331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ya bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama az önce kendi kendime düşündüm de;birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz.eşlerimiz ya da nişanlılarımız askere gitti ve bizler bir şekilde burda karşılaştık.gerçekten görmesek de aynı duyguları yaşayan,dertleşen,gülen insanlarla olmak çok güzel.iyiki buraya girmişim ve sizlerle karşılaşmışım diyorummm

öyle tabi ama yine de zor oluyor.yani artık eşimi de tek bırakmak istemem orada.bilmiyorum yaaa inşallah alışırım da eskisi gibi etkilenmem uzakta olmaktann

canımsınnn :1hug: bende senin gibi düşünüyorum sziler olmasaydınız daha zor olabilirdi en azından daraldıkmı burda iki lafın belini kırarak biraz açılıyoruzzŞeniz

ewet bidenem ya iyiki bi araya gelmişiz bulmuşuz birbirirmizi Şeniz

öyle tabi ama yine de zor oluyor.yani artık eşimi de tek bırakmak istemem orada.bilmiyorum yaaa inşallah alışırım da eskisi gibi etkilenmem uzakta olmaktann

gurbetlik zor be güzelim keşke eşinide alıp ailenin olduğu şehire yerleşme imkanınız olsa madem bu kadar özlem oluyo :1hug:

Ayy canım ya, ana kuzusu kaydirigubbakcemile3 E o zaman şöyle yap, bu dönemde ailenle olduğun için sevin, eşin askerden dönünce de kavuştuğunuz için sevin kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
SADECE SEVıN YANı :)))

Şeniz

aslında 2 tarafa uzak olmak en güzeli.ama işte bizde ben uzaktayım onun ailesi ankarada.ve tabi ne eşim ne de ailesi falan bunları anlamıyolar.yani eşimin anlamadığı konu şu oluyo,o üniversitedeyken de ayrıydı ailesinden yani çok da etkilenmezdi.şimdi ise aynı şehirde,ne zaman istesem geliyorum izmire ama tabi onların görme süresi gibi olmuyo.bizdeyken ya da onlardayken annesi sarılır öper oğlunu falan ben içten içe üzülürüm çünkü benim annem uzakta derim o an içimden.kıskançlık olarak değil yani.eşime diyorum mesela ben yokken git,ama benim yanımda öyle sarılıp öpüşüyosunuz falan ben üzülüyorum diyorum.geliyo yanaklarımı sıkıp aman benim karım kıskanmışmı kocasını diyo.gel de anlat şimdi duygularımı

senin kaynana da tammış oğul kuzusu takma yavrum yaa allah sağlık sıhhat uzun ömür versin ailene eşini ikna etmeye çalış en azından izmr olmazda manisa olur sizin tarafa daha yakına taşınmaya çalışın

bak bu iyi fikir:)))))

Ama öyle şeker, hassas tepkiler veriyorsun ki... ben de eşin gibi yapardım sana Şeniz

malesef yaa izmire ya da yakınlara gitme durumumuz biraz zor.şu an ilk hedefimizde yurt dışı tayin durumu var.o olursa süper olucak maddi açıdan da bizim açımızdanda.sadece ikimiz olucaz en azından.sonrasında da tekrar nereye tayin çıkarsa.ama eşmin mesleki açısından ankara en iyisi.sorma sorma iyi niyetli sevgi pıtırcıkları ama işte ben içten içe üzülüyorum onlar bi haber:)))
Yazarken benim de pek bi hoşuma gitti sırnaşık şey zemuszemus Unutma sakın kaydirigubbakcemile5

tamam umutmucam söz veriyorum.alışıcam eşimle mutlu olacağım,yıllarca evleneceğimiz günün hayaliyle yaşadığımız günleri düşüncem:)))

sen söle o zaman ne yapem ben taktik verin bana :)))

Canım valla o konuya yabancıyım, hiç aklıma fikir gelmiyo :sm_confused: Ben de eşin gibi ancak yanağını mıncırırdım her tepkinde kaydirigubbakcemile3

Aaa ama şöyle bi düşünce geldi aklıma.. Sen ailenden uzakta kalmaya dayanamıyon, o dayanıyo.. Madem öyle izmirde yaşamanız en mantıklısı kaydirigubbakcemile5 Senin bu yüzden üzülmene dayanamaz kaydirigubbakcemile3

yok onun cevabını yazdım üstte:)))yok yok ben kafaya koydum bundan sonra eşimle mutlu mutlu yaşıcam.özle özle nereye kadar yahuu.orda rahat olursam,huzurlu olursam eminim aileme olan özlemimde azalır.inşallah askerlik dönüşünde eşimle yalnız kalırız hep,birbirimizle vakit geçiririz sürekli

Daha önce de söylediydin, herbi yerle muhabbet etmeye çalışınca bu saatte kafa gidiyo haliyle :kedi:

Aaa bu benim ilk fikrimle örtüşüyo zaten :lepi: Evet canım ya... onca hayalden sonra eşinle kavuşmuşsun işte opuyorumnanaktan Aileni düzenli aralıkla gör, eve bi webcam düzeneği de kur mis gibin, daha ne olsun zemuszemus

dulcinea katılıyorum canım en iyisi webcam hergün düzenli görüşürsün bende ailemle aynı şehirdeyim ama toplasan yılda 3 kez görüşmüşüzdür

konu dışı ama aşkımın pc bozuldu yaa olurmu bu ya 2 gündür zor açlıyodu bugün hiç açılmamış ((

konu dışı ama aşkımın pc bozuldu yaa olurmu bu ya 2 gündür zor açlıyodu bugün hiç açılmamış ((

Ayy zuzum ya.... Bi süre arkadaşlarından falan idare eder. Zaten bu ay denetim varmış...
Bi de buna mı sıkcan canını olumunekankayizsmile Hallolur bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…