- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.121
valla ben de çok seviyorum yuvarlak yatak ama 7 milyar çok yazık bence. bşka ihtiyaçlarınızı alırsınız ilerde değiştirirsin evin durumuna göre.
iyide 4 oda yani1 yatak odasi 1 cocuk odasi 1 oturma odasi yetmio mu
tuti tatlım sen malikane al bence =)) valla ben öle koca koca evlrde oturamam temizliğiyle uğraşamam çok üşengecim
sizi gidi siziiiiiii hepiniz ayrı topiclerde dolaşın emiiiiiiiiiklava: bndee tek kaldm buralarda şarkı sylüyorm deli gbii :dance: ahh ahhh nese canlar bn çkıyorm bn eşşksıpası aramadıı hep gece arıyoo dövcm onuda klava: bi gelsindee iyice koklaya koklaya öpücm snra dvücmmmm :))))
canım senin askerinde Gelibolu daymış heralde benimki de orada tam olarak neresişnde merkez mi
335 dc cnm alemsin ya çok enerjik gördüm seni dövme askerini kız yazıkkk...
biliyorum oraı ittim süper merkezde tam deniz kenarı benim ki acemilikte ordaydı sonra Sivritepe diye yarım saat uzak biyere verdiler yıldırım kışladan çok memnundu benim ki kesin tanışıyorlardır senin ki orda kalan şanslılardanoleyy gelibolu birisi çıktııı :))) tatlm merkezmi bilmiyorm ama posta fln yollarken sdce kışla adını weriyorm .. yıldırım kışlada bnm ki snin ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?