335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gitmek istiorum gidemiyorum yaa siz de çıkın uhabbeti bitirin aklım kalıo:roflol:
hee tutim karabatak gibi çıktım yinee
gözüm üstünüzde:roflol:

gripten benim burnum fena akıyo yaa selpaktan tıpa yapsam taksam nefesizlikten geberir miyim ki:roflol:

hahahha o değilde tıpa dedin aklıma geldiii hani şu uyumak için göze takılan bantlar warya geçen gece taktım gözüme uyudum neyse gecenin bir yarısı wc ye uyandım anam ben bir çığlık atmışım kör oldum göremiyorum diye ağlıyorum meğer gözlüğü unutmuşum gözümde te allam yarabbim yaaaaakaydirigubbakcemile3

gece kuşu bir bardak suyun içine baya bi tuz at sonra burnuna çek at deniz suyu gibi oluyo yakıyo genizlerini ama bana iyi geliyo bi dene istersen tatlım

Guş bi uçamadııı bizim işimize gelio ama çok eğlenioruz walla :1hug: Kıyamam gülüm ama hastasın sen çok kalırsan ishal olursun Allah etmeye, ha bide 5 tane cigara içmişsindir sen şimdi ha yattım ha yatacam diye klava:sempatiksalakcinni

Canım benm vet baya genç kız vardı, biliormm sandaletlerine bayılmıştım ben hattaaa.. Anamm demek ilk orda taıştınız çok heyecanlıı kaydirigubbakcemile2

ebet cnmmm ama çok güzel bir gundu butun gun boşa strets yapmışım kayınvalidem çok iyi bir bayan çok seviyorum onu hep arar beniiiikaydirigubbakcemile3

ya sizin derdiniz neee bu kadr komik insanlar tek i topikte bnm karnımı çatlatmaya mı doluştunuz ben anlamadım kiiiiii??!!! hhahhahhahhhah ne uyku kaldı ne bişeee öyle bi güldüm kiii !! :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ben de kullanıyorum gözlük senelerdir hala da alışamadım her kalkışımda kör odum sanıyom:roflol:
gece kuşu bir bardak suyun içine baya bi tuz at sonra burnuna çek at deniz suyu gibi oluyo yakıyo genizlerini ama bana iyi geliyo bi dene istersen tatlım
ayy belkim i olur deneyeyim canım saolkaydirigubbakcemile5

valla cigaranın dibine vurdum ku sen burda mısın nerdesin her bişeyimi biliyon:roflol:

unutmadım bak hala aklımda face işini görüşcem ben sizleeeee:mymeka:
kesin kaçıyom bu sefer değilse işicem altıma:roflol:

ebet cnmmm ama çok güzel bir gundu butun gun boşa strets yapmışım kayınvalidem çok iyi bir bayan çok seviyorum onu hep arar beniiiikaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canımmm. Ya inanır mısın bende çok sevdim aşkımın annesiniii 6 kez görüştük hepsinde ayrı sevdim kanım kaynadı benim aşık olduğum adamı dünyaya getirmiş o nasıl sevmemkii yaaa :1hug::asigim:

Dur hele kaçmadan bi msg çak face için kaydirigubbakcemile3 yarın çekemem şinci çanani erken yatıon zaten ayık kafayla neler edersin kim bilirrr kaydirigubbakcemile3

dimi yaaa ayyyyyyyyyyy allah bozmasın muhabetinizi canım...kayınvalidenle

kızlar size doyum olmaz gerçekten ama ben de yatmalıyım artık iyi geceler rüyamızda hepimiz askerlerimizi görürüz inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…