335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy gözünüz aydin canim, Allah anali babali büyütsün..
ne tatlidir o simdi, minicik elleri ayaklari vardir=)
bende istiyom hemennnn bi bebiii=)

mayra'cım hiçmi şansın yok gitmek için...hayırlısı cnm...

caglom inşallah rabbim sanada güzel bir bebek nasip eder...

335dc tatlım alkışlar sanaaa
alkisalkisalkis

ya kızlar bişey sorcm sizinki cep telefonu kullanabiliyomu ?? bnm tnıdıgm herkes soktu içeri ama bu sokmuyo arama yapıyolarmş riske grek yk dio

ayy gözünüz aydin canim, Allah anali babali büyütsün..
ne tatlidir o simdi, minicik elleri ayaklari vardir=)
bende istiyom hemennnn bi bebiii=)

çok sağol canım sorma yaa nasıl tatlı anlaamam bugün bir hafta oldu önce kucağıma bile almaya korktum zarar veririm diye sonradan alıştım valla bende onu kucağıma alıp koklayınca dedim benimde vaktim gelmiş evlenir evlenemz bende istiyorum bitane :ecrin_bebek:

benimki kullanmıyor cnm birde benimkine ağrı jandarma komutanlığından dün doğubayazıt jandarma komutanlığı karakoluna emir gelmiş kısa dönemler artık nöbet tutmayacak karakolda mümkün olduğunca ilgili alanlarında meslekleri oldukları alanda hizmet vereceklermiş benimki karargaha verilmiş avukat olduğundan...birde 3 tane daha kısa dönem gelmiş arkadaşları çıkmış acemi birliğinde aynı yerde yapmışlar...öyle böyle bitecek işte az ewwel aradım ders weriyor dediler dedim benimki öğretmen değilki neyin dersini veriyor asker çocukta valla hanımefendi sorunuza cevap vermek isterdim ama mantık diyim anlayın siz diyor hahahahah

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcm sizinki cep telefonu kullanabiliyomu ?? bnm tnıdıgm herkes soktu içeri ama bu sokmuyo arama yapıyolarmş riske grek yk dio

cnım benimkide soktu ama sadece akşamları kullanıyo bence hiç risk almasın ewt arama yapıyolamrış korka korka konuşuyo benimkide ben hiç istemiyorum çünkü 16 gün cezası var ama inat ediyo yinede kullanıyo mafoldumben

ya bnmkine bile sormuşlar ingilizce öğretmen olmak istermsn die dedm ne alaka sn anlatamazsn istemedm zatn aşkm ama kolej mezunu die sordular herlde dio :)) sninkinin adına sewindm cnm bnmki hla nbet tutuyo neyseki 2 saat sdce

bnde ısrar edemiyorm bi arkdşm ykalandı 15 gün hapis yattı ama ynede istiyorm ya saklar nolck :/

bnde ısrar edemiyorm bi arkdşm ykalandı 15 gün hapis yattı ama ynede istiyorm ya saklar nolck :/

öyle deme cnm yaa allah korusun bi yakalanırsa 15 gün fazladan askerlik yapıcak ben ikna etmeye çalışıyorum kullama diye kaç kişi yakalanmış çocuğun birinin 1 günü kalmış 15 aylardan yakalanmış 16 gün uzamış düşün yani çok kötü sen sok dersin teli bi yakalanır çekeceğin vicdan azabını düşün

birz dha idare edicz artk (

ya bnmkine bile sormuşlar ingilizce öğretmen olmak istermsn die dedm ne alaka sn anlatamazsn istemedm zatn aşkm ama kolej mezunu die sordular herlde dio :)) sninkinin adına sewindm cnm bnmki hla nbet tutuyo neyseki 2 saat sdce

tatlım benimki tek çift yani çift olduğu günler 2 saat arayla başkası ile dönüşümlü nöbet tutuyor akşam saat 4 de nöbeti bitiyordu tek olduğu zamanda tek başına akşam 7 ye kadar nöbet tutuyordu o yüzden sevindim bende karargaha alınmasına..

bencede cep telefonu kullanmasinlar, benim askim ilce karakoluna gittiginde teslim etmisti köy karakoluna giderken vermemisler askerlik bitince gelir burdan alirsin demisler ama verseylerdide kullanmiyacakti..

Tutimm ne güzel eniste rahat eder nöbet tutmayinca.. Benimki hala 8saat nöbet tutuyor ve bitecek gibi durmuyor.. rütbesini bile vermediler yavrucuma=(

benim aşkitom da nöbet tutuyor 12 saat bütün memurları nöbete verdiler demişti bugün daha aramadı acaba nöbetler iptal oldu da başka bir görev mi verdiler meraklandım şimdi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…