- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.721
canım eşim kısa dönem işaretledi ama elektronik mühendisi ve genelde öyle cıkıo onlara master ve doktorasıda var. tüm arkadaşlarına nerdeyse uzun cıktı.ama bi umut beklioduk:) sanki işiyle ilgili bişey yapıo nizamiye subayı düşünün yani ne yazılımlar yapıo ordakaydirigubbakcemile bu arada askercin de mi avukat? meslektaşız öyleyse. avukatları personel astegmen yapıolar.
Gevezecim eşimin bi arkadaşı eşini de götürdü Malatyaya ordu evinde kalıolarmış öyle zemuszemus devlet eşe de para ödüo günlük 20 tlmi öyle bişey kaydirigubbakcemile3
selam kızlar :)
muhabbete ortadan dalıyorum ama,askeriye o an neye ihtiyacı varsa onlara(kısa donem bile secmiş olsalar) 12 ay yaptırıyor..
benim erkek arkadasım başvuru yaptıgı gün,yanında bı cocuk varmış,bunlar formları doldurup vermişler,formları verdikleri kadin cocuğa dönüp 'kısa donem seçmissin ama muhtemelen 12 ay alırlar şen'i demiş..cocuk avukatmis,avukata ihtiyac var demiş kadin..cocuğun beti benzi atmış tabii..
perinin blogda dedikodum yapılmış kaydirigubbakcemile3 tutim perinin bloga yazan sarı hatun senmsn :)))
geçen gün bana diyo ki burda hergün yatağımızı yaptırıyolar bi de para atıyolarmış üstüne düzgün mü değil mi diye :1rolleyes: ben de dedim aynı performansı dönünce de bekliyorum aklinialirimsmile o da bana diyo ki üstün dökmenin dediği gibi olucak diyo adam askere gitmeden yatağını toplayamaz öğretilmemiştir askere gidince öğrenir askerden dönünce eşi toplar yine aynı düzene dönülür kaydirigubbakcemile bizim de öyle olucak diyo boshayallersmile
bn çkıyormm bi saaat snra 11.ayımız bitick burda olsa 00.00 da msjm gelirdii(( demin aradıı bak aşkm bitti 11 ay dioo :)) bnde sizee ew ödevi weriym bn 1. yılda ne alcam bu çocugaa siz ne almıştnz anlatın bn okucm yarn güzellerr :)) tatlı rüyalar hepinize yatın ki kavusma gnünüz bi gün dha azalsınnn (L)
tutim seninki de mi hep nöbet tutuyo nizamiyede?
Allah kavuştursun canım amin inşallah kavuşuruz biran önce askerlerimize turkbayragi
canımteklif güzeldi de film yanlış seçimdi bodoslama dalmıştık. meğersem korku filmiymiş.:roflol:kuşum senın teklfte guzlmısss yaa,ay bız bayanlr ztn doymayız hep dha iisni isterız dmı bıda teklf etsınlerrr=))))
bıktım şu ban olayından artıkkkkkPeri yine banlanmış:1shok:Yönetimle konuşup gelmiyor mu geri eee neden yine banlanmış:uhm:Bu arada yine misafir var bu ne iş anlamadım heee:mymeka:
canı bn de anlaadım gitti kimin ne derdi var periyle çözemedim:uhm:merabayn kızlar şileye gittim bu sabah annemle ananemle dedemin yanına öğle yemeğine ...
buralar bugün sessiz kalmış nirdesiniz yaa benim aşkımla konuştum az evvel ağrı buz gibiymiş eğitime girmişler 1 saat ders vermiş komutanları...şimdilik sıkıntım yok çok şükür sadece havalar çok soğuk dedi ne kaloriferleri yanıyormuş nede kışlık üniformaları verilmemiş donuyoruz hepimiz diyor dedim sakın hasta olma ben olurum senin yerine dedim...
perim yine banlanmış kimin sorunu var bu kızla anlamıyorum iyi ki bir öğrenmişler banlamayı banlıyorlar...
