- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.041
bu çanakkaledekilern hpsi aynı snrmbnide gecen hafta iki gün üstüste aramadı öldm meraktan sebepp uyuyakalmş nbettn snra... umarm bugn arar deli etmesnn bnii offf
ya ewt bişy olmıcagnı tahmn ediyorm ama duymak istiyorm işte sesiniihavada çok soğuk hasta flndr o ya ( bidee geçn dedmki aşkm kaç olursa olsn araa .. geçn arıcaktm aşkm nbettn snra 1bçukta ama okul wr die uyandırmk istemedmm dedii olurmu aşkm ara ltfenn dedmm.. bak aramadıı öldürck bu çocuk bnii yaa ... kartının bitme ihtimali yok çnkü oo aradıgnda gnelde kapatp bn arıyorm .. şmdi bişy dicmde reklam die bnmde üyeliğimi iptal ederler die korkuyorm :)) bnm kullandgm hatta bi aylık paket wr ev numaralarıı için ayda 2 saat 5 milyn sizde yapın istersnz çnküü karttan cep araynca hemn bitiyo kart yetiştiremiyodu... umarm bnm üyeligmde gitmz şebeke adı wermedmm :))
ya ewt bişy olmıcagnı tahmn ediyorm ama duymak istiyorm işte sesiniihavada çok soğuk hasta flndr o ya ( bidee geçn dedmki aşkm kaç olursa olsn araa .. geçn arıcaktm aşkm nbettn snra 1bçukta ama okul wr die uyandırmk istemedmm dedii olurmu aşkm ara ltfenn dedmm.. bak aramadıı öldürck bu çocuk bnii yaa ... kartının bitme ihtimali yok çnkü oo aradıgnda gnelde kapatp bn arıyorm .. şmdi bişy dicmde reklam die bnmde üyeliğimi iptal ederler die korkuyorm :)) bnm kullandgm hatta bi aylık paket wr ev numaralarıı için ayda 2 saat 5 milyn sizde yapın istersnz çnküü karttan cep araynca hemn bitiyo kart yetiştiremiyodu... umarm bnm üyeligmde gitmz şebeke adı wermedmm :))
nese cnm öptmm snii bu aradaa yarn bnm 100 gun oluyoo oleyyyy weee çarşı günüü yarınnn (bn çkıyorm ii akşamlarr...
Ne güzel msn den görürsün o zaman aşkını:asigim: bende öptüm canım ii akşamlarolumunekankayizsmile
gurillam en doğru zaman canın istediği zamandır...
arkadaşlar siz askerlerinizi aradığınıza niye kısa dönem diyorsunuzki ???
ben direk adını soyadını söylüyorum hemen geliyor zaten benimki 70 kişilermiş karakol olduğu için...
morelim cok bozuk. aramadim. bilen bilir, benim dekoltemde keloid problemim var.yani yara izleri. 1 3cm uzunlugunda ötekiler yarim santim 4 tane. bitane daha cikiyor sanki.annem diyor sivilce ama bana sivilce gibi gelmedi( aglamaktan ölücem
selenn cok cirkin bi görüntü. dermataoloji bölümünde konusunu actim.herkes sorup duruyor hicbisey giyemiyom yakismiyo bitane daha cikarsa ölürüm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?