G
geronimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi geronimo
- #1.321
uyumucan kuzum gene içiosun kahveyyiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden meleim derdi şimdi hiç demio....
kıyaslayamıyorum o derece
bence yarın değil bir gün sonra arayacak ama en kötü haftasonu kesin arar
çok seviyo demekki çocuk dicem yada bizim ilişkinin tersikaydirigubbakcemile3
vallaa ne bileymmm ben iki tarflı düşünüırum erkek olsam
vallaaa bendee aynen kurardımmmm :):)öle açmamazlık olmazdı yaaa nie açmıyım zaten psikopatda deilz canımmm:)):askerde işkence çektirelimm:):))::):):)
az bi psikopatlık sezdim sankidelikafadulden:jeyyar:
arar arar merak etmeeee ama sen bekleme ararsa daha çok sevin aramazda hayal kırıklığına uğrama canımmm bide sonra üzülmeee![]()
evet bizhep alttan alıyoz..bigün altta kalıcaz bu alttan almalar yüzünden ama bakalım ne zmn ahhhahaah
az bi psikopatlık sezdim sankidelikafadulden:jeyyar:
bende miii:):):)):):
evet bizhep alttan alıyoz..bigün altta kalıcaz bu alttan almalar yüzünden ama bakalım ne zmn ahhhahaah
[QUOT
çok seviyo demekki çocuk dicem yada bizim ilişkinin tersikaydirigubbakcemile3
ama bizde böyleyiz bebeim napalım yani değişemiyorumki öbür türlü yapmacık olurum beni üzdüğünde yada ters bişey söylediğinde kalbim kırılıyor üzülüyorum ama sonra bakmışım unutmuşum gözlerine bakınca eriyorum resmen helede sesini duyunca:asigim:
vallaa ne bileymmm ben iki tarflı düşünüırum erkek olsam sert olurdum öle arıcam açmıcak zaten aramazdım bidaha:):)):)::sm_cool:
vallaa bigün gelcek altdan almıcan sonra çok arıcak senin bu günlerini mumla:):):)):):
şaka şaka
zemuszemus
herşeyy karşılıklı kavgaysa kavgaaa sevmekse sevmekkk:))::):))::)
aramazki o başkasını bulur.kızmı yok ona...
canım ben senin erkek halini dşünemiyom![]()
zemuszemus
herşeyy karşılıklı kavgaysa kavgaaa sevmekse sevmekkk:))::):))::)
kız sen çok fenasıınnn![]()
Allah herşeyii kararlıoo desene:):):):)