335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Peri yine banlanmış:1shok:Yönetimle konuşup gelmiyor mu geri eee neden yine banlanmış:uhm:Bu arada yine misafir var bu ne iş anlamadım heee:mymeka:

bugün sessiz burasi..
bende askimla konustum simdi yeni yerine gitti=(
gider gitmez hosgeldin demek icin 8saat nöbet vermisler..
gece 12den saat 2ye saat sabah4den 6ya kadar disarda aradaki zamanlardada icerde tutuyor uyumak yokmus sürekli hazirda durmasi gerekiyormus=(
bu gece bana uyku haram canlar =(

pfff 8 saat nöbet nedir yaa :/:/ yatarak askerlik diyolar ya pes yani .. bnmkinlede dün en son öğlen knuştk akşam arıcm dedi aramadıı bugn arar inş.

merabayn kızlar şileye gittim bu sabah annemle ananemle dedemin yanına öğle yemeğine ...
buralar bugün sessiz kalmış nirdesiniz yaa benim aşkımla konuştum az evvel ağrı buz gibiymiş eğitime girmişler 1 saat ders vermiş komutanları...şimdilik sıkıntım yok çok şükür sadece havalar çok soğuk dedi ne kaloriferleri yanıyormuş nede kışlık üniformaları verilmemiş donuyoruz hepimiz diyor dedim sakın hasta olma ben olurum senin yerine dedim...

perim yine banlanmış kimin sorunu var bu kızla anlamıyorum iyi ki bir öğrenmişler banlamayı banlıyorlar...

Son düzenleme:
selam :)
arasıra bende girip okuyorum sizleri altta görürseniz diye açıklamamı yapayım hemen:)
benim eşim 333. dönem yani nisan döneminde gitti. ve malesef asteğmen yani 11 ay. neyseki geçti çoğu izin kullanmazsa martta gelicek. İlk zamanlar oldukça zor geçiyordu neyseki az kaldı. baştan okumadım ama eşim çorluda benim kimse var mı orda?:) Herkese Allah kavuştursun sağ salim diyorum

hosgeldin göksenin..
Allah kavustursun canimm, umarim rahattir esin askerde..
benim bildigim kimse yok corluda, yani varsada simdiye kadar cikmadi kimse..

hosgeldin göksenin..
Allah kavustursun canimm, umarim rahattir esin askerde..
benim bildigim kimse yok corluda, yani varsada simdiye kadar cikmadi kimse..

saol canım. valla şanslıyız sanırım cok.
ilk gitiğinde cok agladım üzüldüm acemilikte ankaradaydı ve oldukça zordu o kadar cok dua ettim ki kura çekti çorlu çıktıopuyorumnanaktan haftasonları geliyor zaten nöbeti olmassa Ben yalnızım çünkü burda. umarım herkes rahattır su gibi geçsin zaman hepmize

Hoşgeldin göksenin.Allah kavuştursun.Seninde baya az kalmış:hulya:

Viole canım nasılsın aşağıda gördüm seni :) kimse yok bugün her zaman ki gibi misafirler dışındakaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

niye üzülüyosun ki canım benim eşim şemdinlide nerdeee gelicek ancak askerlik biticek öyle görücem yat kalk dua et bence

Viole canım nasılsın aşağıda gördüm seni :) kimse yok bugün her zaman ki gibi misafirler dışındakaydirigubbakcemile

iyiyim canım uyudum uyandım geldim bi yandan da test çözüyorum uykudan tam uyandım askerim aradı onla konuştum sesi iyi geliyodu neşem yerine geldi nescafe çay hepsi var burda diyor nizamiyede nöbet tutuyolar hergün 12 saat ama çok rahatım dedi hihoyyyt

Çanakkale de canım :ecrin_bebek: ne güzel konuşmuşsun eşinle bugün aramadı beni bu saatten sonrada aramaz sanırımbilmiyorumkismile

niye üzülüyosun ki canım benim eşim şemdinlide nerdeee gelicek ancak askerlik biticek öyle görücem yat kalk dua et bence

yok canım üzülmüyorum şimdi şükür. acemilik bizde 3 ay ve canı çıktı resmen ozman dogru dürüst telefonla bile konuşamadık birde dedigim gibi tekim ben evde annemler felanda başka şehirdeler ilk aylar cok zor oldu ama şükür işte geçiyo bişekilde. Şemdinlide çok uzak Allah sabır versin gerçekten. ama ben hep bişeye üzüldüğünde eşime diyorum telefonda kim ne dersin desin kim naparsa yapsın o güneş doğuyo diyorumopuyorumnanaktan

Aman iyi rahat olsun canım onlar orda rahat oldukça biz iyi oluyoruzbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…