ben dedim sabah canım benim toprağım sayılır bugünde çaylar benden die
he tamam canım benim yerimede ısmarlamış oldun zemuszemus sağol idenim benimm :1hug:
ne demek canm afiyet olsun :)))
naptın bugün bakem
idenim ayrıca ben bugün askımın yanına balıkessire gdicektik evci izni alıp otelde kalıcaktık ama nevruz dolayısıyla bütün çarşı ve evci izinleri iptalmiş benneyaptımki o yüzden gidemedik ve bu hattada intikale gidicekler 1 günlüğüne ve ayın 1de de izmire intikale gidicekler, sadece önümüzdeki hafta sonu var görüşmemiş için inşallah izin verirler yaa yoksa o gelene kadar göremicem :sinifsinif:
damlacım hoş geldin canım...oh ne güzel demek işe yeni geldin:)
idenim ayrıca ben bugün askımın yanına balıkessire gdicektik evci izni alıp otelde kalıcaktık ama nevruz dolayısıyla bütün çarşı ve evci izinleri iptalmiş benneyaptımki o yüzden gidemedik ve bu hattada intikale gidicekler 1 günlüğüne ve ayın 1de de izmire intikale gidicekler, sadece önümüzdeki hafta sonu var görüşmemiş için inşallah izin verirler yaa yoksa o gelene kadar göremicem :sinifsinif:
nolii gıs gamze danasııııı:))))
nerelerdesiniz sizler bakim...gündüz hiç gelmediniz.ceren de yok bayadır,ayaz yokkk ımmmbaşka valla baya baya bi yoklama kaçağımız var
delüüüü :roflol:dilime takıldı ağşammmdan beriii sempatiksalakcinni
nerelerdesiniz sizler bakim...gündüz hiç gelmediniz.ceren de yok bayadır,ayaz yokkk ımmmbaşka valla baya baya bi yoklama kaçağımız var
canım hoşgeldin özledim valla yaa benim işyerinin bağlantısını kestier gündüz giremiyorum cerenle 2 hafta önce falan telefonda görüştük internet bağlantısı yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?