331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu dışı ama aşkımın pc bozuldu yaa olurmu bu ya 2 gündür zor açlıyodu bugün hiç açılmamış ((

kötü olmuş ya ama inşallah 1-2 günde halleder sorunu yeniden kavuşursunuz birbirinize sanal sanal...
ya zaten istisnasız hergün msn den görüşüyorum yoksa hiç dayanamam.gerçi yazlıktayken görüşemiyoz,o dönem telden idare ediyoz

inş. ya tel yok msn de olmassa nettciss :çok üzgünüm:

ewet yaa boshayallersmile

bu laptoplar bi anormal zaten benimkide cozutup duruyo halleder canım yaa benimkinin de tel. bozulmuştu bişey dicem orda bağlaantı var öyleyse benimki giremiyo zaten laptopuda yok ordak,bilg. msn falan yasakmış

:S niye gittiniz yahu,kimsenin tekelinde değil ki topic:Solmadı ama

akşmalraı giriyodu canım gerçi 1 gün nöbeti wardı girmedi misafirhanede var bağlantıı... kaldığı yerde de mi yasak msn falan ?

akşmalraı giriyodu canım gerçi 1 gün nöbeti wardı girmedi misafirhanede var bağlantıı... kaldığı yerde de mi yasak msn falan ?

kız benimki birliğinde kalıyooo odasında bide yatak varmış eşimden önceki asteğmende orda kalmış bakalım belki misafirhaneye gecer belli değil şimdilik askeriyede yatıp kalkıyo

:S niye gittiniz yahu,kimsenin tekelinde değil ki topic:Solmadı ama

kız benimki birliğinde kalıyooo odasında bide yatak varmış eşimden önceki asteğmende orda kalmış bakalım belki misafirhaneye gecer belli değil şimdilik askeriyede yatıp kalkıyo
hee anladım cnm umarım geçer misafirhaneye zemuszemus

canım özel bi sebepten dolayı gitmedikk topikler arasında geziyoruz zaten

edukcum gamiş de sölemiş zaten bizim bi kaç mekan war geziyos işte opuyorumnanaktan beni dulcinea çağırdı ondan gelmiştim kıbrısla ilgili sorada gitti o arakadaş

tamam canlarım,gelin yine arada sıkıldıkça,güzel oluyor muhabbet:) iyi geceler bu arada hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…