331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakikatten insanın içi açılıyor

Allahım Tezkereyi sağ salim göstersin su gibi gelsin tezkere son raddelerdeyiz
ama şu yenilerde gelicek inş. rahatlarız biraz =))

neden gelmiyorlar yaaa ben de sıkıldım artık gelsinler biiz taaa ne zaman geldik yaaa

yeniler mayısın 8 inde gelecekmiş öyle dedi benimki.

bu arada geçen hafta benimkilere de vermemşler çarşı izni

kızlar bugün saat 11 de yönetim kurulu toplantısı var.

sık giremeyebilirim ama öğleden sonra hep burdayım.

günaydın guuzzz

neden gelmiyorlar yaaa ben de sıkıldım artık gelsinler biiz taaa ne zaman geldik yaaa

yeniler mayısın 8 inde gelecekmiş öyle dedi benimki.

bu arada geçen hafta benimkilere de vermemşler çarşı izni

kıs benimkiler ne demek allah seni
biz çıktık canım c.tesi izin verdiler pazar yasakladılar çarşıları o nedenle güneşli havada güzel bi kahvaltı ve çerkezköy turu öğlen yemeği ve eve dönüş şeklinde geçti yine :)
canım usta birliklerine mayıs 8 de geçicekler acemilikleri nisan 12 333. dönem olucaklar gelsin artıııkkk

günaydın güz son gelişmeler ney canım varmı ters bi durum

kısa dönem askerlik topiğine 333.dönem etiketi ekledim belki arama fln yaparlar bulsunlar diye =)))

evet edirne 683 ordanda keşan 1-2 saat sürüyormuş.inşallah yaaa bende karşılamaya gitmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.1 gün önceden ankaraya giderim,mecbur ailesinde kalırız sabahta onlarla gideriz garaja ne romantik:))))

dün eşimle konuştum ve moralimi baya baya bi bozdu,sinir etti beni.orda alkol alanlar,başka şeyler kullananlar falan varmış.komutanda onları akşam burda tutma falan demiş.bu da içlerinden bi tanesiyle tartışmış falan.dün,bugün için yarın büyük gün olacak göstericem gününü falan demiş.aklımı kaçırdım resmen neden bulaşıyorsun,sana mı kaldı.ben burda seni beklerken senin yaptığına bak falan dedim.o da gayet rahat bi şekilde banucum burda hep böle,daha öncede bir sürü olay oldu,bişey olmaz merak etme diyor.ayyy varya bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorummm

canım onlar oranın durumunu biliyolar ve ona göre davranıyolar sen merak etme canında sıkma onlarda bir günün hesabını yapıolar ceza alıcak şeyler yapmazlar bile bile
üzülme canım benim

ya ceza almasından çok allah korusun bişey olmasından korkuyorum.sonuçta her çeşit adam var.geçenlerde bişey anlatmıştı,bi çocuk gelmiş yanına.akşam yatmaya gitmiyomuş,neden diyo sormuş.beni dövüyolar falan demiş.ayyy valla iyice sinir oldum.

ya wala hayırlısıyla bi bitirip gelselerdi rahat rahat uyuycaz yaa
ne büyük dert allah herkeze şu derdi sağ salim atlatmak nasip etsin
ama sıkma canını allahım korur sen merak etme

ne vicdansızlarmış onlarda be yemin ederm gözlerim doldu çok üzüldüm, yazık ya yanlız bişeyde yapamıyodur mafoldumben canım senin ki nerde yapıyodu askerliğini

evet meleem aşağıdaki ziyaretçi kısmı da kaldırıldı hiç gömremiyoz kim var kim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…