335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Anamm bende gaza geldim kaç aylık felan diyeee kaydirigubbakcemile3 olsun canım ne güzel o heyecanları eşin dönünce yaşicaksınız ne güzel ağlama üzme kendini lütfenn herşey güzel olacakkkkk :1hug:

yançizenperiismili koymak istiyom buraya nasıl da kıvırıyo yavrum benimmm:roflol:
violecim en azından sen muradına ermişssin ölee teklif bile alamadık biz daha. şükret haline. kaldığınız yerden devam edeceksiniz ne güzel...
ben de evlencem yaa ben de ben de ben de... rüyamda hamiş olsam sübaneke dinimiz amin:CüvCüv:

bu arada meslektaşmışız viole. branş ne canım?
cevapları yarın alırım. kaçtım bu sefer kesin:roflol:

oy yüreği güzel arkadaşım benim kısmet işte ya herşey walla bende seni sanırım içeri girerkende gördüm hatta annem ne kadar çok genç kız var dedi şaşırdı dedim ne sandın devir değişti artık sevgilileri için çok gelen var dedim ben birde çok aşırı yorgundum otobüsle gelmiştik annemle birde ayakkabım sandaletti elbiseden dolayı sandalet rahat yürütmüyordu beni aşırı gıcık olmuştum askeriyeden çıktık törenden sonra çarşıdan başka kıyafet aldım kendime rahat olayım diye hahahahah birde aşırı strestliydim aşkımın ailesiyle ilk defa ora tanışıcaktık farklı şehirlerde olduğumuz için neyseki atlattıkkaydirigubbakcemile3

ayy ölcemmmm kurtarın beniiiii karnım ağrııyorr gülmektennnn!! mok kuşum sen nolur nolmaz 1 kovada yatağın altına koy haaa eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

o an nefesim kesildiği an kuzum ne çiş gelir aklıma ne bilincim yerinde olur korkudan:roflol:cevaop vermeyin bana gidemiyom

o an nefesim kesildiği an kuzum ne çiş gelir aklıma ne bilincim yerinde olur korkudan:roflol:cevaop vermeyin bana gidemiyom

İşteee sen korkudan kasarsın kendini böyle yüzün müzün kızarır sonraaaaaaaaaa............................... sempatiksalakcinni dimedi dimeeeeeee !!!!!!

violecim karıştırdım tatlım seni o zaman cnm kusura bakma allah sizede nasip der inşallah hazır olduğunuzda tatlım...86 lısın demek ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sanırım hepinizden büyüğüm offffffffff

benim sınıf öğretmenliği tatlım senin branş ne?
ya teklif demişsin de benimki bana hadi nişanlanalım öyle durup dururken bakışıyoduk birbirimizi izliyoduk ben de dona kaldım öyle saf saf bakıyorum annemleri yollıyım istemeye diyo delikafadulden anlayamadım bi süre... evlenelim yani dedi sonra dank etti kafaya

Kııızzz altıma işedim gülmekten sonundaaaaaaa , gitcem diyo gene bişe söylüoo yarın alırmış cevabıı ayy ölcemm. Harbiden tam yan çizmişim haa öyle bakınca çok komik görünüooo nasıl gülüyorum yaa

boshayallersmileboshayallersmile
harika yaaa bir anda edilen teklifler bana çok cazip gelmiştir...allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

hay Allah ne çok güldüm ya baya enerji depoladım bu akşam kocacımda aradı sesi çok güzel geliyodu keyfim yerinde :dance:

olsun yaa değişik olmuş enişte gelince acısını çıkart bence teklif et bana de değişk bişi yap de:roflol:türkçe öğretmenliği canım benim de. 3 yıldır kpsszedeyim amamirmirmirmir
kuşum peri sen kaçlıydınnn ???

86 lıyım canım ben de

hay Allah ne çok güldüm ya baya enerji depoladım bu akşam kocacımda aradı sesi çok güzel geliyodu keyfim yerinde :dance:

oh ohhh maşallah maaşallah allah muhabbetiniz arttırsın sen her gün gel buraya canım biz her akşam kudururyoruz hafta içi yarım gün hafta sonu tam gün kopma garantili hahahaha bu gece kuşu , perisoko saolsunn...allah bunnarın kocalarına sabır wersin dicem ama benimkininde benden çekeceği varaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canım benm vet baya genç kız vardı, biliormm sandaletlerine bayılmıştım ben hattaaa.. Anamm demek ilk orda taıştınız çok heyecanlıı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…