- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.661
böle seylerı umrm sdce bıze soluosndr cocuga demeyesın sakınnnnlmaz:
peri ben bizimkilerin yemin törenini izliyorum ay bugün bir tuhaım ben hahahah gülmye yer arıyorum sankiiii
çoktan yamışım sızmışım uyumuşumbile şeker naberrr:roflol: hastalık beni bile o saatte uyuttu ya bravovereliniortakhahaahhahahh bence yatamicaksınnnn sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
seni kim şikayet ediyo kim neden banlıyo çözemedim daha ben:umursamaz:Ben buraya gelecem diye saatlerdir ne mücadeleler verdim, gururumu hiç sayıp yalvardım adminlere vallahada bırakmam kaydirigubbakcemile
kargo yollamış da ne gönderdi bilmiom elime geçince hemen yazarım. çatlıyorummeraktan:roflol:sizinki kısalsın tabii cnm ama bizde kısa dönemin uzamasını hiç istemiyoruz...hatta kısa dönem 5 ay olursa aşkım aralıktageliyooo
kaydirigubbakcemile3
tamam kuşum hadi sana iyi geceler o zamannnnn way enişte kargo yollamış he içindekileri söyleee gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeee
üzülme canım geçer hepsiolumunekankayizsmileçok moralm bozuk çooookk ewde bi ton olay olduu aşkmda aramadıı bitek ona anlatmk istiyorm ama onada ulaşamıyorm yeter yaa :gitme:
ağzını hayra aç kıızzzzzzİveeett yalvar yakar geldik bakalım ne zaman postalancaz :tomato:
allah seniii:roflol:Tek tip tek tip tek tip tek tip. Bip biiipppp tipini seveyim tek tiipp bip biiipppp OOoOoOOo uzunlara 15 kısalar 5 !! Arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensizzz !! Ağaya beleşşş, tek tip Keleşşşş !!!! ahahhh şarkı bilem yazdım haaa deliriom sanırım bu tek tip nm tipimi kaydırdı :bbo: :teytey::teytey:
benim saçlar da fena dökülüyo boyadan tırnak yerine de cigara yiyom nolcek halimiz:roflol:off 1,5 senedir tırnaklarımı kemirmiyordum... ve saçlarımı boyamamıştım... sıkıntıdan saçlrımı boyadım dökülüyorlar, yıca tırnaklarımı kemirdim.. Ufff deli gibi yiyorum bide gece gündüz demeden pasta börekk nolacak halim yaa aşkım dönünce wallaha tkmeyi basıcak popişimeeeeee mafoldumbenmafoldumbencokacimcoook
dozer gibi kalcanız şerepsizim yimeyin yeterrrrrr:1shok::roflol:perim ben de aynı durumdayım homini gırtlak yiyorum sıkıntıdan saçlarım da çok dökülüyor ben de dün boyadım.. ayrıca bugün içim nasıl darlanıyo anlatamam artık daha da zor geçiyor günler bi de sınav stresi offfffffff
burda sürteceğine eline al bi ayna al bi cımbızz pasparlak olmadan gelmeeeee:roflol:kötükedihüsoAbaaw yüzüme bi ayna tutiym dedimkii o da nee. Kaşlar keman bıyıklar orman olmuş bacılarrrrrrrrrrr delikafadulden
allah belanı töbe töbeee:roflol::roflol:Offf ilk insan gibiyim şuanda yaa :1shok:
aminnnnnbilmiyorumkismileOfffffff nası ağlıyrum Kavak yellerinde evlilik teklifi sahnesi vardııı... Mahvoluyorum öyle şeylere yaaaa. Allahım nolur bize de gçster bu günleriiii....
ayy bnmkı evlılk teklfnı yaptı ama hıcc hayallrmdekı gbı deıldı valla=)sıcagn ortasında trfıgn gobegındeyız araba ılerlemıo bıle ben sıcktn bunalmısım solenıp duruorm ona yok susadım yok acıktm off neden gıtmıo bu arabalr vs dıe derken bu durdu elımı tuttu bana baktı ve bnmle evlenrmısın dedı=)ben dumur oldm resmen yaa saka mı bu dalgamı gecıosun sen smdı aklnca dedım yoo gyt cıddıym hemn bı cvp vercksın evtmı hyrmı dedı,ayy dedm sen gercktn cıddısın=)) tabıkıde evet askım yaa dedım.snra knusuorusda dıorum hayalmdkı gbı romntk bısey olmadı fln valla ben sıramı savdım sende evet dedın olay kapanmıstr deyıp guluyo=))))/B]
ohh yandan yndann.... cukka cukka cukka cukkaa 300 500 300 500 isa musa hadi beni kutsa cukka cukka cukka cukkaaa:roflol::roflol::roflol:Diyarbekirrr güzel bağlar hanım el lorkeeeeee lorke lorke lorke lorkee delaley lorkeee lorke oynar güzel kızlar delaley lorkee tısstısssstısss :teytey:
heleya selam vermeden uyumam ben hacı:roflol:Gece kuşum bugün tuvalete çıktı mı acaba merak ettim uyuyamam bak ben şimdi
nerdesinzz kızlarrrrrrr =))
Benim sevgilim şuan askerde eğer askerlik 12 aya düşerse oda erken terhis olacak ki inş. öle olur hepiniz dua edin lütfen :gitme: gerçekten beklemek o kadar zor ki ama şuda var ki beklemek insana çok şey öğretiyor eşini arkadaşını yakınlarını bekleyen herkese Allah sabır versin ve hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah :asigim:
amin guzlım insllh uzun dönemlerin süresi 12 deil 6aya duserde hayırlısıyla cok cbk kavusursun sevdıgıne.haklısın beklemek cok zor...Benim sevgilim şuan askerde eğer askerlik 12 aya düşerse oda erken terhis olacak ki inş. öle olur hepiniz dua edin lütfen :gitme: gerçekten beklemek o kadar zor ki ama şuda var ki beklemek insana çok şey öğretiyor eşini arkadaşını yakınlarını bekleyen herkese Allah sabır versin ve hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah :asigim:
viole hosgeldn cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?