335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Hiçbirşeyy gelmiyor içimden bıraksalar okul fela olmasa böyle burda sizle konuşucam 98 gün canım hiçbirşey yapmak istemiyor ya ne okula gitmek ne formasyona. Başımı çıkarasım yok kapıdan.. of hüznün mevsimi de geldi hoşgeldi yani.. iyi mahvedicek bizi... ama durun kızlar güçlü olalım. bunları dayaşamaya ihtiyacımız war ama çok koyvermeyelim. bu arada face i olanlar özeldn msg atsında ekleyelm birbirimizi..:1hug:

Sabret gönül sabret
Sakın isyan etme
Bir gün elbet bitecek bu çile
İsyan etme
Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
Orda öyle bir isim var ki
Kuldan öte kuldan ziyade
O'nu düşün O'na sığın
O senden öte benden ziyade.
. :Saruboceq:

ay şu ajda pekkanın sesine bayılıyorum sarıl bana adlı şarkısını bıkmadan dinliyorum düğünümde muhakkak çaldırıcam...

hadi inat etme bana olmaz deme seviyorum de sarıl banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:dance:

Sana bişey olur diye aklım hep sende, rüyaların bile benim göz hapsimde... Senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrümce... Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere, benim öbür yarım bedelsin sen herşeye....... Bugün bunu söyledim aşkıma şirin şirin o da yapma bak firar etcem diyo kaydirigubbakcemile3 oyyy yumurta kafam benim kurban olurum onu vereneeeeeeeeeee

Bu ara benim dilime dolanan 2 şarkı var 1'i Dayanamadığın anda katlanamadığın zamanda umudun son bulduğunda umarım orda olurummmmm...2.si Hadi kalk gell bul bi bahane birazcık hevss biraz cesaret ilk günki gibi duruyor hala kalbin Ömürlük bende emanet..

haha ben şuan kopuyorum bir şarkı dinliyorum kardeşim yolladı recep ivediğin konuşma layn kısmını clup muzıgı yapmıslar ay koptummmmmmmmmmmmmm

hosbuldk tutim,ay valla bende peri gbıyım hee yrn kendmı bı modfye etcem=) bıde aksm askım aradı hanı mektupla resım yollluyodn noldu 2 hftdr yok dedı hastaydım onla ugrstgmdan yazamadm askım dedım,ayy kurmusta kurmus kafasında yok bu kız benden sogudumu acaba ondnmı yazmıo bılmem ne dıe=)kıyamam yaa aksm yazdm kısmetse yrn atcm bakalm

miracle hemen kuruyorlar kafalarında benımkıde bugun aradıgında uykuda oldugum ıcın acamayınca teli aynı şeyi düşünmüş soğudunmu aşkım benden dedi bir kızdım şu düşüncelerden vazgeç ben burda hemen gel diye dua ederken sen ne biçim şeyler düşünyorsun dedim tamam tamam aşkım özür diledi kıyamam yaaa ona bennn...napim burda insan herşeyi düşünüyor dedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…