335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar size doyum olmaz ama bn çkıyorm artık kör olcm yoksa gözlerm ağrıdıı :))) şfak bi gün dha attıktan snra grüşürzzz :)))

Görüşürüz canımolumunekankayizsmileBu arada seni yalnız göndermeye gönlüm razı değil bende geliyim senle sempatiksalakcinniKızlar bende çıkıyorum bi sürü işim var evde ilerleyen saatlerde görüşürüzopuyorumnanaktan

oy cnm ya haklısın walla hepimiz şafağı düşünmkten bir hal olduk...
sorma cnm aşkımda çok soğuk buralar diyor bugün 12 den akşam 18 e kadar nöbet tutmuş diğer askere sen çarşına çık ben nöbetini ben tutarım demiş uzun dönem askermiş sorunları varmış biraz çarşıya yolladım diyor kafası dağılsın diye dedi yazık yaaaa cnm bende daha söz bile yok ama allah izin verirse söz olur bir ay sonra nişan bir kaç ay sonrada nikah düğün artk ne olcaksa olsun istiyoruz bizde çünkü farklı şehirlerde aşk yaşamak çok zor oluyor...
mafoldumben

benim aşkımda günde 8 saat nöbet tutuyor her gün Allah yardım etsin
seninki anlayışlıymış her yerde öyle olmuyor canım..
aşkın gelsin herşey yavaş yavaş olur canım..
farklı şehirlerde zor olduğunu askere gidince anladım bende canım
çok özlem oluyor ya
Allah gönlüne göre versin inşallahopuyorumnanaktan

amin cnm valla allah yardımcıları olsun bütün askerlerimizin...amin cümlemizi inşallah rabbim herkese gönlüne göre verir...

walla uzamasında ben 6 aya bile razıyım yeterki uzamasın kısa dönem...sonuçta 6 ay olduğunu bile bile yolladım ben askerimi...ama 5 ay olsada mucize olur kader kısmet diyelim sonuçta erkek kardeşim var benim 5 ay yapar o allahın izni ile...

tuticim inşallah böyle birşey olur ya bizim istediğimizde bu
uzun dönemin kısalması
kısa dönemin uzamaması...

selam cimcimelerimmm
erken yatıcem bugünnnn boğazım çok fena ıhlamur içip göslüğüü takıp hayallerimle yatağıma uçucam
bu rada askerim aradı yarın bana kargo göndercekmişşş:asigim:

selam cimcimelerimmm
erken yatıcem bugünnnn boğazım çok fena ıhlamur içip göslüğüü takıp hayallerimle yatağıma uçucam

Bu saatte yatcaksın demek ? sempatiksalakcinni emin misin ? sempatiksalakcinni uyutmam bak seniiiiii kaydirigubbakcemile3

tuticim inşallah böyle birşey olur ya bizim istediğimizde bu
uzun dönemin kısalması
kısa dönemin uzamaması...

sizinki kısalsın tabii cnm ama bizde kısa dönemin uzamasını hiç istemiyoruz...hatta kısa dönem 5 ay olursa aşkım aralıktageliyooo

Canlarımmm opuyorumnanaktan:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3

selam cimcimelerimmm

tamam kuşum hadi sana iyi geceler o zamannnnn way enişte kargo yollamış he içindekileri söyleee gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…