335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

böle seylerı umrm sdce bıze soluosndr cocuga demeyesın sakınnnnlmaz:

Söyler miyim kız deliii zaten dünden razııı sempatiksalakcinni bugün ben şarkı söyleyince ypma firar etcem dedi aklım çıktı dinliyorlar şimdi ceza felan verirler diye bnm aşkım yapmaz öyle şey felan diorum telefondan dinleyen duysun diyee lmaz:sempatiksalakcinni

peri ben bizimkilerin yemin törenini izliyorum ay bugün bir tuhaım ben hahahah gülmye yer arıyorum sankiiii

Ben onu izlerken çatladım gülmekteennn amann kapı açılınca çil yavrusu gibim nasıl dağılıyorlar meydan gördün mü?? Ya o çeken kim ama yaa ona şu hareketi yapmak istiyorum :mymeka: O nasıl bir çekiştir yaa. Hepsi orda dizilmiş dururken wuhuuuu diye bi oraya bi oraya döndürüyor kamerayıı bak gözleriim böyle oldu izlerken kafamçokkarıştı walla böyle oldu aklımı yitiriyordum.

miraclem ıyı geceler balım...

perim yok tatlım ben kendi kameramla çektiğimi izliyorum beniki bana cd vermedi izleme dedi çok saçma çekmişler dedi çekeni bulsam alnından öpcem dedi

hahha iyi demiş eniştee.. İyi geceler miraclemm, tatlı askerli rüyalarrrr...Tutim bende yatıyorum bitanem iyi geceler ballı askerli rüyalarrr,sabahın kör vaktinde dersim warr geneee, yarın banlanmamış olursam görüşürüzzz klava: Misooo sanada iyi geceler hadi gene iyisinnn :jeyyar:

kızlar iyi geceler bilgisayar açık oluyo ama ben bil. başında olmuyorum o yüzden burda olmasamda burdaymış gibi oluyorum o yüzden konuşmuyorum yoksa burda olursam yazarım muhakkak

pericim iyi geceler balım bende yarın erken kalkıcam şileye gidicem ananemle dedemin yanına günü birlik ...

mayracım varlığın yeter gülüm...

Son düzenleme:
bende yatıyım kızlar sabaha kalkamıyorum aşkım bana bugün kızdı zaten benden önce sen şafaktan düşüyorsun diyor öğlene kadar uyuduğum için hahah iyi geceler canlarım...

anammm herkes yatıyo bende yatayım ozaman benim askerimde geç yattığım için kızıyo herkese ozaman iyi geceler inş. rüyanızda askerlerini görünürsünüz ama tabii askerlerinizde sizi görsün opuyorumnanaktan

hahaahhahahh bence yatamicaksınnnn sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
çoktan yamışım sızmışım uyumuşumbile şeker naberrr:roflol: hastalık beni bile o saatte uyuttu ya bravovereliniortak
Ben buraya gelecem diye saatlerdir ne mücadeleler verdim, gururumu hiç sayıp yalvardım adminlere vallahada bırakmam kaydirigubbakcemile
seni kim şikayet ediyo kim neden banlıyo çözemedim daha ben:umursamaz:
kargo yollamış da ne gönderdi bilmiom elime geçince hemen yazarım. çatlıyorummeraktan:roflol:
çok moralm bozuk çooookk ewde bi ton olay olduu aşkmda aramadıı bitek ona anlatmk istiyorm ama onada ulaşamıyorm yeter yaa :gitme:
üzülme canım geçer hepsiolumunekankayizsmile

İveeett yalvar yakar geldik bakalım ne zaman postalancaz :tomato:
ağzını hayra aç kıızzzzzzlmaz:
allah seniii:roflol:
benim saçlar da fena dökülüyo boyadan tırnak yerine de cigara yiyom nolcek halimiz:roflol:
dozer gibi kalcanız şerepsizim yimeyin yeterrrrrr:1shok::roflol:
Abaaw yüzüme bi ayna tutiym dedimkii o da nee. Kaşlar keman bıyıklar orman olmuş bacılarrrrrrrrrrr delikafadulden
burda sürteceğine eline al bi ayna al bi cımbızz pasparlak olmadan gelmeeeee:roflol:kötükedihüso
Offf ilk insan gibiyim şuanda yaa :1shok:
allah belanı töbe töbeee:roflol::roflol:
Offfffff nası ağlıyrum Kavak yellerinde evlilik teklifi sahnesi vardııı... Mahvoluyorum öyle şeylere yaaaa. Allahım nolur bize de gçster bu günleriiii....
aminnnnnbilmiyorumkismile

bende üniversitede okuken akldım evlilik teklifimi.
sinemaya gitmiştik filmin ortasında bi yüzük çıkardı benimle hayatını birleştirmeye var mısın hayat ağacım dedi. ben aynen böleee:1shok:hemencik evet dedim. insan bi nazlanır:roflol:ama oana da dedim kaç yıl geçti aradan ben daha değişik teklif istiyom dedim:roflol:
Diyarbekirrr güzel bağlar hanım el lorkeeeeee lorke lorke lorke lorkee delaley lorkeee lorke oynar güzel kızlar delaley lorkee tısstısssstısss :teytey:
ohh yandan yndann.... cukka cukka cukka cukkaa 300 500 300 500 isa musa hadi beni kutsa cukka cukka cukka cukkaaa:roflol::roflol::roflol:
Gece kuşum bugün tuvalete çıktı mı acaba merak ettim uyuyamam bak ben şimdi
heleya selam vermeden uyumam ben hacı:roflol:
nerdesinzz kızlarrrrrrr =))

ben burdayımmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Benim sevgilim şuan askerde eğer askerlik 12 aya düşerse oda erken terhis olacak ki inş. öle olur hepiniz dua edin lütfen :gitme: gerçekten beklemek o kadar zor ki ama şuda var ki beklemek insana çok şey öğretiyor eşini arkadaşını yakınlarını bekleyen herkese Allah sabır versin ve hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah :asigim:

ben de geldim ama çooook yorgunum :bbo: nöbetçiydim bugün ergenlerle uğraşmaktan canım çıktı alsanaalsanasmile uzanıcam biraz arada gelir bakarım size maydanoz olurum merak etmeyin olumunekankayizsmile

Allah kavuştursun canım amin inşallah kavuşuruz biran önce askerlerimize turkbayragi

amin guzlım insllh uzun dönemlerin süresi 12 deil 6aya duserde hayırlısıyla cok cbk kavusursun sevdıgıne.haklısın beklemek cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…