335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aynen cnm erkek arkadaşım avukat benimde dediğin gibi benim erkek arkadaşımın 3 arkadaşıda uzun dönem yedek subay çıktı hatta biri nasılsa ocakta tezkere alıcam diye nikah tarihini ocağa ayarlamış uzun dönem çıkınca bütün planlar iptal olmuş...

benimkide avukat şanslıymış benimki o zaman kısa dönem çıktı yırttı allahtan kısa çıktı benimkine çünkü bürosu kendine ait uzun çıksaydı bütün işlerden geri kalacak çok iş kaybedecekti..benin aşkım şuan nizamiyede nöbet tutuyor arada cezalı askerlerin ifadelerine bakıyormuş tam anlamadım ama askerlik yapıyor işte mantık yok kii

perinin blogda dedikodum yapılmış kaydirigubbakcemile3 tutim perinin bloga yazan sarı hatun senmsn :)))

heeee tatlım benim o ama orda biraz tipim kaymış hahahaha

aynen cnm bizimkilerde acemideyken para atıyorlarmış yatağa zıplaması gerekiyormuş paranın yatağın üstünde...zıplamazsa para tekrar 4 kişi çarşafın bir ucundan tutup geriyorlamış çarşafı te allahım yaaa mantığa bak...

Son düzenleme:
bn çkıyormm bi saaat snra 11.ayımız bitick burda olsa 00.00 da msjm gelirdii (( demin aradıı bak aşkm bitti 11 ay dioo :)) bnde sizee ew ödevi weriym bn 1. yılda ne alcam bu çocugaa siz ne almıştnz anlatın bn okucm yarn güzellerr :)) tatlı rüyalar hepinize yatın ki kavusma gnünüz bi gün dha azalsınnn (L)

iyi geceler canım rüyanda askerini gör.. bizim 11. ayımızı hatırlamıyorum uzun yıllar önceydi bence sen ona güzel bir mektup yaz gönder şimdi verebileceğin en güzel hediye bu

violecim benimki gündüz tutuyormuş balım gece uyuyormuş...

kızlar ben çok yorgunum yatacağım hepinize güzel rüyalar dilerim askerlerinizi görün rüyalarınızda iyi geceler....

Son düzenleme:
net yoktu giremedimm ne zamandir tek evli bekleyen ben diilim artik burda galiba yeni gelenlerin askerleri nerde ay ilk sayfami yazsan tuti nerelerde sevdiklerimiz simdi

Son düzenleme:
bugn boş günüm bn oturmuş ödev yapmaya çalışıyorm :gitme: aşkm olsa hemen yapardık birlikte snra gezerdik eyvahedigeldismile dha doğrusu bn yapıyo gbi grünürdüm o yapardı :kedi: geçn gün diyorm aşkm sende yoksn nasıı başa çıkıcm bn bu ingilizceyle geldigmde yparz aşkm sen idare et bu dnem diyo ahahah dedm gerçektn özlemişsn sevgilm hiç ısrarsz kabul etnnn :)))

Kızlar gözünüz aydın :))
Hürriyette çıkan bi habere göre askerlik yasasında uzarsa kısa dönem 8 ay olacak oda askerde olanlara uğramayacak
yasa çıktıktan sonra askere gidenler bu sisteme göre alınacak
ayrıca daha taslak hazırlanıo
taslak hazırlanır,başbakana gide o beğenmez yiğeni oğlu torunu tosunu fln gidecekse askere hele hiç beğenmez uzatmaya çalışır sonra değişiklikler olur tekrar başbakana gelir onay verir bakanlar kuruluna gider bakanlar kurulu tartışır onaylar ordan cumhurbaşkanına gider fln filan yasa anca işte ocak şubar belki mart gibi yada daha sonra çıkar :)

kuşum senın teklfte guzlmısss yaa,ay bız bayanlr ztn doymayız hep dha iisni isterız dmı bıda teklf etsınlerrr=))))
canımteklif güzeldi de film yanlış seçimdi bodoslama dalmıştık. meğersem korku filmiymiş.:roflol:
Peri yine banlanmış:1shok:Yönetimle konuşup gelmiyor mu geri eee neden yine banlanmış:uhm:Bu arada yine misafir var bu ne iş anlamadım heee:mymeka:
bıktım şu ban olayından artıkkkkk
canı bn de anlaadım gitti kimin ne derdi var periyle çözemedim:uhm:
amin canım hepimizin inş.
perinin blogda dedikodum yapılmış kaydirigubbakcemile3 tutim perinin bloga yazan sarı hatun senmsn :)))

