neden gelmiyorlar yaaa ben de sıkıldım artık gelsinler biiz taaa ne zaman geldik yaaa
yeniler mayısın 8 inde gelecekmiş öyle dedi benimki.
bu arada geçen hafta benimkilere de vermemşler çarşı izni
kısa dönem askerlik topiğine 333.dönem etiketi ekledim belki arama fln yaparlar bulsunlar diye =)))
Selam kızlar... forum zamanı geçirmeyi baya bi kolaylaştırıyormuş. Pazar günü olmasına rağmen sevgilimle de sadece akşam 1 kez konuşabildim. 2 gündür düşünmeye ve fotolara falan bakmaya çok vaktim kaldı, özlem vs acaip keyifsizdim senağlama
Burçlardan hiç anlamam ama burç yorumları çok eğlenceli. :)
0-800 km 1 gün, 800-1600 km 2 gün, 1600+ km 3 gün yol izni varmış. Buna göre hesaplayabilirsin. Ne yazık ki ankara edirne arası 683 km imiş. Eğer otobüsle gelecekse kesinlikle karşıla kocişini :lepi:
kısa dönem askerlik topiğine 333.dönem etiketi ekledim belki arama fln yaparlar bulsunlar diye =)))
dün eşimle konuştum ve moralimi baya baya bi bozdu,sinir etti beni.orda alkol alanlar,başka şeyler kullananlar falan varmış.komutanda onları akşam burda tutma falan demiş.bu da içlerinden bi tanesiyle tartışmış falan.dün,bugün için yarın büyük gün olacak göstericem gününü falan demiş.aklımı kaçırdım resmen neden bulaşıyorsun,sana mı kaldı.ben burda seni beklerken senin yaptığına bak falan dedim.o da gayet rahat bi şekilde banucum burda hep böle,daha öncede bir sürü olay oldu,bişey olmaz merak etme diyor.ayyy varya bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorummm
ya ceza almasından çok allah korusun bişey olmasından korkuyorum.sonuçta her çeşit adam var.geçenlerde bişey anlatmıştı,bi çocuk gelmiş yanına.akşam yatmaya gitmiyomuş,neden diyo sormuş.beni dövüyolar falan demiş.ayyy valla iyice sinir oldum.
ya ceza almasından çok allah korusun bişey olmasından korkuyorum.sonuçta her çeşit adam var.geçenlerde bişey anlatmıştı,bi çocuk gelmiş yanına.akşam yatmaya gitmiyomuş,neden diyo sormuş.beni dövüyolar falan demiş.ayyy valla iyice sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?