335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sempatiksalakcinni
hahahahahhaha bu kız beni kopardı bu gece ya kızaaaaaaaaaaaaaaam sen daha yatmadınmıııı yoksam uyudunda rüyandamı yazıyon bize....

ewet birbirimize olan bakışımız bileeeeeeeeeeeeeeee bu benim kaaaaaaaaaaaaRRRRRRRRdeşim dedirtmişti bana kastamonuda ah ahhhhhhhhhh keşkem bir sarılaydım öpeydim seniii:sinifsinif:

ayyy çatlicam gülmektennnnnnnn kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni ilk görüşte anlamıştım wallahada kanım kaynamıştı tee kastamonularda yanarım yanarım kankimmmm diye boynuna atlayamadım ona yanarımmmmmmmmmmm :sinifsinif:

Ya varyaaa acaip seviyorum hepinizi yaa !!! kaydirigubbakcemile3 Bu topik bi başka ben bunu bilir bunu söylerimm !! İşte o kadarrr, 1 haftadır buraya dönecem diye neler yaptıımı bi ben bi Adminler bilirrr !! hhahhhahah iyiki varsınız be yaa :1hug::1hug::teytey::içelim: Canlarım benimmm

hakikaten perim ya inanırmısın facede resimlerine bakarken fırfırlı gömleğinden bir kez daha hatırladım seni nizamiyede göz göze gelişimiz bu kadar olur ya askerinide gördüğümü hatırlıyorum maaşallah size çok yakışıyorusnuz allah bozmasın....

:içelim: şerefeeeeeeeeeeeeee

kızlar yazıları takip ediyorum da iyice evlilik hayallerine daldınız çok güzel heyecanlar doya doya yaşayın derim :dance: ben de bu arada hamile kalanların eşlerine hamile olduklarını nasıl söylediklerini okudum ağlaya ağlaya geberdim mafoldumben zaten de ağlayasım vardı iyi oldu bahane oldu bana da rahatladım

yazarken ben de koptum okuyunca ayrı bi zevk aldım.:roflol: allammm hastiyken bile yaratıcılığa zarar verdirtmiyon şükür sana. allam ben de bu cicişlerimi çok seviyom.
çiş miş demeyin kaç saattir üşendiğimden gitmiyom koyveririm haaa:roflol:
çiş miş demişken bişi paylaşcam sizle yaa.
benim midede bişi var strese girince ishal oluyom dengem kayıyo alttan üstten ne varsa salıyom ortalığa:roflol: düğünümde de ben stres olunca ishal olsamm ne pok yicem:roflol:
bu sefer kaçıyom valla. yarın sabah uyanır uyanmaz açıp okucamm yazdıklarınızı. öpüyorummmmmmmm

violecim sen hamileydin sanırım karıştırdımmı yoksa bir hamile asker eşi arkadaşımız wardı yanlış hatırlamıyorsam...
bu arada ne tatlı heyecanlar ya hamile kalıp eşlerine nasıl söylesem diye süprizler hazırlayanlar ayyyyyyyy çok güzel bişey yaaaaaaaaa

Sağol bitanem sizde çoook ama çoook yakışıyorsunuz Allah bozmasınn. Ben seni daha içeri girerken gördümm ve seni görünce rahatladım yemin ederim, çok belliydi sevgilin için geldiğin bende kayınbabamla gittiğim için çekiniyordum, dedim benm gibi gelen kızlarda var rahat ol diye telkin ettm kendimii. Sonra nizamiyenin orda askerini bekliyodun senn gene gördüm dedim hey maşallah mevlam neler yaratıyo !! Sonra burda karşılaşmamız, bisürü ortak yönümüz olmasıı şaka gibi hakkaten. İyiki tanıdım tutim seni, :1hug:

canım bişey olmaz çünkü o gün hiç bişey yiyemiyosun zaten merak etme heyecandan tuvaletinin geldiğini bile anlamıyosun kaydirigubbakcemile3

yok tatlım ben hamile değilim henüz daha 10 aylık evliyiz şu anda düşünmüyorum şu tayin işlerinden dolayı ama çok istiyorum aslında şu işler bi yoluna girsin ilk işim bebiş Allah nasip eder inşallah anne olmayı

allah cızırtını wermeye kıs hiç bişey olmaz merak etme herşeyim çaresi var nedenmi hem sen kabarık gelinlik istiyon gelinliğin altına kova koyarsın baktın strest oldun sal gitsin kovaya gelinlikten kova neyim belli olmaz zati....bırak kovayı o kadan kabarık gelinliğin altına salon takımı kursan dahii belli olmaz nihahahahahahahaahha:roflol:

Tatlım bizim heyecanlarımız çok yeni tabii. Bu arada kaçlısın, tatlım felan diyorum ama ablamda olabilirsin :1hug: ya sen bebişle bekliyorsun değil mi? Eşin gittikten sonra mı öğrendin canım gee olduğunu? Ay kıyamam yaa.. Sana kat kat daha zordur ama güçlü ol canım onun bi parçası seninlee, kaç aylık bebişimizzz??

bu sefer kesin kaçıyom ben.
açığınızı yakaladım giderken de
demek facelerde görüşüyonuz haaaa
yarın hesaplaşcam sizle ben:roflol:

gülmekten gebermeden gitcem bütün çeyizleri bile koyarım ben şerepsizim:roflol:

Anamm bende gaza geldim kaç aylık felan diyeee kaydirigubbakcemile3 olsun canım ne güzel o heyecanları eşin dönünce yaşicaksınız ne güzel ağlama üzme kendini lütfenn herşey güzel olacakkkkk :1hug:

hamile değilim dio viole bu hala neler sayıklıyo yaa git yüzünü yıka gel yada zıbar peri:roflol:
off çok güldüm bu gece yaa kpss çalışmak da yalan oldu.

peri ben 86lıyım ablan değilimdir diye tahmin ediyorum hem ablalarda tatlı olamaz mı tatlım denilebilir :1rolleyes: hamile değilim henüz ama istiyorum bebek şu işler yoluna girsin askerim gelsin benim görev yerim belli olsun da hiç vakit kaybetmicem

Allammm karnım patlicak gülmektenn!! Yarebbi cennete mi düştüm yoksaa ?? delikafadulden off çatlicam wallaha.. Sana çok net söyliym öyle bişi yaparsan düğünün içine edersin aman haa 5 kilo muz mu yiyon ne yap et o haltı yeme en mutlu günündee kızzz aıl ben düğünden korkmadım orda milletin içinde bişe yapmanda asıl sonrasından korktum haa düğün sonrası heyecandannn tam en romantik andaaa :roflol:aklinialirimsmile Tevbeler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…