- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.681
hoşbulduk tatlım keyifler nasıl?
bugün sessiz burasi..
bende askimla konustum simdi yeni yerine gitti=(
gider gitmez hosgeldin demek icin 8saat nöbet vermisler..
gece 12den saat 2ye saat sabah4den 6ya kadar disarda aradaki zamanlardada icerde tutuyor uyumak yokmus sürekli hazirda durmasi gerekiyormus=(
bu gece bana uyku haram canlar =(
selam :)
arasıra bende girip okuyorum sizleri altta görürseniz diye açıklamamı yapayım hemen:)
benim eşim 333. dönem yani nisan döneminde gitti. ve malesef asteğmen yani 11 ay. neyseki geçti çoğu izin kullanmazsa martta gelicek. İlk zamanlar oldukça zor geçiyordu neyseki az kaldı. baştan okumadım ama eşim çorluda benim kimse var mı orda?:) Herkese Allah kavuştursun sağ salim diyorum
hosgeldin göksenin..
Allah kavustursun canimm, umarim rahattir esin askerde..
benim bildigim kimse yok corluda, yani varsada simdiye kadar cikmadi kimse..
selam :)
arasıra bende girip okuyorum sizleri altta görürseniz diye açıklamamı yapayım hemen:)
benim eşim 333. dönem yani nisan döneminde gitti. ve malesef asteğmen yani 11 ay. neyseki geçti çoğu izin kullanmazsa martta gelicek. İlk zamanlar oldukça zor geçiyordu neyseki az kaldı. baştan okumadım ama eşim çorluda benim kimse var mı orda?:) Herkese Allah kavuştursun sağ salim diyorum
saol canım. valla şanslıyız sanırım cok.
ilk gitiğinde cok agladım üzüldüm acemilikte ankaradaydı ve oldukça zordu o kadar cok dua ettim ki kura çekti çorlu çıktıopuyorumnanaktan haftasonları geliyor zaten nöbeti olmassa Ben yalnızım çünkü burda. umarım herkes rahattır su gibi geçsin zaman hepmize
Viole canım nasılsın aşağıda gördüm seni :) kimse yok bugün her zaman ki gibi misafirler dışındakaydirigubbakcemile
niye üzülüyosun ki canım benim eşim şemdinlide nerdeee gelicek ancak askerlik biticek öyle görücem yat kalk dua et bence
iyiyim canım uyudum uyandım geldim bi yandan da test çözüyorum uykudan tam uyandım askerim aradı onla konuştum sesi iyi geliyodu neşem yerine geldi nescafe çay hepsi var burda diyor nizamiyede nöbet tutuyolar hergün 12 saat ama çok rahatım dedi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?