335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu çanakkaledekilern hpsi aynı snrm bnide gecen hafta iki gün üstüste aramadı öldm meraktan sebepp uyuyakalmş nbettn snra... umarm bugn arar deli etmesnn bnii offf

Herhalde canımkaydirigubbakcemile3Arar inşallahh bugün aramazsada merak etme ben şahsım adına artık etmiyorum en kötü ihtimal sonraki gün arıyor zaten

ya ewt bişy olmıcagnı tahmn ediyorm ama duymak istiyorm işte sesinii havada çok soğuk hasta flndr o ya ( bidee geçn dedmki aşkm kaç olursa olsn araa .. geçn arıcaktm aşkm nbettn snra 1bçukta ama okul wr die uyandırmk istemedmm dedii olurmu aşkm ara ltfenn dedmm.. bak aramadıı öldürck bu çocuk bnii yaa ... kartının bitme ihtimali yok çnkü oo aradıgnda gnelde kapatp bn arıyorm .. şmdi bişy dicmde reklam die bnmde üyeliğimi iptal ederler die korkuyorm :)) bnm kullandgm hatta bi aylık paket wr ev numaralarıı için ayda 2 saat 5 milyn sizde yapın istersnz çnküü karttan cep araynca hemn bitiyo kart yetiştiremiyodu... umarm bnm üyeligmde gitmz şebeke adı wermedmm :))

Haklısın tabi ama işte oda seni düşündüğüiçin arayamamış bak belki bugünde daha nöbette falandır arar belki birazdanyerimsenibenBu arada beni çaldırıyor ben onu evden arıyorumkaydirigubbakcemile3Dışarda olduğumdada mecbur ya ben arıyorum cepten yada o beni.Aslında senin tarifede iyiymiş bi bakim hatlara,tarifelere

cnm bende aynı tarıfeyı kullanıyorum, o fırmanın bır tarıfesı daha var. 400 dk 7.5 tl
ama onun bı sartı var, ev hattı gıbı kullanıcaksın. mesela ılk o tarıfeyı kullanmaya basladıgında evdeysen, o bolge tanımlanıo, sadece evde kullanabılıosun.
ben her ıhtımale karsı gecmedım buna ama daha hesaplı

Ne güzel msn den görürsün o zaman aşkını:asigim: bende öptüm canım ii akşamlarolumunekankayizsmile

msnden görürmym açıyomu ki kamerayı ..? etraf çok doluymş kro doluymş açamazmşz .!. ahh ahh ... cnm ewt o tarife çok dha hesaplıymş ama o biraz uzun iş şmdilk bnla idare edelmm zatn 2 ay dha kullancz bu tarifeyii snraaaaa gelceklerrr :))

gurillam en doğru zaman canın istediği zamandır...

arkadaşlar siz askerlerinizi aradığınıza niye kısa dönem diyorsunuzki ???
ben direk adını soyadını söylüyorum hemen geliyor zaten benimki 70 kişilermiş karakol olduğu için...

kizlarr ben geldimm ve yorgunluktan ölüyorumm=/
yazdiklarinizi okudumda benimde icim aniden bir fena oldu=(
askim yarin dagitim yerine gidiyor yine orda ankesörlü varmis bir tane ama acaba görüsebilecekmiyiz rahat diye düsünmeye basladim simdiden=(

canım karısık bızımkı, 80 kısı uzun ve kısa dönem. ben daha yeniler öyle daha iyi tanırlar diye diyorum

kızlar biz de bir kart aldık o aradığında bizim ev telefonuna yazıyor böylece kontör bitme gibi bir durum olmuyor

morelim cok bozuk. aramadim. bilen bilir, benim dekoltemde keloid problemim var.yani yara izleri. 1 3cm uzunlugunda ötekiler yarim santim 4 tane. bitane daha cikiyor sanki.annem diyor sivilce ama bana sivilce gibi gelmedi ( aglamaktan ölücem

morelim cok bozuk. aramadim. bilen bilir, benim dekoltemde keloid problemim var.yani yara izleri. 1 3cm uzunlugunda ötekiler yarim santim 4 tane. bitane daha cikiyor sanki.annem diyor sivilce ama bana sivilce gibi gelmedi ( aglamaktan ölücem

ya cnm üzme kendini lütfen ( bi arkadaşımda da var keloid sanırım stres olunca belirgenleşiyor.
bak yarın erkek arkadaşını ararsın, sen bi süredir üzgün olduğunu anlatırsın, mutlaka anlayış gösterecektir.
ama kendini yıpratma lütfen :1hug:

selenn cok cirkin bi görüntü. dermataoloji bölümünde konusunu actim. herkes sorup duruyor hicbisey giyemiyom yakismiyo bitane daha cikarsa ölürüm artik

böyle düşünme cnm. arkadasımda oldugumdan bılıorum, onda da ameliyat izleri dönüşmüş keloid'e. yaşadıklarını arkadasımda yasadıgından anlıyorum ama tedavisi yok sanırım. o lazer vs yaptırdı. iğne vuruluyo bi de

canimsinn ya deme öyle, her zaman burdayiz biliyorsun..
konu ne olursa olsun farketmiyor..
insallah bir an önce düzelirsin stres yapma dikkat et sagligina

off off ankesörlü telefonlara ölümm :gitme: dün arayamamştıı bugn aradıı açmadan kapadmm .bn aradmm çaldı çaldıı açan yok... snra başka bi teldn aradıı yne kapttm bn ararmm diee.. yne aradmm açan yok .. bşka bi yerdn dha aradıı açtım artkkk telefonlar bozukmuş dünde o yüzden arayamamşş... tabi bu sırada 2 kere aradmm knuşamadm die sinirlermm bozuldu ağlamaya bşladmm ... açınca anladıı tbi neyn wr aşkm dio onuda üzdm boş yeree yetr artk ya mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…