335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Doğru violem. Komutanlar okuyor ilk. O yüzden dikkatli yazmakta fayda var ... Hatta biraz ajitasyon yapılırsa daha hoş oluyor.. sen evlisin bide yapabildiğin kadar yap rahat ettirirler askerini :) benm aşkımın annesi abisi askerdeyken yapmış bunu mektupta oğlum çok yalızım seni çok özlüyorum felan demiş bisürü abisini postacı yapmışlar her haftasonu ankaray gelip ankarada evinde kalıyormuş..

Oy miraclem gelmişş hoşgeldin bebişimm hahaha ayyy hmen kurmaya başlıyorlar alemlar haa.

ay sorma tatlım yaa fena kurmus ama kafasında,bırde carsı ıznınde arklryla berbere gıtmısler adamda bunlra kızlr beklemz ayrılr terkeder ben askerdeykn bnıde sevglm terkettı demıs mı hadee bnmkı ztn pek musaıt aynı ben gbı kurmaya,startı vermıs anlıycgn=)yok ıste acaba uzasaymıs askerlk ben gene beklermıymısım,yok ıste sevgm azalmısmı acep sogumusmuyum=)ay dedm bunlrı ben dusunuorm sana noluyo hahaha ztn kac gundr dgru duzgun knusamıoruz bende dıorm acaba bu cocuk bnden sogudumukaydirigubbakcemile3 karsılıklı kurmacalar ıcındeyız

viole tatlım valla komtnlr okuyomus sanrm evet bnmde net bı bılgm yok ılk mektubum olck bu,bırde resım ıstedı bnden cuzdanına koysun dıe ama bnde vesıklk yok norml fotolrdn bırını usbye atıp fotgrfcıya gotrcm ufak bı boytta cıkrsın dıe.

tutim ben bnmkıne kızıom ama bnde oleyım yaa cok cbk olmsuz dusnuorum bzn ıse yarıo ama bgn uste cıktm mesela sen sogdn bnden sevmıosn bnı fln dıe kaydirigubbakcemile3

resim olayı açıldı madem anlatayım benim aşkım kastamonuda yani acemideyken dolabına koymuş resmimi komutan arama yaparken benimki o sırada koridordaymış ordaki askere çağırın avukatı demiş demiş bune benimki resim komutanım demiş neden burda duruyor demiş özlüyorum komutanım napiyim demiş komutan şöyle bir bakmış benimkine tamam ama dikkat et demiş ....

tutim ben bnmkıne kızıom ama bnde oleyım yaa cok cbk olmsuz dusnuorum bzn ıse yarıo ama bgn uste cıktm mesela sen sogdn bnden sevmıosn bnı fln dıe kaydirigubbakcemile3

bu konuda bir ben rahatım galiba hiç kafamda kurmuyorum genelde o kuruyor bir teli açmayayım hemen soğudunmu benden destur bismillah zorla soğutacan dedim tama tamam sustum diyor sıpam...kaydirigubbakcemile3

işte bnmkıde o yuzdn ole buyuk bısey yollama cuzdana sıgck tarz bısey yolla dedı vesıklk boytnda ama ne bılm nası olck baklm yrn bı knscm fotgrfcıyla

ahahha çok komik bu resim mevzular benmde hiç vesikalığım yoktu aşkım istedi Katamonuya giderken, pasaport için çektirdiğim vardı, onlarda iğrenç oluyor ya koca kafa böyle pasaport için çektiklerindn oynuyorlar resimle uzaylı gibiydim. Ama mecbur verdim. 1 ay içim içimi yedi hergün resmine bakıorum dedikçe ben fena oluodum o halim geliodu aklıma hahahah dedim bu gidişle adam beni boşicak çünkü bi süre sonra resme bakmayınca unutuyor insan sevdiğinn yüzünü, o iğrenç resmi gördükçede bi fna olyordur neyse izne geldiğinde güzel bi resim yaptım kendi elimle :) kestim biçtim normal resmi 3 boyutlu gibi oldu böyle vesikalık boyutunda tm sığdı asker cüzdanına arkasına da okkalı bir not yazdım verdimde anca içim rahat ettii kaydirigubbakcemile3

doğubeyazıta gidince burayı hiç biyerle değişmem diyor komutanı odasına çağırmış iş hakkında konuşmak için bir askere 2 kahve söylemiş karşılıklı kahve içmişler hahaha

kızlar iyi geceler size ben gidiyorum rüyamızda askerlerimizi görelim inşallah gerçi artık rüyalarda gidermiyo özlemimizi ama neyseeeeeee opuyorumnanaktan

pericim senin askerin kastamonu'yu arıyormu ???şimdiki düştüğü yerle benimki bazen kastamonun taşına kurban olayım diyordu

Ya evet bnmkinin şua düştüğü yer çok fena 250 kişilik koğuş. Kastamonu 2bin kişiydi ama en azından koğuş az kişiydi. Onun dışında şuanki komutanından çok şikayetçi arıyor kastamonuyu orası kalabalıktı eğitimleri sıkıydı ama en azından komutanımız iyidi diyor. Şimdiki komutan nefes aldırmıyormuş dedim ya bi çocuğun kolunu tıkanan kanalizsyon borusuna sokup açtırmış felan öyle pislik bi adammış emrediyorum yap diyormuş..

perim benimki vesikalıktı ama en beğendiğim resimlerimden biriydi arkasına bende not yazmıştım pes etme seni burda bekleyen sarı çiçeğin var diye oda baktım izine geldiğinde benim notun altına pes etmicem sana kavuşmak için canımı kanımı bile vericem yazmış ay nasıl üzüldüm yaaa

ii geceler violee
offfffff yaa su bılg kaldırsa photoshopta duzenlerdım ne gzl fotomu ole cıkrttırırdım super bısy olrdu aman yaaa bıde bklm norml foto vesklk boytnda ne hale gelck puufff

viole'cim iyi geceler balım rüyanda askerini gör tatlım...

perim ah ahhhhhhhhhh bizimki karakol olduğu için daha çok uzun dönemlere mıntıka yaptırıyorlarmış zaten 3 kısa dönem varmış biri dr olduğu için revirdeymiş.
diğeri komutanın postası olmuş...
benimkide nizamiyede arama yapıyormuş bazende komutanın icra bilmemnelerine bakıyormuş sadece tek şikayeti 5 de kalkıyorlarmış ve yemekler kötüymüş...

Son düzenleme:
Tutim ne güzel yazmışsın valla duygulandım niştenin yaptığına da fena halde.. Bnde bişiler yazdım sürekli onlara bakıp güç alıyorum diyor. Bende mektuba başladım uzun yazıcam biraz sıkıntılı olduğu zamanlarda çıkarıp çıkarıp okur yazmak lazım. Ahh Tutim gene şükür rahatmış seninkiii... Benim adam fenalarda çok şikayetçi Allah yardımcısı olsun şkımın her gece dua ediyorum askerlerimize. Önce tüm askerlerimize sonrada bizimkilere sağlık sıhhat afiyet versin rabbim. Benimkininde tek şikayet etmediği şey yemkler onun dışında Güneydoğunun en kötü yeriymiş.. Yarında ilk birlik içi nöbeti var. Amanda benim erkeğim büyümüş nöbet tutarmış yaa gamyoncuiremsu Yirim onuu yir yirrrr

Offfffff nası ağlıyrum Kavak yellerinde evlilik teklifi sahnesi vardııı... Mahvoluyorum öyle şeylere yaaaa. Allahım nolur bize de gçster bu günleriiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…