335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tek tip tek tip tek tip tek tip. Bip biiipppp tipini seveyim tek tiipp bip biiipppp OOoOoOOo uzunlara 15 kısalar 5 !! Arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensizzz !! Ağaya beleşşş, tek tip Keleşşşş !!!! ahahhh şarkı bilem yazdım haaa deliriom sanırım bu tek tip nm tipimi kaydırdı :bbo: :teytey::teytey:

Ayy inşallahhh ya olsa süper olur:lepi:sositosositodelikafadulden

off 1,5 senedir tırnaklarımı kemirmiyordum... ve saçlarımı boyamamıştım... sıkıntıdan saçlrımı boyadım dökülüyorlar, yıca tırnaklarımı kemirdim.. Ufff deli gibi yiyorum bide gece gündüz demeden pasta börekk nolacak halim yaa aşkım dönünce wallaha tkmeyi basıcak popişimeeeeee mafoldumbenmafoldumbencokacimcoook

Çokkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmm, deli gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn off onsuz geçen her gün boşa geçiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... boşunaaa haram bana sensiz günler gecelerrr aşkım nolur dön artıkkk ya oofff gel işte 3 ay var daha ama gel nolurrrrrrrrrrr mafoldumben

peri kız kedine gelll walla bende aşkım gelecek diye yaptırdım dip boyamı gitti gideli kendime bakmıyrum vallahi içimden gelmiyor ....
bağlantı çk canımı sıkıyor kızlar offfffffffffffffff

perim ben de aynı durumdayım homini gırtlak yiyorum sıkıntıdan saçlarım da çok dökülüyor ben de dün boyadım.. ayrıca bugün içim nasıl darlanıyo anlatamam artık daha da zor geçiyor günler bi de sınav stresi offfffffff

perimm bende bugün cok fenayim yaaa=(
sabahtan beri özledim teninin kokusunu özledim, özledim simsicak nefesini özledim diye dolaniyorum ortalikta=(
icim yaniyooooooo=(

abowwwwwwwwwwwwwwwww bugün bizim kızlar uçmuş beğenmedim haliniziiiiiiiiiiiii toparlanın bizim askerlerimiz aslanlar gibi askerlik yapıyorlarrrrrrrrrrrr birde bizim halimize bakınnnnnnnnnnnnnnn toparlanın lütfen.......:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…