Bende de durum öyleydi ama değişti son 1 yılda... Her halükarda dikkat etmek gerek. En azından düzenli olarak tartılmanı tavsiye ederim. Benim ipler düzenli tartılmadığımdan kaçtı elimden...
olma mıııı:))))ama ben pek dikkat etmiyorum ya.çabuk alıp veriyorum yani.allahtan çatlak oluşmuyo valla.yoksa iğrenç olurdu.yaz geliyo yazın zaten direk viriyorum iştah durumu azalıyo,deniz falan derken gidiyo.kışında max 62-63 oluyorum.şimdi kaçım bilmiyorum:)))
sana yazdığım cevap senin mesajın içinde gözküktü sanki senin yazınmış gibi oldu.nasıl oldu anlamadım ama neyse:))))
ankarada istesem de çok alamıyorum,yemek falan yaparken zaten doyuyorum,sabahları kahvaltı yapmıyorum doğru dürüst.koşuşturmaca,oraya git buraya git yani çok almıyorum orda.ama şimdi annemin yemekleri,sorumluluk yok.ye,iç,gez,yat hesabı:)))))tadını çıkarıyorum.sonra düzene girerim.zaten eşimde baya kilo almış orda,dönünce spora yazılacaz kaçışım yok.onun yüzünden bende arada kaynayacam yazık bana yaaa((
kızlarrr kocam msn ye geldi
ben geldim yazdı şaşırdım
onunla konuşuyorum şimdiiii:)))))
nevruz yüzünden mi acaba??
ya varya şu kız milletine deli oluyorum.evli barklı adama faceden arkadaşlık gönderiyolar,bizimkide kabul etmiş.liseden arkadaşı.amaaaa yok valla bitsin şu askerlik bi daha giriyomu bakalım nete.yeter be sinir oldum.şimdi de güya msn de.ama konuşmuyo hiç,başka arkadaşlarıyla da görüşüyo ya,biz nasılsa akşam telde konuşuyoruz diye.bende hem face de hem msn de çevirim dışı yaptım kendimi.msn yazsın dursun dinir oldum valla yaaa
Ne desen haklısın canım. Biz ikimiz de face kullanmıyoruz neyse ki boshayallersmile Baya bi dert oluyor sanırım, hep öyle duyuyorum.
Ama seninki niye öyle yapıyo ki, benim sevgülüm sırf benle görüşmek için çevrimdışı giriyo bile bile. Çek kulağını kaydirigubbakcemile5
Herkes senin gibi düşünmüyo instoncum... Normal geliyordur onlara ve muhtemelen kötü niyetleri de yoktur. Bu kadar rahatsız ediyorsa seni, kullanmamak en kolay çözüm.
bence de en kolay çözüm.hatta kökten neti yasaklıcam.üye olduğu o kadar çok site var ki.mıy mıy bilgisayar başında hep.şimdi bile sırf arkadaşlarıyla muhabbet edeyim diye yaptı ama allah işte bak beni beöle sinir edersen olacağı bu bağlatıları gidip durdu,en sonunda da kökten çıktı.nasıl olsa akşam konuşuyoruz diye böle yaparsan olacağı bu oh canıma değsin.akşamda açmıcam teli.nsıl olsa yarın konuşuruz,bugünde konuşmayalım dedim ondan açmadım derim yarın.
canımm haklsın tabi ama çokta sinirlernme onlar orda herkes özlüyo arkadşlarını çevresini bana bile hergün söylüyo istanbulu özledm gezmeyi özledm daha büssürü şey bense sadece onu özledm artk gelince naıl olucak bakalım canm ama arkadşlaryla bırak konuşsun ona takma kafanı ama face olayı can sıkıcııı CADIARZU
ayy canmm aynen öyle bnmkide öyle çünkü benide özledi tabiki ama sadece beni özlemedi bu fikrede bende kendimi alıştırsam iyi olucakk yoksa insan başka şeyleri özlemesini bile kıskanıooo:)) sende kendini buna alıştır canmm bunlar gelince daha neler görücez bakalım asker ark hep görüşmek isticekler belkideee bzizi unutupp:)) bu arada sendemii bi ikizlersin artk ikizlern kitabuını yazabilirimm en yakın akda ikizler sevgilimde ikizlerr o yönden yaniii :)) nası olduğunuzu ii bilirimm bende bi teraziyimm.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?