335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gurillam hoşgeldin bebem walla aklımızdasın ama uğramıyonki hiç...
bebem biz 4 oda 1 salon istiyoruz evi sürekli taşınma derdimiz olsun istemiyoruz ama ev tipine bağlı salonumu ve mutfağımı büyük istiyorum ben muhtemelen kendi evimiz olur aşkımın ailesi ev alıcakmış o yüzden almışken büyük olsun istiyoruz ama kader kısmet cnm

valla ben de çok seviyorum yuvarlak yatak ama 7 milyar çok yazık bence. bşka ihtiyaçlarınızı alırsınız ilerde değiştirirsin evin durumuna göre.

yazık tabi tatlm ya 7 milyarla bitsee o sdce yatak parasıı dha dolabı wr majyj masası wr biton şey bn almam zaten çok yer kaplıyo .. gerçe bna dha çok wr zatn off :))

Yine yakmış yar mektubun ucunu askerlikte sevda cekmek zor diyor çigdem çiçek açmış teskere yakın yeşiller giy artık yollara bakın sevgilim kendini nazardan sakın seni düste gordum hayra yor diyor askerlikte sevda cekmek zor diyor...turkbayragi

Geceler ağır ağır
Çöker dizime
Yarime haber edin
Benim yerine
Uyanır dururum onu
Can evimde bulurum
Ben ona kavuşayım
Uzanır dizinde uyurum
Beni gurbet elde bırakın
Onu çeker canım avunurum

Son düzenleme:
sizi gidi siziiiiiii hepiniz ayrı topiclerde dolaşın emiiiiiiiii klava: bndee tek kaldm buralarda şarkı sylüyorm deli gbii :dance: ahh ahhh nese canlar bn çkıyorm bn eşşksıpası aramadıı hep gece arıyoo dövcm onuda klava: bi gelsindee iyice koklaya koklaya öpücm snra dvücmmmm :))))

canım senin askerinde Gelibolu daymış heralde benimki de orada tam olarak neresişnde merkez mi

oleyy gelibolu birisi çıktııı :))) tatlm merkezmi bilmiyorm ama posta fln yollarken sdce kışla adını weriyorm .. yıldırım kışlada bnm ki snin ki ??
biliyorum oraı ittim süper merkezde tam deniz kenarı benim ki acemilikte ordaydı sonra Sivritepe diye yarım saat uzak biyere verdiler yıldırım kışladan çok memnundu benim ki kesin tanışıyorlardır senin ki orda kalan şanslılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…