seninki balıkesirde mi yapıo askerliğini damla?
Selam kızlar...
İnstoncum nasılsın bugün??
allam yaaa ot yolacaklarmış demek ne güzel ya valla askerler herşeyi yapıyor maşallahYaw kızlar bugün haftasonu olmasına rağmen hala aramadıDünden dediydi, sabah spor sonra da bahçedeki otları yolacaklarmış. Kaç haftadır haftasonu bile rahat bırakmıyorlar klava:
hoşbuldm canm iyiyim bugn 2 gündr bizimki kötüydü ama bugn daha iyi.. son bir hafta sayıyorum bende yanına gidicem inş haftaya bugn yanındayımm.. kaç ay oldu göremedmm..
bende göremedim ve daha 58 gün göremicem,inşallah hemen geçer 1 hafta ve görürsün güzel güzel hasret giderirsin,sonra sevincini paylaşırız birlikte
sen nasılsn canmm:)
kızlarrr napıyonuz bakiim?
allam yaaa ot yolacaklarmış demek ne güzel ya valla askerler herşeyi yapıyor maşallah
iyiyiz canımmmm sen nasılsın sizleri takip ediyorum dulcinea ve sen 50-59 topiğinde geziniyonuz,kaybolmayın diye bundan sonra herkesi takip edecem:))))
allam yaaa ot yolacaklarmış demek ne güzel ya valla askerler herşeyi yapıyor maşallah
iyiyiz canımmmm sen nasılsın sizleri takip ediyorum dulcinea ve sen 50-59 topiğinde geziniyonuz,kaybolmayın diye bundan sonra herkesi takip edecem:))))
Aynen öyle...( Sinirlerim bozuldu iyicene bu duruma. Kaç haftada biter ki koca tugay...
Senin kilo fazlan yok mu hiç :jeyyar:
ben yokum orda tatlımm ben 55im şimdilik iyiyimm .. :)
olma mıııı:))))ama ben pek dikkat etmiyorum ya.çabuk alıp veriyorum yani.allahtan çatlak oluşmuyo valla.yoksa iğrenç olurdu.yaz geliyo yazın zaten direk viriyorum iştah durumu azalıyo,deniz falan derken gidiyo.kışında max 62-63 oluyorum.şimdi kaçım bilmiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?