- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.341
uyyy yakalandımmm nası da bildin kuuueyvahedigeldismile valla yarıya geldim yatmadan muhakak içerim sonra dişimi fırçalarım valla ben de beğenmedim performansımı da kafamın içinde kelebekler uçuşuyo:roflol:
işte bu benim ilk önce ahana budur dediğim gelinlikti ama şimdi kafam o deniz kızı modeli gelinlikler çok fena aklımı çelmeye başladı...
duff in gelinliğide çok hoşmuş be yaw işte bu modeller aklımı çeliyyy
Anaamm süper yaa gelinlik dediğinde biraz böyle kendini göstermeli yaa ne öbürleri gecelik gibi evet yaa ama deniz kızı da fena halde zarif. Tutim çok yakışır bu sana amaaaa deniz kızıda bi fena durur yaaa kaydirigubbakcemile2:kedi: bilemiyorum işte ben böyle ama çok beğendmm.. Bide bembeyaz olmalı kırıkları beğenmiyorum ben pek. Ama esmer tene kırık beyaz süper duruyor benim adam beyaz hastası olduğundan işte tam bu renk istiyorummm süperr
bende buna aşık olmuştum bebem dediğim gibi ya nişanda deniz kızı modeli giycem düğünümde kabarık giycem yada tam tersi olacak nişanda kabarık düğünde deniz kızı modeli.. iki modelide giymek istiyorum her şekilde birde ben nişanlığımı soft tonlarda istiyorum mesela pudra rengi açık somon rengi falan...gelinlik beyaz olmalı benim için cnm sende esmersin sana daha çok yakışır bembeyaz gelinlik eh bende artık solaryumla kararırım hahahahkaydirigubbakcemile3
işte bu benim ilk önce ahana budur dediğim gelinlikti ama şimdi kafam o deniz kızı modeli gelinlikler çok fena aklımı çelmeye başladı...
Benm ablam nişanında marmaid modeli giymişti düğünde kabarık bence böyle ypalım yaa. Nişanda deniz kızı olalımm bayanssulusmile Yok artık dicem yani bende nişan kıyafetimi pudra pembesi istiyorum alsanaalsanasmile wallahada dna testi yaptıracam ha az kaldı :mymeka::kedi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kaaRRRRRdeşimmmmmmmmmmmmmmm
Bide tatlışlar aklımdayken şunu söyliym, gelinlikte ( hangi model olursa olsun) yürürken hafif tekmeler atın eteğe, hem gelinlik çok hoş durur açılır, hemde rahat yürürsünüz, ufak ufak tekmeler unutmayın
Bide tatlışlar aklımdayken şunu söyliym, gelinlikte ( hangi model olursa olsun) yürürken hafif tekmeler atın eteğe, hem gelinlik çok hoş durur açılır, hemde rahat yürürsünüz, ufak ufak tekmeler unutmayın
İlk gördüğümde anlamıştımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
ufak kısmını unutup da az büyük bi depik atarsam
gelinliğimin eteği kafama geçersee
o utançla ben düğünden kaçarsam nolcek:roflol:
ölee planlı şeler bana göre değil valla zaten gelinliği giyim ben depiğe gerk yok mankenlerin podyumda yürüyüşü gibi yürürüm şerepsizim:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?