amin canım hepimizin inş.selam :)
arasıra bende girip okuyorum sizleri altta görürseniz diye açıklamamı yapayım hemen:)
benim eşim 333. dönem yani nisan döneminde gitti. ve malesef asteğmen yani 11 ay. neyseki geçti çoğu izin kullanmazsa martta gelicek. İlk zamanlar oldukça zor geçiyordu neyseki az kaldı. baştan okumadım ama eşim çorluda benim kimse var mı orda?:) Herkese Allah kavuştursun sağ salim diyorum
perinin blogda dedikodum yapılmış kaydirigubbakcemile3 tutim perinin bloga yazan sarı hatun senmsn :)))
şmdi 333. bekleyenlerin foruma baktım şafak 2 şafak 1 doğan güneş diyip yok olmuşlar kmse yazmamş snrasevgiliyi bulan KK yı boşlamş .. sevgili 335. kısa dnem bekleyen canm arkadşlarm size sesleniyorm sevgililerinz kocanız nişanlınz geldikten snra ilk buluşmanızı anlatın ama çatlarz burdaaa zemuszemus ayrıcaaaaaa şmdii yeni konu başlatıyormmm sevgilinizle nası vedalaştınz uğurlamaya gittiniz mi anlatn bkalmm :) kaydirigubbakcemile3
biz kavuştuktan sonraa da burda oluruz canım merak etme:roflol:
veda töreni istemedi benim askerim. zaten aktarmalı gidecekti o yüzden uğurlama da yapamadık. benim içimde kaldı şahsen. o dayanamam nolur olmasın dedi. o kadar hüzünlüydü ki kabul ettim.yemin törenin de gidemedim:kedi:
Kızlar gözünüz aydın :))
Hürriyette çıkan bi habere göre askerlik yasasında uzarsa kısa dönem 8 ay olacak oda askerde olanlara uğramayacak
yasa çıktıktan sonra askere gidenler bu sisteme göre alınacak
ayrıca daha taslak hazırlanıo
taslak hazırlanır,başbakana gide o beğenmez yiğeni oğlu torunu tosunu fln gidecekse askere hele hiç beğenmez uzatmaya çalışır sonra değişiklikler olur tekrar başbakana gelir onay verir bakanlar kuruluna gider bakanlar kurulu tartışır onaylar ordan cumhurbaşkanına gider fln filan yasa anca işte ocak şubar belki mart gibi yada daha sonra çıkar :)
yine o gün geldi aklima=(
tam 2ay bir gün oldu askim gideli=(
ama hic gözümün önünden gitmiyor..
biz haziranda nisanlandik ve ben hemen bir hafta sonra geri geldigim icin onu askere gönderemem diye vedalasirken kendimi yerlere atmistim coook pis agladim arabaya bindiremediler beni..almanyaya gelince 2hafta hastanelik oldum aglamaktan babam dayanamayip gönderdi yine beni yanina=)
ve son gün yani 11agustos geldiginde hoplaya ziplaya yürüyordum otogarda, sirf üzülmesin diye, kendimi tembih etmistim iyice aglamiyacaktim ne olursa olsun!!
2 ablasi, 1 kardesi, 1 abisi ve birde enistesi gelmislerde yolcu etmeye.. ben tost yedim askim beni izledi sürekli sonra gitme vakti geldi..ilk önce ablalari basladi aglamaya sonra enistesi sonra abisi sonra kardesi ben hala onlari teselli ediyorum yapmayin diye.. herkese sarildi askim yanima geldi sarildi seni cok seviyorum dedi ve cok hizli bir sekilde bindi otobüse..bana sarilirken kalbi öyle bir carpiyorduki anlatamam. otobüse bindi ve ben arkami döndüm kardesine sarilip agladim..sonra hemen durdum yine sildim gözyaslarimi caminin önüne gittim ve ordan yine tebessümle el salladim askima..sonrasi zaten malum.. Askim otobüs yola ciktiktan sonra cok aglamis, seni arkamda birakip gitmek ve belkide geri dönememek cok koydu bana dedi sonradan. Sen agladinmi dedi hayir dedim, aglamadim aglamicam..
Yoklugunun acisi ilk günki gibi, hic azalmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?