- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.701
selam bu arada viole'cim,geveze'cim ...
ben çok fena üşüyorum yaaaa...
cağlom hoşgeldin canım....
selam tatlım :1hug: nasıl oldu topiğimizin güzelleri iyileşebildiniz mi?
benimki zaten ev tuttu bi arkadaşıyla o yönden rahatız. ama o kadar çok olduki yakında bile olsa sabredemiyorum bazen resmen hayatımızdan 11 ayı çaldılar. daha da uzatsak kısaltsak muhabbeti dönüo hala. okudukça dinledikçe sinirleniyorum.neyseki şükür bitiyo.çorlu rahat neyseki ankara kabus gibiydi mamak.10 kilo verdi eşim. ben çalışıyo olmasam ilk günler delircem sanıodum bidaha asla yaşamak istemyorum o günleri:) evliyken daha zor ne bilim uzun çıkcagını bilsem nişanlıyken gönderirdimboshayallersmile
Bıyyyy aynen canım ya kutuplarda gibim üşüyorum vallaohaoldumsmile
benimki zaten ev tuttu bi arkadaşıyla o yönden rahatız. ama o kadar çok olduki yakında bile olsa sabredemiyorum bazen resmen hayatımızdan 11 ayı çaldılar. daha da uzatsak kısaltsak muhabbeti dönüo hala. okudukça dinledikçe sinirleniyorum.neyseki şükür bitiyo.çorlu rahat neyseki ankara kabus gibiydi mamak.10 kilo verdi eşim. ben çalışıyo olmasam ilk günler delircem sanıodum bidaha asla yaşamak istemyorum o günleri:) evliyken daha zor ne bilim uzun çıkcagını bilsem nişanlıyken gönderirdimboshayallersmile
göksenincim nasıl yani neden kısa dönem olarak başvurmadı eşin yedek subay olarak başvurdu galiba onlar 12 ay yapıyorlar sanırım ama maaş alıyorlar sanırım...kısmet canım herşeyin hayırlısı...benim aşkımın 2 avukat arkadaşıda 12ay yedek subay olarak çıktı şanslarına
canım evliyken zor ama bazı yönden de iyi kıymetimizi anladılar nişanlı gönderseydin evindeki rahatı bilmeden gidip gelicekti şimdi evdeki rahatı bulamayınca çok özledim demeye başlıyorlar kaydirigubbakcemile3
selam kızlar :)
muhabbete ortadan dalıyorum ama,askeriye o an neye ihtiyacı varsa onlara(kısa donem bile secmiş olsalar) 12 ay yaptırıyor..
benim erkek arkadasım başvuru yaptıgı gün,yanında bı cocuk varmış,bunlar formları doldurup vermişler,formları verdikleri kadin cocuğa dönüp 'kısa donem seçmissin ama muhtemelen 12 ay alırlar şen'i demiş..cocuk avukatmis,avukata ihtiyac var demiş kadin..cocuğun beti benzi atmış tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?