inşallahhh canımmmm ya.valla ne diyim hala akşamı bekliyorumya wala hayırlısıyla bi bitirip gelselerdi rahat rahat uyuycaz yaa
ne büyük dert allah herkeze şu derdi sağ salim atlatmak nasip etsin
ama sıkma canını allahım korur sen merak etme
ne vicdansızlarmış onlarda be yemin ederm gözlerim doldu çok üzüldüm, yazık ya yanlız bişeyde yapamıyodur mafoldumben canım senin ki nerde yapıyodu askerliğini
canlar geldim bitti toplantı
instoncum seninki nerde yapıyodu askerliğini
ayyy kafa işte benimki bende yazdım sanıryprum edirne keşanda canımm.gerçi adımın olduğu yerde de yazdım:)))hiç unatmayım diye.17 mayısıda yazdımmm
evet edirne 683 ordanda keşan 1-2 saat sürüyormuş.inşallah yaaa bende karşılamaya gitmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.1 gün önceden ankaraya giderim,mecbur ailesinde kalırız sabahta onlarla gideriz garaja ne romantik:))))
dün eşimle konuştum ve moralimi baya baya bi bozdu,sinir etti beni.orda alkol alanlar,başka şeyler kullananlar falan varmış.komutanda onları akşam burda tutma falan demiş.bu da içlerinden bi tanesiyle tartışmış falan.dün,bugün için yarın büyük gün olacak göstericem gününü falan demiş.aklımı kaçırdım resmen neden bulaşıyorsun,sana mı kaldı.ben burda seni beklerken senin yaptığına bak falan dedim.o da gayet rahat bi şekilde banucum burda hep böle,daha öncede bir sürü olay oldu,bişey olmaz merak etme diyor.ayyy varya bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorummm
selam kızlarrrr
Hoşgeldin gamişcim, ben de burda kendi kendime yazıyodum sempatiksalakcinni
hoşgeldin gamişimm
Ya niye öyle yapıyonuz ki, ailesi gelmesin. Sen direkt git izmirden edirneye, şöyle kavuşma anını doya doya yaşayın. Biz ailesine 16 mayıs olduğunu söylemedik, 17 mayıs dedik. Sadece ben karşılamaya gitcem (16 mayıs 11:30 da varıyo istanbula :Saruboceq: ) , doya doya sarılcam uzuuuun uzun :asigim: sonra birlikte onlara gitcez, süpriz olacak ailesine sempatiksalakcinni :roflol:
ya şimdi şöle oluyo,biz ankarada yaşıyoruz,ailesi de orda.ben o askere gidince izmire ailemin yanına geldim.16 mayısta burdan ankaraya gidecem.o gece ailesiyle kalırım,ertesi sabahda almaya gideriz.ordanda evimize:)))9
Geçmiş olsun canım ama komutan niye ve de ne diye eşine böyle bi görev veriyo anlamadım. Eşinden çok komutanın yanlışı bu durum. Urfada da esr.r kullanan falan çok var mesela, ama yakaladıkça diyarbakıra hapse götürüyorlar.
napıyosunuz kzlarr bugün eve erken geldim benim için gün bitti sayılır evde daha hızlı geçiyor işte bitmek bilmiyorum pztesai sendromunuda atlattım ohhhhhhhhhh
evet canım süper olduBen de kendi kendime gamişin iş yerindeki net yasağı bitti mi acep diye düşünüyordum. Mesainin erken bitmesine sevindim canım.
ohhh ne güzel olmuş.bi gün daha geride kaldı o zaman:))))
ya eşim orda çamaşır,bulaşık ve banyo sormlusu.akşamlarıda içmeye falan gelenler oluyo.bilmiyorum valla,aslında onun bulunduğu bölük orası değilmiş.aman valla ben pek anlamıyorum.bişey olmasında önemli olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?