335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ya benim anlamadığım bişey var Kısa dönem askerlik 6 değil ki ? 5 ay 5 gün yani 5 aya inerse bizimkiler 5 gün erken gelicek. Bir ara 4 ay olucak deniyordu öyle olsa 1 ay 5 gün erken gelcklerdi ama şimdi 5 ay diyorlar, dolayısıyla 5 gün kısalmış olacak bilmiyorumkismile

Canım noldu yaa ?? bu arada snin nası bi bebek yüzün var maşallah sana ttlım üzülme kıyamamm opuyorumnanaktan

çok saol perimm .. ya babamla kavga ettik baya gitti evden bi sebepte yoktu doğru düzgn çok özledm aşkımı hrşey üstüme geliyo gideli 60 gün oldu ama en çok bugun hissettm yokluğunu kimseyle knuşmak istemiyorm ona anlatmak istiyorm ama o da öğlen knuştuğumzda akşam ararm dedi aramadıı hlaa :gitme:

Haklısın canımi, bazen herşey üst üste gelir aksi gibi... Ama normal bir zamanda olmayınca bu aksilikler, yani en ihtiyacımız olan sevdiğimiz olmayınca 10 kat daha fazla koyuyor insana... Günlük tutuyorsan onunla konuşur gibi günlüğe yaz dök içini... Buraya yaz ... Yeterki içinden çıksın... boshayallersmile

Buna hemencecik bi cevap verim canım şu an askerlik 6 ay ama izin falan kullanmadan 5 ay 5 gün askerlik şimcik askerlik 5 aya inerse izin kullanmadan 4 ay 5 gün olucekk yani aralık 17 de terhis olucaklar böylece:hulya:

Buna hemencecik bi cevap verim canım şu an askerlik 6 ay ama izin falan kullanmadan 5 ay 5 gün askerlik şimcik askerlik 5 aya inerse izin kullanmadan 4 ay 5 gün olucekk yani aralık 17 de terhis olucaklar böylece:hulya:

Anammm wallaha anladm kızz öyle bir girdabın içine girmiştimkiii saol Gevezmmm opuyorumnanaktan Neden bilmiorum ama başından beri bana öyle geliyorki askerlerimiz 1 ay önce terhis olacaklar... Gerçekten ben buna inanıyorumm.. Ay inşallahhhhh turkbayragi ( Bakın şimdi misolar nası damlicak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…