- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.081
Walla kuşum benmde yaş kemale erdiii sempatiksalakcinni akarsın bende koyverrim haa, gittiği yere kadar bakalım.. Amaannn nirde bu kızlar haa bacaklarını kıracam gelinceeebenim de ideallerim vardı da baktım yaş geçiyo koyverdim anasıını satimmm:roflol:
günaydin bendende herkeslere..
Safak 100=)
periii hosgeldin yeniden=)
günaydınnnnnnnnna.s.
şafak 1oo :))) pericm tekrar hoşgeldnn .. geçen gn arkadşlarıma anlatıyorm işte kadınlar kulubünde bi forumda knuşuyorz kısa dnem bkleyenlerle fln diee.. diyolarki dönünce hep beraber buluşn o asker arkadşlarını tanıtsn sen forumda ki devrelerini opuyorumnanaktan
şafak 1oo :))) pericm tekrar hoşgeldnn .. geçen gn arkadşlarıma anlatıyorm işte kadınlar kulubünde bi forumda knuşuyorz kısa dnem bkleyenlerle fln diee.. diyolarki dönünce hep beraber buluşn o asker arkadşlarını tanıtsn sen forumda ki devrelerini opuyorumnanaktan
günaydin kizlar nasilsiniz?
Hoşbulduk canımmm opuyorumnanaktan Ay gerçekten bende anlatıyorum arkadaşlarıma, askerime. Aynı dilden konuşuyoruz burda, aynı şeyleri hissediyoruz. Gerçekten böyle birşey organize edebiliriz dönünce. Ama hepimiz farklı yerlere yaşıyoruz malesef eyvahedigeldismile
teşekkürler canım sen nasısın
Bende iyiyim canım, şafaktan 1 gün daha eksiltmenin mutluluğuyla uyandım bugün. E bide haftasonu tabii delikafadulden Yaptım çayımı kahvemi burda aldm soluğuuu. Sen düzeldin mi canım? :1hug:
yokk kuu benim bademcikler kafam kadar olmuş solunum yollarım kapalı :roflol:
perisoko iyiyim bugun. suan annemdeyim. babama gecince bi dus falan alicam. aramadim ben. onun aramasini bekliyorum aksama aramazsa ararim.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?