331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hem de tam,tipik bir ikizler.anlık yaşayan değişken bir ikizlerim malesef.hiç sevmiyorum aslında bu yönümü.herşeyi anlık yaşıyorum sonrasında ya üzülüyorum ya da seviniyorum.

bilmezmiyim canm ama benmkide öyel bi tarafı var sinirlendimi hiç sevmiorm dediğim dedikk tarafıı ama bi tarafıda varkii tam çocukk merhametlii eğlencelii işte o tarafını istiormm ama seçme şansımda yok onuda biliormmm .. ne karışık ama bende bi teraziyim tam uyum bi denge salıorm işte bi şekldee:)) kaydirigubbakcemile2

en iyisini yapıyorsun yoksa bizim gibi deliler hiç çekilmez.yazık benim kocamda beni alttan alıp duruyo.ona yazıyorum işte.neyse hadi ben seni rahatsız etmeyim sen takılmana bak.banu valla balantı gidiyo.neden böle yapıyosun,beni çok üzüyosun diyo.tabi ben hala inatla devam.en sonunda süresi bitti ve çıktı.sonra resimlere bakınca bende vicdan azabı başladı.ne yapsam ben kendimi ah ah ahhhh

sizz yokmusunuzz sizz sen yap yapp sonra pişman olll :)) akşam al gönlünü artk tlfda barii ikizler milletii olumunekankayizsmile

ınstoncum sakın bu yüzden sonra vicdan azabı çekeceğin şekilde davranma, ki zaten sonradan düzelmiş aranız sanırım :))

Begy84 ben de teraziyim, yükselenim ikizler... ne biçim bi karakter çıkıyo bundan? :)) (sevdüceğim akrep)

Kızlar aşkımla konuştum... komutanları (ya da yetkili başka biri) hesaplamış, 2 gün yol izni olanlar %99,9 16 Mayıs da geliyo zemuszemus

sen kendi iç hesaplaşmanı dengelemişsin ikizler-terazi olarak ama sevdiceğin konusunda bişey diyemem:))gerçi ikizler olan bi karakter herkesle anlaşır:))))
Kızlar aşkımla konuştum... komutanları (ya da yetkili başka biri) hesaplamış, 2 gün yol izni olanlar %99,9 16 Mayıs da geliyo zemuszemus

bizim yol max 10-12 aarasıdır.yani 17 sinde çıksa 18 inde ankarada olur.ayyy ben ne zaman gitsem acaba ankaraya.16 sında .çıksam 17.sinde orda olurum evet evet böle daha iyi.onsuz çok kalmamış olurum böylece...

selam kızlarrrrrrrrrr

selammmm gamiş...gerçi ben dünki yazılara cevap vermiş oldum ama sabah girdiğimde sayfa açılmıyordu,o saatten beri de ancak şimdi girebildimmm

Selam kızlar... forum zamanı geçirmeyi baya bi kolaylaştırıyormuş. Pazar günü olmasına rağmen sevgilimle de sadece akşam 1 kez konuşabildim. 2 gündür düşünmeye ve fotolara falan bakmaya çok vaktim kaldı, özlem vs acaip keyifsizdim senağlama

Burçlardan hiç anlamam ama burç yorumları çok eğlenceli. :)

0-800 km 1 gün, 800-1600 km 2 gün, 1600+ km 3 gün yol izni varmış. Buna göre hesaplayabilirsin. Ne yazık ki ankara edirne arası 683 km imiş. Eğer otobüsle gelecekse kesinlikle karşıla kocişini :lepi:

kızlar günaydınn çaylar bugün bendennn Şafak: SAMSUNNNNN memleketimmm

ooo damlam bugün topiği terketmek yok sana ev sahibisin =)))

331 şafak sayan güzellerrr günaaydııınnnn bir bir gidiyor askerliğimizden günler.... az kaaldı aazzz

3 te 1 kaldı

5 te 2 kaldı

2 ay bile yok

7 hafta kaldı haa gaayreeeeetttt

süparsiiniz kızlarr biticek elbet, Her Şafek Bitmeye Mahkumdurrrrrrrrr

günaydın idenim

bu akşam bursaspor denizli maçı var akşam maçtayım çok fanatikim bugün canlar şampiyonluğa oynuyoruuuzzzz

Bir Gün Gelicek Bir Gün Kalıcak
şu araba 1 in üstünde ne de güzel duruyo bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…