşka valla baya baya bi yoklama kaçağımız var

canım hoşgeldin özledim valla yaa benim işyerinin bağlantısını kestier gündüz giremiyorum cerenle 2 hafta önce falan telefonda görüştük internet bağlantısı yokmus

canım hoşgeldin özledim valla yaa benim işyerinin bağlantısını kestier gündüz giremiyorum cerenle 2 hafta önce falan telefonda görüştük internet bağlantısı yokmus

ayyy özledim gııı cerenii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…