- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.621
miracle hahahah enişte bey çok alemmiş trafiğin ortasındaa ewlilik teklif etmiş...
benimkide ben aşırı fanatik bjk li olduğum için swiss otelde bir yer ayarlamış stada bakıyor o günde bjk maçı vardı bjk gol attı ben gool diye bağırmıştım otelin restaurantında o sırada aşkım bana ewlenme tekifi etmişti dedim bjk gol atmasaydı teklif etmeyecekmiydin hahahaha
Askere gitmeden bana bi kutu hazırlamıştı aşkım benim ülserim var içine ilaçlarımı koymuş mektuplar, şiirler koymuş köpeğimize kemik almış birsürü, sonra yapılmaması gerekenler listesi yapmış, tayt giymek yok makyaj yok felan diye.. sona bi CD hazırlamış bana, bir de sunum hazırlamış ama o açılmıyor abisi vrecekmiş uygun bi zamanda... CD de saçını kestirdikten hemen sonra kendini çekmiş boncuk gözlüm gözleri dolu dolu konuşmuş gidiyorum diye biyerde şey diyor başımın tacısın bitanemsin dönünce nişanlım olacaksın zemuszemus Bende ben evlilik teklifi almadım hnüz dedim :umursamaz: Onun da hayali ama 14 şubatı bekliyorum boshayallersmile...
comolakkooooooooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?