• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bende duydum telde şok oldum bizde konuştuk şok oldumm 3 gün hiç uyumadımm hiç bişey yemedimm artık annemler kayınvalidemler falan bana üzülmeye başlamışlardıı ::(:(şimdi bile hatırlayınca çok kötü oldum:(

(02:29) ' MaTKaP: batman
(02:29) ' cєяєη: şaka gbi
kısa dönemmi peki?
(02:30) ' MaTKaP: ewt
(02:30) ' cєяєη: iyi bari
(02:30) ' MaTKaP: nesi iyi ya
(02:30) ' cєяєη: ya en azından kısa dönem
hiç tahmn etmiodm öyle bi yer olcaını

baksana kısa dönem olduğuna bile sevinmemiş yani..sahiden şok olduk yaaa

(02:29) ' MaTKaP: batman
(02:29) ' cєяєη: şaka gbi
kısa dönemmi peki?
(02:30) ' MaTKaP: ewt
(02:30) ' cєяєη: iyi bari
(02:30) ' MaTKaP: nesi iyi ya
(02:30) ' cєяєη: ya en azından kısa dönem
hiç tahmn etmiodm öyle bi yer olcaını

baksana kısa dönem olduğuna bile sevinmemiş yani..sahiden şok olduk yaaa

ayyyy sen sürekli okuma bunlarııı çok kötü olursunn yazık yaaaa...seni çok ii anlıorumm bide söle düşün şırnaktan ii:(

ayyyy sen sürekli okuma bunlarııı çok kötü olursunn yazık yaaaa...seni çok ii anlıorumm bide söle düşün şırnaktan ii:(

ama yinede doğu.1de çıkmışlar çarşıya 3te girmişler...bi dürüm yemiş dönmüşler.salata yedm bol bol diyo çok sever bnmki salatayı:D pazarda hiç kimsyi çıkarmamışlar olay mı ne çıkmış o yzden

ama yinede doğu.1de çıkmışlar çarşıya 3te girmişler...bi dürüm yemiş dönmüşler.salata yedm bol bol diyo çok sever bnmki salatayı:D pazarda hiç kimsyi çıkarmamışlar olay mı ne çıkmış o yzden

,

en azında 2 saatt düşünsene 5 ay hiççççç bir girdi 5 ay sonra çıkcak ordan ....:(

balım sürekli moral ver üzme sakın,psikolojisi falan bozulmasn:(

vallaa çok doğru diosun ama nasıl morel verilirkiii bilmiorumm sonuçta bende böle bişeyi ilk defa yaşıorum benm içinde çok zorrrr..evet canım yine diyarbakırdan gelceklermişş:(

ayy kızlar bu sayfada hemen dolmuş ya inanmıyorm
delikafadulden

Back
X