aboooo elllaahhh perinin blogu nirdee ben bilmiomm :çok üzgünüm:çabık söleyinnnn

şmdi 333. bekleyenlerin foruma baktım şafak 2 şafak 1 doğan güneş diyip yok olmuşlar kmse yazmamş snra sevgiliyi bulan KK yı boşlamş .. sevgili 335. kısa dnem bekleyen canm arkadşlarm size sesleniyorm sevgililerinz kocanız nişanlınz geldikten snra ilk buluşmanızı anlatın ama çatlarz burdaaa zemuszemus ayrıcaaaaaa şmdii yeni konu başlatıyormmm sevgilinizle nası vedalaştınz uğurlamaya gittiniz mi anlatn bkalmm :) kaydirigubbakcemile3

biz kavuştuktan sonraa da burda oluruz canım merak etme:roflol:
veda töreni istemedi benim askerim. zaten aktarmalı gidecekti o yüzden uğurlama da yapamadık. benim içimde kaldı şahsen. o dayanamam nolur olmasın dedi. o kadar hüzünlüydü ki kabul ettim.yemin törenin de gidemedim:kedi:

oyy kıyamam benimkide hiç istemedii cnm gelme tek gidicmm istemiyorm dedii ama ısrarlarıma dayanamadıı snra 5 6 arkadaşıyla birlikte uğurladk .. otobüse gitmeden önce biyerde oturuyodk hepbirlikte bişy soruyolar ağlıyorm bakıyorm ağlıyorm off bi tuhaftıı yaa (( bnmkide hiç sarılmadıı bna son gün hep uzak durmaya çalıştı ne mantıkla yaptı bilmiyorm bakınca bile ağladıgm için sarılırsa susturamamaktn korktu sanırmm :)) ((anlatırken kötü oldm yne ağlıyorm şuan :'( )) snra otobüse binerken ilk beni öptü snra arkadşlarını sonra tekrar geldi bni öptüü mafoldumben .. 11nde gece bindi otobüse biz her ayın 12snde 00.00da msj atarz otobüs 12e çeyrek kalaydı tabiibn unuttm msj atmayı bi baktmm o atmışş çok duygulanmıştmmm :'(

yine o gün geldi aklima=(
tam 2ay bir gün oldu askim gideli=(
ama hic gözümün önünden gitmiyor..
biz haziranda nisanlandik ve ben hemen bir hafta sonra geri geldigim icin onu askere gönderemem diye vedalasirken kendimi yerlere atmistim coook pis agladim arabaya bindiremediler beni..almanyaya gelince 2hafta hastanelik oldum aglamaktan babam dayanamayip gönderdi yine beni yanina=)
ve son gün yani 11agustos geldiginde hoplaya ziplaya yürüyordum otogarda, sirf üzülmesin diye, kendimi tembih etmistim iyice aglamiyacaktim ne olursa olsun!!
2 ablasi, 1 kardesi, 1 abisi ve birde enistesi gelmislerde yolcu etmeye.. ben tost yedim askim beni izledi sürekli sonra gitme vakti geldi..ilk önce ablalari basladi aglamaya sonra enistesi sonra abisi sonra kardesi ben hala onlari teselli ediyorum yapmayin diye.. herkese sarildi askim yanima geldi sarildi seni cok seviyorum dedi ve cok hizli bir sekilde bindi otobüse..bana sarilirken kalbi öyle bir carpiyorduki anlatamam. otobüse bindi ve ben arkami döndüm kardesine sarilip agladim..sonra hemen durdum yine sildim gözyaslarimi caminin önüne gittim ve ordan yine tebessümle el salladim askima..sonrasi zaten malum.. Askim otobüs yola ciktiktan sonra cok aglamis, seni arkamda birakip gitmek ve belkide geri dönememek cok koydu bana dedi sonradan. Sen agladinmi dedi hayir dedim, aglamadim aglamicam..
Yoklugunun acisi ilk günki gibi, hic azalmiyor..

Son düzenleme:

ahh canim ahh..onlar daha kac tane 8,9,4,10,11,12 aylar cikarirlar..
basbakan haftaya kesin bir bilgi vericez dedi dün, hayirlisi olsun insallah herkes icin..

offf ağladm okurken yaa ne kadar sulugöz bişey oldum bn :gitme: sen iyi dayanmşsn cnm ya bn hiç tutamıyorm kndiimi

ben o acemilikteyken 2 sefer gittim ikisinde de öyle boynu bükük el salladı ki bana anlatamam benim yüzümde de yapma bir gülümseme ağlamadım tuttum kendimi ama araba kalktıktan sonra koyverdim kendimi tabi o bilmiyor ağladığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…