ayyy özledim gııı cerenii Şeniz
haaa doğru bak şimdi hatırladım...tamam o zaman bu sefer yoklamadan geçirdim seni:)))nasılsın,nasıl geçtü günün?canım hoşgeldin özledim valla yaa benim işyerinin bağlantısını kestier gündüz giremiyorum cerenle 2 hafta önce falan telefonda görüştük internet bağlantısı yokmus
delüüüü :roflol:
slm canım nbr?
bende özxledim yaaa yarın sunu bi yoklıyım bakıyım napıyomus bayanssulusmile
haaa doğru bak şimdi hatırladım...tamam o zaman bu sefer yoklamadan geçirdim seni:)))nasılsın,nasıl geçtü günün?
iyiyim canımmm sağol sen nasılsın?senin nasıl geçti günün?
haaa doğru bak şimdi hatırladım...tamam o zaman bu sefer yoklamadan geçirdim seni:)))nasılsın,nasıl geçtü günün?
iyiyim canımmm sağol sen nasılsın?senin nasıl geçti günün?
tlf damı yoklucan görüşcenismi lennn bayanssulusmile
mysoul naparsın bea yaaa :))) şopar mode on sempatiksalakcinni
bahçelide oturuyoduu sempatiksalakcinnitlf la görüşürüz daha nerde oturdugunu bile bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol: o ne lennn:roflol:
Linguistim şafak topikinde kıbrısta askeri olanlar var, seni bekliyorlar
bahçelide oturuyoduu sempatiksalakcinni
şopar moduna geçtim be yaaa :roflol:
ıyyy yıldız tilbe warmış konukk :1shok:bi edip akbayram neyim olaydı yaw :icecream:
iyiyim bende,güzel geçti günüm çok şükürrr.zaman da azalıyor iyice bi yanım seviniyo bi yanım üzülüyo napcam ben yaaaaa
:roflol::roflol: allah iyiliğini versin kızzz aman yıldızıda sevmem edip akbayram daha önce konultu sanırım o namı ferhat göçere mi hangisine bilemedim ama yakın bi zamanda gördüydüm o adamı :icecream:
neden üzülüyosun ki :uhm:
kızacaksınız şimdi bana ama ne yapayım kızmayın ama yine de tamam mı?ailemden ayrılacağım için üzülüyorum.ordayken çok üzülüyorum,özlüyorum sanırım birazda alışmakla alakalı.nerdeyse her gün ağlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?