331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hoşgeldin özledim valla yaa benim işyerinin bağlantısını kestier gündüz giremiyorum cerenle 2 hafta önce falan telefonda görüştük internet bağlantısı yokmus
haaa doğru bak şimdi hatırladım...tamam o zaman bu sefer yoklamadan geçirdim seni:)))nasılsın,nasıl geçtü günün?
delüüüü :roflol:

slm canım nbr?

iyiyim canımmm sağol sen nasılsın?senin nasıl geçti günün?

hım evet mysoul da burdaymışşş hoş geldin canım

haaa doğru bak şimdi hatırladım...tamam o zaman bu sefer yoklamadan geçirdim seni:)))nasılsın,nasıl geçtü günün?

iyiyidr canım nasıl olsun klasik bi gündü boshayallersmile

volkan konak başladıı ohh bea sonunda :lepi:

iyiyim canım yaa öyle böylee zaman geçiriyorum işte sen nasılsın senin günün nasıldı

mysoul naparsın bea yaaa :))) şopar mode on sempatiksalakcinni

bahçelide oturuyoduu sempatiksalakcinni

şopar moduna geçtim be yaaa :roflol:

ıyyy yıldız tilbe warmış konukk :1shok: bi edip akbayram neyim olaydı yaw :icecream:

:roflol::roflol: allah iyiliğini versin kızzz aman yıldızıda sevmem edip akbayram daha önce konultu sanırım o namı ferhat göçere mi hangisine bilemedim ama yakın bi zamanda gördüydüm o adamı :icecream:

iyiyim bende,güzel geçti günüm çok şükürrr.zaman da azalıyor iyice bi yanım seviniyo bi yanım üzülüyo napcam ben yaaaaa

deme gızzz tühhhh kaçırdık desene edip babayıı bayanssulusmile

kızacaksınız şimdi bana ama ne yapayım kızmayın ama yine de tamam mı?ailemden ayrılacağım için üzülüyorum.ordayken çok üzülüyorum,özlüyorum sanırım birazda alışmakla alakalı.nerdeyse her gün ağlıyorummm

yok canım yhaa niyee kızalım haklısın tabi şimdi bende aileme alıştıgım için banada zor gelcek ama ben aynı şehirdeyim avantajım var üzülme tatlım sıkça gidip görürsün çalışmıyorsundA çok fazla engelinde olmaz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…