335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Şu reklama bile ağlıyorum ya bi de ben kafam yarılsa ağlamazdımzira küçükken yarıldı ağlamamıştım da. Ama bu askerlik benim acaip hassas bi insan yaptı ya.. Hanım kız çok hanım kız gelinim değil kızım sanki diyor ben başlıyorum ağlamaya heyyyy yarabbim akıl fikir ver banaaaaa

perim cnm benimki bugün sabah 12 den akşam 18 e kadar nöbet tutmuş çok fedakardırda bir asker varmış sorunları varmış uzun dönemmiş çocuk normalde nöbet sırası o çocuğunmuş komutana demişki komutanım o arkadaş çarşıya çıksın ben tutarım onun yerine nöbeti demiş onun yerine nöbet tutmuş diyo aşkım çocuk sorunlu kafası dağılsın diye ben üstelendim nöbeti dedi dedim fedakar aşkım benim aman yarabbim nasıl kabarıyor telde hahaha komutan sana çift çarşı vercem demiş bakalım ...

ayy bnmkı evlılk teklfnı yaptı ama hıcc hayallrmdekı gbı deıldı valla=)sıcagn ortasında trfıgn gobegındeyız araba ılerlemıo bıle ben sıcktn bunalmısım solenıp duruorm ona yok susadım yok acıktm off neden gıtmıo bu arabalr vs dıe derken bu durdu elımı tuttu bana baktı ve bnmle evlenrmısın dedı=)ben dumur oldm resmen yaa saka mı bu dalgamı gecıosun sen smdı aklnca dedım yoo gyt cıddıym hemn bı cvp vercksın evtmı hyrmı dedı,ayy dedm sen gercktn cıddısın=)) tabıkıde evet askım yaa dedım.snra knusuorusda dıorum hayalmdkı gbı romntk bısey olmadı fln valla ben sıramı savdım sende evet dedın olay kapanmıstr deyıp guluyo=))))/B]

miracle hahahah enişte bey çok alemmiş trafiğin ortasındaa ewlilik teklif etmiş...

benimkide ben aşırı fanatik bjk li olduğum için swiss otelde bir yer ayarlamış stada bakıyor o günde bjk maçı vardı bjk gol attı ben gool diye bağırmıştım otelin restaurantında o sırada aşkım bana ewlenme tekifi etmişti dedim bjk gol atmasaydı teklif etmeyecekmiydin hahahaha

valla ole cok yaratıcıdır bnm sevgılım=)ama bı yerde ii oldu yaa bak aklıma geldkce guluyorum komık ve guzl bısey oldu
senınkıde oldkca prfsyonl bısy olms bak benzerını duymamstım=))

benimki çok süprizleri sever olur olmadık yerden bişey çıkarır siwilde olsa her ay muhakkak çiçek yolları aşkım benim ya geçen kalkmış diyorki aşkım çiçekte yollayamıyorum ewine kızmıyorsun dimi bana dedi hey allahım...

Askere gitmeden bana bi kutu hazırlamıştı aşkım benim ülserim var içine ilaçlarımı koymuş mektuplar, şiirler koymuş köpeğimize kemik almış birsürü, sonra yapılmaması gerekenler listesi yapmış, tayt giymek yok makyaj yok felan diye.. sona bi CD hazırlamış bana, bir de sunum hazırlamış ama o açılmıyor abisi vrecekmiş uygun bi zamanda... CD de saçını kestirdikten hemen sonra kendini çekmiş boncuk gözlüm gözleri dolu dolu konuşmuş gidiyorum diye biyerde şey diyor başımın tacısın bitanemsin dönünce nişanlım olacaksın zemuszemus Bende ben evlilik teklifi almadım hnüz dedim :umursamaz: Onun da hayali ama 14 şubatı bekliyorum boshayallersmile...

ayy kıyamam yaa Allah nazarlardan saklasın sızı tatlım nekdr romantıkmıs enıste beyy=)) bekle bekle bak sna dıorm super bı teklıfle gelck enıste sana

Sağolun canlarım hepimizin sevgilileri pırlanta gibi maşallah. Öyle olmasalar biz bu saatte burda onları konuşuyor olmazdık değil mi? Onlarda herşeyin en güzeline layık bizde.. Umarım hepimiz layık olduğumuz hayatı yaşarız... Tutim 14 Şubata bir adet yüzük gelir bence enişte beydenn şöyle tek taşlısındann?? Heee ?? aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…