335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

göksenin allah kavuştursun cnm bişey kalmamş eşinin gelmesine...
çorludaymış tatlım askerin benim erkek arkadaşımın kankası aynı zamanda benim çocukluk arkadaşım çorluda acemilik yaptı 335.dönem çorlu çok rahat bir yerdi her hafta çarşı iznine çıkıyordu acemilikte olduğu haldee şimdi ustaya geçti arkadaşım samsunda çorlu gibisi yok değip duruyor arada telefonda konuştuğumuzda...

benim aşkımda ağrı doğubayazıt'ta yapıyor askerliğini çooooooooooook uzakta allaha çok şükür çok rahatım diyor acemiliğini kastamonuda yapmıştı çok kötü her gün eğitimleri vardı dur durak bilmeden eğitim vermiş komutanları neyseki çok şükür atlattık...

evet canım bundan önce hataydaydı orası çok kalabalıktı hatta ranzalar bitişikmiş bazılarının 3 tane ranza birleşikmiş ortada yatan ayak ucundan giriyomuş yatmaya çok zor günler geçirdiler şimdi rahat ettiler ama orası da çok uzak.. napalım her işte bir hayr vardır diyoruz o iyi olsun da ben katlanırım :asigim:

benimki zaten ev tuttu bi arkadaşıyla o yönden rahatız. ama o kadar çok olduki yakında bile olsa sabredemiyorum bazen resmen hayatımızdan 11 ayı çaldılar. daha da uzatsak kısaltsak muhabbeti dönüo hala. okudukça dinledikçe sinirleniyorum.neyseki şükür bitiyo.çorlu rahat neyseki ankara kabus gibiydi mamak.10 kilo verdi eşim. ben çalışıyo olmasam ilk günler delircem sanıodum bidaha asla yaşamak istemyorum o günleri:) evliyken daha zor ne bilim uzun çıkcagını bilsem nişanlıyken gönderirdimboshayallersmile

Eğer aşkıma 12 ay uzun dönem çıksaydı ben evlenelim beraber gidelim diyordum tabi nöbetleri falan varmış zaman evde tek napardım orası ayrı bi mevzu bi de nereye düşeceği de belli değilakannehir

göksenincim nasıl yani neden kısa dönem olarak başvurmadı eşin yedek subay olarak başvurdu galiba onlar 12 ay yapıyorlar sanırım ama maaş alıyorlar sanırım...kısmet canım herşeyin hayırlısı...benim aşkımın 2 avukat arkadaşıda 12ay yedek subay olarak çıktı şanslarına

canım evliyken zor ama bazı yönden de iyi kıymetimizi anladılar nişanlı gönderseydin evindeki rahatı bilmeden gidip gelicekti şimdi evdeki rahatı bulamayınca çok özledim demeye başlıyorlar kaydirigubbakcemile3

Canım yanına gitme durumun falan yok muydu?Evet bu arada gerçekten çok uzun bi süre ya askerliği gerçekten artık kısaltmalılar bana 5 ay bile o kadar uzun geliyor ki:gitme:

canım eşim kısa dönem işaretledi ama elektronik mühendisi ve genelde öyle cıkıo onlara master ve doktorasıda var. tüm arkadaşlarına nerdeyse uzun cıktı.ama bi umut beklioduk:) sanki işiyle ilgili bişey yapıo nizamiye subayı düşünün yani ne yazılımlar yapıo ordakaydirigubbakcemile bu arada askercin de mi avukat? meslektaşız öyleyse. avukatları personel astegmen yapıolar.
Gevezecim eşimin bi arkadaşı eşini de götürdü Malatyaya ordu evinde kalıolarmış öyle zemuszemus devlet eşe de para ödüo günlük 20 tlmi öyle bişey kaydirigubbakcemile3

selam kızlar :)
muhabbete ortadan dalıyorum ama,askeriye o an neye ihtiyacı varsa onlara(kısa donem bile secmiş olsalar) 12 ay yaptırıyor..
benim erkek arkadasım başvuru yaptıgı gün,yanında bı cocuk varmış,bunlar formları doldurup vermişler,formları verdikleri kadin cocuğa dönüp 'kısa donem seçmissin ama muhtemelen 12 ay alırlar şen'i demiş..cocuk avukatmis,avukata ihtiyac var demiş kadin..cocuğun beti benzi atmış tabii..

aynen 2 yılık evliyiz biz resmen flörte geri döndük ama varsa yoksa evikaydirigubbakcemile3evi çok özledim diyor

Ben işte bunu anlamıyorum genelkurmay tek tip istiyor herkes er olsun diyor eee sen bu yedek subay olarak aldığın adamlara şimdi para veriyorsun adamlar bişekilde razı geliyorlar en azından belirli hakları oluyor ast lar orduda ama herkes tek tip er olduğunda adam bişekilde kaçıcak askerlik yapmaktan o zaman ordu ihtiyacını napıcak benneyaptımki

Son düzenleme:
geçen gün bana diyo ki burda hergün yatağımızı yaptırıyolar bi de para atıyolarmış üstüne düzgün mü değil mi diye :1rolleyes: ben de dedim aynı performansı dönünce de bekliyorum aklinialirimsmile o da bana diyo ki üstün dökmenin dediği gibi olucak diyo adam askere gitmeden yatağını toplayamaz öğretilmemiştir askere gidince öğrenir askerden dönünce eşi toplar yine aynı düzene dönülür kaydirigubbakcemile bizim de öyle olucak diyo boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…