331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet ya ne kötü oldu ya ne güzel kim var kim yok görüyoduk

acayipte sıkıldım p.tesi rehaveti çarşambadan sonra rahatlıyorum ben birazz daha yaabu iki gün ölüm gibi

ya wala hayırlısıyla bi bitirip gelselerdi rahat rahat uyuycaz yaa
ne büyük dert allah herkeze şu derdi sağ salim atlatmak nasip etsin
ama sıkma canını allahım korur sen merak etme
inşallahhh canımmmm ya.valla ne diyim hala akşamı bekliyorum

ne vicdansızlarmış onlarda be yemin ederm gözlerim doldu çok üzüldüm, yazık ya yanlız bişeyde yapamıyodur mafoldumben canım senin ki nerde yapıyodu askerliğini

sorma ya bende çok kötü oldum.malesef bişey yapamıyo,komutana sölemiş ve öğrenmişler bu sefer daha kötü olmuş.ne bileyim yaaa.serserilik başka bişey değil.
canlar geldim bitti toplantı

hoş geldin canımmm.

instoncum seninki nerde yapıyodu askerliğini

ayyy kafa işte benimki bende yazdım sanıryprum edirne keşanda canımm.gerçi adımın olduğu yerde de yazdım:)))hiç unatmayım diye.17 mayısıda yazdımmm

ayyy kafa işte benimki bende yazdım sanıryprum edirne keşanda canımm.gerçi adımın olduğu yerde de yazdım:)))hiç unatmayım diye.17 mayısıda yazdımmm

ya benimkisi 16 mayısta çıkarım heralde dio ama tam bilmiorm yol iznini ikametgaha göremi kütüğe göremi veriolar

Ya niye öyle yapıyonuz ki, ailesi gelmesin. Sen direkt git izmirden edirneye, şöyle kavuşma anını doya doya yaşayın. Biz ailesine 16 mayıs olduğunu söylemedik, 17 mayıs dedik. Sadece ben karşılamaya gitcem (16 mayıs 11:30 da varıyo istanbula :Saruboceq: ) , doya doya sarılcam uzuuuun uzun :asigim: sonra birlikte onlara gitcez, süpriz olacak ailesine sempatiksalakcinni :roflol:

Geçmiş olsun canım ama komutan niye ve de ne diye eşine böyle bi görev veriyo anlamadım. Eşinden çok komutanın yanlışı bu durum. Urfada da esr.r kullanan falan çok var mesela, ama yakaladıkça diyarbakıra hapse götürüyorlar.

napıyosunuz kzlarr bugün eve erken geldim benim için gün bitti sayılır evde daha hızlı geçiyor işte bitmek bilmiyorum pztesai sendromunuda atlattım ohhhhhhhhhh

Ben de kendi kendime gamişin iş yerindeki net yasağı bitti mi acep diye düşünüyordum. Mesainin erken bitmesine sevindim canım.

ya eşim orda çamaşır,bulaşık ve banyo sormlusu.akşamlarıda içmeye falan gelenler oluyo.bilmiyorum valla,aslında onun bulunduğu bölük orası değilmiş.aman valla ben pek anlamıyorum.bişey olmasında önemli olan bu.

napıyosunuz kzlarr bugün eve erken geldim benim için gün bitti sayılır evde daha hızlı geçiyor işte bitmek bilmiyorum pztesai sendromunuda atlattım ohhhhhhhhhh

ohhh ne güzel olmuş.bi gün daha geride kaldı o zaman:))))

Şimdi anladım instoncum, komutanın sorumsuzluğu resmen. Eşine yıkmış olayı. İçini ferah tut, eşin karşısındaki kişiyi gözlemleyip ona göre davranmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…