- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.601
Oy miraclem gelmişş hoşgeldin bebişimm hahaha ayyy hmen kurmaya başlıyorlar alemlar haa.
tutim ben bnmkıne kızıom ama bnde oleyım yaa cok cbk olmsuz dusnuorum bzn ıse yarıo ama bgn uste cıktm mesela sen sogdn bnden sevmıosn bnı fln dıe kaydirigubbakcemile3
işte bnmkıde o yuzdn ole buyuk bısey yollama cuzdana sıgck tarz bısey yolla dedı vesıklk boytnda ama ne bılm nası olck baklm yrn bı knscm fotgrfcıylaresim olayı açıldı madem anlatayım benim aşkım kastamonuda yani acemideyken dolabına koymuş resmimi komutan arama yaparken benimki o sırada koridordaymış ordaki askere çağırın avukatı demişdemiş bune benimki resim komutanım demiş neden burda duruyor demiş özlüyorum komutanım napiyim demiş komutan şöyle bir bakmış benimkine tamam ama dikkat et demiş ....
pericim senin askerin kastamonu'yu arıyormu ???şimdiki düştüğü yerle benimki bazen kastamonun taşına kurban olayım diyordu
kızlar iyi geceler size ben gidiyorum rüyamızda askerlerimizi görelim inşallah gerçi artık rüyalarda gidermiyo özlemimizi ama neyseeeeeee opuyorumnanaktan
Miraclem sende bğendğin bir resmi bnm yaptığım gbi elinle kesebilirsinç Hem yanındaymışsın gibi oluyor 3 boyutlu gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?