335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

GuerillaTanya,tatlım bak stres yapma odaklandıkca kafaya taktıkca dha cok etkılenrsın.rahtla bırs.
buarada afrn ev ödevlerınıze ii çalışmısınız kızlar hehehe=))
bnı ztn ankasrluden cebı arıyo ama okdr cok numara varkı,bıde su evdyken ceptn sabt hatlrı arama paktıne gecmıstım ztn o caldırıodu ben arıodum ama ordkı telfnlr bozlmus herlde caldırıo arıorm ama ses gıtmıo benden ona.bı de cok kalablk bı eyrde bnmkı alayda oldgu ıcın ardgmda baska bırı cıksada tanımıolar.aksm aradı ama okdr doluydumkı serzenıste bulnmktn cocugu dınlıyemedım kntru bıttı ztn bıtanemın=))) 12den snra cıft basamklra gecıorum hayrlısıyla artık,Allah tek hanelere dusmeyıde nasıp etsın en kısa zmnda hepımızee

Canlarımm tekrardan geldiğime inanamıyorum şuan çok mutluyumm.. Forum yöneticilerine durumu anlattım, uzlaşığımızı ümit ediyorum. Hepinizi çook özledim ya burası olmadan günler geçmiyor, moral buluyorum burda sizlerle. Yeniden burda olmak çok güzel. Bebişkolarımmm nasılsınız bakalımmmmm:1hug:

enammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım çok sevindimmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:

Hoşbulduk kuşuuuummmmmmmmm :1hug: Nasılsınnnn annemmm ?

ay valla çok üzülmüştüm iyi oldu tekrar beraber olmak canım yaaç.nasıl oluyum kuzum kpssye çalışamıyorum,asker yolu beklemek her geçen gün zorlaşıyor,böle havalardan nefret ediyorum ve bugün girp oldum salya sümük dolanıyom. yine de şükür halime:roflol:

Benim içinde çok iyi oldu yaa, çok yalnızım benn sizinle moral buluyorum gerçektenn olumunekankayizsmile Off evet canım yaa havalar çok kötü o kdar çabuk değişti ki tam grip olma havası çok dikkat etmek gerek. Koru kendini, dikkat et kuzum, bende geçen hafta öyleydim, dinlenmeye çalış. Hff evet ya askerlik git gide zorlaşmaya başlıyor. akannehir Ama olsun az kaldı çift hanelere indiikk sıra plakalardaaaaaa :lepi:delikafadulden

haftada 30 saat derse giriyorum canım sadece h sonum var dinlenmek imkansız gibi. bol vitaminlerle ayakta kalmaya çalışıyorum valla. benim de ölehaklısın moral oluyo burası çok da eğeniyorum dışarda olsamm aklım burda kalıyo:enbuyukkk:

Canim ya Allah kolaylık versin, bende 21 saat giriyorum oflaya poflaya... Neyseki haftasonu geldi, senin için iyi olur güzelce dinlenirsin kuşumm beniiim Evet iyiki var burasıı gerçektennn :hooray:

Canim ya Allah kolaylık versin, bende 21 saat giriyorum oflaya poflaya... Neyseki haftasonu geldi, senin için iyi olur güzelce dinlenirsin kuşumm beniiim Evet iyiki var burasıı gerçektennn :hooray:

bende bi de faranjit var aşkomm çocuklar ilgisiz olunca bağıra bağıra anlatıyom dersi sankim opera sanatçısıyım. :roflol: eve geliyom ben de görüntü var ses yok:roflol:bizikilerle muhabbet edemeyince burda lak lak yapıyom:roflol:

:roflol: kuşum benim yaa bğırma o kadarrr ses tellerine zarar verirsin Allah etmeye :1hug: ahhhah görüntü var ses yok diyo alemsin kız, bura senin için biçilmiş kaftan bebeemm kaydirigubbakcemile3 bu haftasonu da çalışcan mı annem ? Sankim geçen hafta sonu çalıştın gibi hatırladım ben :uhm:

h sonları okullar tatil ya bebem köye gitmicem allahıma şükür evimdeyim. ama kpss çalışmam lazım:uhm:
hee ölee ama ses yok görüntü var bendeki durum. burası olmasa konuşaamamaktan çatlarım ayol :roflol:
sorunlu çok öğrencim var canım dikkatleri dağınık,toplamak için de bağırmak zorundayım. okulda ücretsz opera var gel buyur sen de:roflol:

ahahhha yok annem ben almayım sempatiksalakcinni zira senin gibi öğretmen olabilmek için hergün 7 saat boğuşuyorum o seslerle, hepsi yabancı bide wuaa wuaa wuaaa diye konuşuyorlar. kafamçokkarıştı Tevbeler olsunnn.. Bende ders çalışcam haftasonu beraber çalışırız annem merak etmmeee çay kayfe cugara

gece kuşu ben de çok bağırıyorum gündüz bugün hele çok bağırmışım boğazlarım yanıyo aslında sonra niye bağırdım diye çok üzülüyorum böyle olmamalıyım diyorum ama o anda oluyo işte

öğretmenlik zor iş anam valla 2 senedir hastalıktan kurtulamıym ben. daha başlamamışkn mesleğe,bidaha düşün derim ben....
çalışalım vallaa cigaralı kayfeli her ortama bayılırım:roflol:

öğretmenlik zor iş anam valla 2 senedir hastalıktan kurtulamıym ben. daha başlamamışkn mesleğe,bidaha düşün derim ben....
çalışalım vallaa cigaralı kayfeli her ortama bayılırım:roflol:

Biliyorum canm benm kolay değil ama ben akademik kariyer yapmayı düşünüyorum fakültede felan canım. Üniversite öğrencileri için. Master felan yapıcam zaten işim zor dahaaaa.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…