yok canım yhaa niyee kızalım haklısın tabi şimdi bende aileme alıştıgım için banada zor gelcek ama ben aynı şehirdeyim avantajım var üzülme tatlım sıkça gidip görürsün çalışmıyorsundA çok fazla engelinde olmaz:1hug:
kızlarrr ya bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama az önce kendi kendime düşündüm de;birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz.eşlerimiz ya da nişanlılarımız askere gitti ve bizler bir şekilde burda karşılaştık.gerçekten görmesek de aynı duyguları yaşayan,dertleşen,gülen insanlarla olmak çok güzel.iyiki buraya girmişim ve sizlerle karşılaşmışım diyorummm
öyle tabi ama yine de zor oluyor.yani artık eşimi de tek bırakmak istemem orada.bilmiyorum yaaa inşallah alışırım da eskisi gibi etkilenmem uzakta olmaktann
ewet bidenem ya iyiki bi araya gelmişiz bulmuşuz birbirirmizi Şenizkızlarrr ya bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama az önce kendi kendime düşündüm de;birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz.eşlerimiz ya da nişanlılarımız askere gitti ve bizler bir şekilde burda karşılaştık.gerçekten görmesek de aynı duyguları yaşayan,dertleşen,gülen insanlarla olmak çok güzel.iyiki buraya girmişim ve sizlerle karşılaşmışım diyorummm
öyle tabi ama yine de zor oluyor.yani artık eşimi de tek bırakmak istemem orada.bilmiyorum yaaa inşallah alışırım da eskisi gibi etkilenmem uzakta olmaktann
Ayy canım ya, ana kuzusu kaydirigubbakcemile3 E o zaman şöyle yap, bu dönemde ailenle olduğun için sevin, eşin askerden dönünce de kavuştuğunuz için sevin kaydirigubbakcemile5 zemuszemuskızacaksınız şimdi bana ama ne yapayım kızmayın ama yine de tamam mı?ailemden ayrılacağım için üzülüyorum.ordayken çok üzülüyorum,özlüyorum sanırım birazda alışmakla alakalı.nerdeyse her gün ağlıyorummm
kızlarrr ya bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama az önce kendi kendime düşündüm de;birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz.eşlerimiz ya da nişanlılarımız askere gitti ve bizler bir şekilde burda karşılaştık.gerçekten görmesek de aynı duyguları yaşayan,dertleşen,gülen insanlarla olmak çok güzel.iyiki buraya girmişim ve sizlerle karşılaşmışım diyorummm
aslında 2 tarafa uzak olmak en güzeli.ama işte bizde ben uzaktayım onun ailesi ankarada.ve tabi ne eşim ne de ailesi falan bunları anlamıyolar.yani eşimin anlamadığı konu şu oluyo,o üniversitedeyken de ayrıydı ailesinden yani çok da etkilenmezdi.şimdi ise aynı şehirde,ne zaman istesem geliyorum izmire ama tabi onların görme süresi gibi olmuyo.bizdeyken ya da onlardayken annesi sarılır öper oğlunu falan ben içten içe üzülürüm çünkü benim annem uzakta derim o an içimden.kıskançlık olarak değil yani.eşime diyorum mesela ben yokken git,ama benim yanımda öyle sarılıp öpüşüyosunuz falan ben üzülüyorum diyorum.geliyo yanaklarımı sıkıp aman benim karım kıskanmışmı kocasını diyo.gel de anlat şimdi duygularımı
Ayy canım ya, ana kuzusu kaydirigubbakcemile3 E o zaman şöyle yap, bu dönemde ailenle olduğun için sevin, eşin askerden dönünce de kavuştuğunuz için sevin kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
SADECE SEVİN YANİ :)))
Şeniz
bak bu iyi fikir:)))))
aslında 2 tarafa uzak olmak en güzeli.ama işte bizde ben uzaktayım onun ailesi ankarada.ve tabi ne eşim ne de ailesi falan bunları anlamıyolar.yani eşimin anlamadığı konu şu oluyo,o üniversitedeyken de ayrıydı ailesinden yani çok da etkilenmezdi.şimdi ise aynı şehirde,ne zaman istesem geliyorum izmire ama tabi onların görme süresi gibi olmuyo.bizdeyken ya da onlardayken annesi sarılır öper oğlunu falan ben içten içe üzülürüm çünkü benim annem uzakta derim o an içimden.kıskançlık olarak değil yani.eşime diyorum mesela ben yokken git,ama benim yanımda öyle sarılıp öpüşüyosunuz falan ben üzülüyorum diyorum.geliyo yanaklarımı sıkıp aman benim karım kıskanmışmı kocasını diyo.gel de anlat şimdi duygularımı
malesef yaa izmire ya da yakınlara gitme durumumuz biraz zor.şu an ilk hedefimizde yurt dışı tayin durumu var.o olursa süper olucak maddi açıdan da bizim açımızdanda.sadece ikimiz olucaz en azından.sonrasında da tekrar nereye tayin çıkarsa.ama eşmin mesleki açısından ankara en iyisi.sorma sorma iyi niyetli sevgi pıtırcıkları ama işte ben içten içe üzülüyorum onlar bi haber:)))senin kaynana da tammış oğul kuzusu takma yavrum yaa allah sağlık sıhhat uzun ömür versin ailene eşini ikna etmeye çalış en azından izmr olmazda manisa olur sizin tarafa daha yakına taşınmaya çalışın
Yazarken benim de pek bi hoşuma gitti sırnaşık şey zemuszemus Unutma sakın kaydirigubbakcemile5
Ama öyle şeker, hassas tepkiler veriyorsun ki... ben de eşin gibi yapardım sana Şeniz
sen söle o zaman ne yapem ben taktik verin bana :)))
yok onun cevabını yazdım üstte:)))yok yok ben kafaya koydum bundan sonra eşimle mutlu mutlu yaşıcam.özle özle nereye kadar yahuu.orda rahat olursam,huzurlu olursam eminim aileme olan özlemimde azalır.inşallah askerlik dönüşünde eşimle yalnız kalırız hep,birbirimizle vakit geçiririz sürekli
konu dışı ama aşkımın pc bozuldu yaa olurmu bu ya 2 gündür zor açlıyodu bugün hiç açılmamış((
konu dışı ama aşkımın pc bozuldu yaa olurmu bu ya 2 gündür zor açlıyodu bugün hiç açılmamış((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?