331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar...

İnstoncum nasılsın bugün??

iyiyim canım yaaa.yeni bir gün daha geçiyor yavaş yavaşşşş.ayyy şu an power türkte dönn dayanamıyorum artıkkkk bu şarkı çalıyor
aman allahım nasıl sözler bunlar ya tam bizlikmiş:))))

Delüü niye dinlemeye devam ediyon o zaman kaydirigubbakcemile O gittiğinden beri öyle duygusal şarkı hiiiç dinlemedim gibi bişi zemuszemus

ben ne yapem radyoda çıktı öleee dinledimmm kızacam bu dj lere çalmayın uleyn böle şarkılar:))))

Kendi şarkılarınla güzel bi çalma listesi oluşturmak en iyisi... Bugün sinop dayız :))

sinopa geldik mi yaaaa.vauuuuyyyyyyy beee zaman ne çauk geçiyoooo az kaldı azzzz sonra doğum yerime selam edip hasreti sonlandıracağız:))))

Yaw kızlar bugün haftasonu olmasına rağmen hala aramadı Dünden dediydi, sabah spor sonra da bahçedeki otları yolacaklarmış. Kaç haftadır haftasonu bile rahat bırakmıyorlar klava:

hoşbuldm canm iyiyim bugn 2 gündr bizimki kötüydü ama bugn daha iyi.. son bir hafta sayıyorum bende yanına gidicem inş haftaya bugn yanındayımm.. kaç ay oldu göremedmm..

sen nasılsn canmm:)

Yaw kızlar bugün haftasonu olmasına rağmen hala aramadı Dünden dediydi, sabah spor sonra da bahçedeki otları yolacaklarmış. Kaç haftadır haftasonu bile rahat bırakmıyorlar klava:
allam yaaa ot yolacaklarmış demek ne güzel ya valla askerler herşeyi yapıyor maşallah

kızlarrr napıyonuz bakiim?

iyiyiz canımmmm sen nasılsın sizleri takip ediyorum dulcinea ve sen 50-59 topiğinde geziniyonuz,kaybolmayın diye bundan sonra herkesi takip edecem:))))

ehehe :roflol: :roflol: kaybolmayız canım merak etme opuyorumnanaktan sende gelebilirsin hem oraya :lepi:
saol canım iyiyim bende işte napalım turkbayragi

Aynen öyle... ( Sinirlerim bozuldu iyicene bu duruma. Kaç haftada biter ki koca tugay...

Senin kilo fazlan yok mu hiç :jeyyar:

ben yokum orda tatlımm ben 55im şimdilik iyiyimm .. :)

Aynen öyle... ( Sinirlerim bozuldu iyicene bu duruma. Kaç haftada biter ki koca tugay...

Senin kilo fazlan yok mu hiç :jeyyar:

olma mıııı:))))ama ben pek dikkat etmiyorum ya.çabuk alıp veriyorum yani.allahtan çatlak oluşmuyo valla.yoksa iğrenç olurdu.yaz geliyo yazın zaten direk viriyorum iştah durumu azalıyo,deniz falan derken gidiyo.kışında max 62-63 oluyorum.şimdi kaçım bilmiyorum:)))

ben yokum orda tatlımm ben 55im şimdilik iyiyimm .. :)

sana yazdığım cevap senin mesajın içinde gözküktü sanki senin yazınmış gibi oldu.nasıl oldu anlamadım ama neyse:))))

Bende de durum öyleydi ama değişti son 1 yılda... Her halükarda dikkat etmek gerek. En azından düzenli olarak tartılmanı tavsiye ederim. Benim ipler düzenli tartılmadığımdan kaçtı elimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…