evet hem de tam,tipik bir ikizler.anlık yaşayan değişken bir ikizlerim malesef.hiç sevmiyorum aslında bu yönümü.herşeyi anlık yaşıyorum sonrasında ya üzülüyorum ya da seviniyorum.
en iyisini yapıyorsun yoksa bizim gibi deliler hiç çekilmez.yazık benim kocamda beni alttan alıp duruyo.ona yazıyorum işte.neyse hadi ben seni rahatsız etmeyim sen takılmana bak.banu valla balantı gidiyo.neden böle yapıyosun,beni çok üzüyosun diyo.tabi ben hala inatla devam.en sonunda süresi bitti ve çıktı.sonra resimlere bakınca bende vicdan azabı başladı.ne yapsam ben kendimi ah ah ahhhh
ınstoncum sakın bu yüzden sonra vicdan azabı çekeceğin şekilde davranma, ki zaten sonradan düzelmiş aranız sanırım :))
bugün konuştuk,dün açmadım teli bilerek sürdürdüm inadımı:)))çok kötüyüm ben yaaa:))))yok ama sonradan düzeldi.söledim ona sen herşeyi özlüyosun,ben sadece seni.bi arkadaş söliyince anladım bunu dedim.banucum aşk olsun yaaa diyo bu kadar zamandır bunu nasıl anlamazsın.çocuksun sen ya çocuk diyo.bi de hiç büyüme diyo.normal hayatta yaptığın en ufak şeyleri bile özlüyosun burda,su içmek,temiz tuvalet,banyo,yatak,kıyafetler,yemekler herşeyi yaaa aklına gelebilecek herşeyi özlüyosun diyo.bende tabiii ay yazık o zaman sana diyorum hala,dalga geçer gibi..
Begy84 ben de teraziyim, yükselenim ikizler... ne biçim bi karakter çıkıyo bundan? :)) (sevdüceğim akrep)
Kızlar aşkımla konuştum... komutanları (ya da yetkili başka biri) hesaplamış, 2 gün yol izni olanlar %99,9 16 Mayıs da geliyo zemuszemus
selam kızlarrrrrrrrrr
sen kendi iç hesaplaşmanı dengelemişsin ikizler-terazi olarak ama sevdiceğin konusunda bişey diyemem:))gerçi ikizler olan bi karakter herkesle anlaşır:))))
bizim yol max 10-12 aarasıdır.yani 17 sinde çıksa 18 inde ankarada olur.ayyy ben ne zaman gitsem acaba ankaraya.16 sında .çıksam 17.sinde orda olurum evet evet böle daha iyi.onsuz çok kalmamış olurum böylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?