- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.301
bn geldimmmmmmm ama bu böyle olmaz nerde buranın eski neşesii acabaaaa ??lmaz: zaten normalde bunalımdayz urda gülelm bari klava:
kızlar selammm bir kaç gündür yoktum kuzenimin bebişi oldu onun yanına gittim ama görmeyeli herkes bunalım takılıyo en son bıraktığımda düğün dernek hayalleri vardı hem şafaklar atıyo kızlar ikili rakamlardayız ve 10 günü geçti bile zemuszemus
:lepi: seni topiğin eli maşalısı ilan ediyom 335dc imkaydirigubbakcemile3
aramızda pozitif düşünen bir daha var hep böyle olun canlarım...kuzenin bebeği oldu demek allah analı babalı büyütsün inşallah darısı sana inşallah...
napalım cnm pozitif olmazsak geçmiyo zamann bi de bugün mektubüm geldi baya moral depoladım ama bayramda 4 gün evci çıkıcak ben gidemicem yanına ona dertleniyorum boshayallersmile
ayy gözünüz aydin canim, Allah anali babali büyütsün..
ne tatlidir o simdi, minicik elleri ayaklari vardir=)
bende istiyom hemennnn bi bebiii=)
ya kızlar bişey sorcm sizinki cep telefonu kullanabiliyomu ?? bnm tnıdıgm herkes soktu içeri ama bu sokmuyoarama yapıyolarmş riske grek yk dio
benimki kullanmıyor cnm birde benimkine ağrı jandarma komutanlığından dün doğubayazıt jandarma komutanlığı karakoluna emir gelmiş kısa dönemler artık nöbet tutmayacak karakolda mümkün olduğunca ilgili alanlarında meslekleri oldukları alanda hizmet vereceklermiş benimki karargaha verilmiş avukat olduğundan...birde 3 tane daha kısa dönem gelmiş arkadaşları çıkmış acemi birliğinde aynı yerde yapmışlar...öyle böyle bitecek işte az ewwel aradım ders weriyor dediler dedim benimki öğretmen değilki neyin dersini veriyor asker çocukta valla hanımefendi sorunuza cevap vermek isterdim ama mantık diyim anlayın siz diyor hahahahah
cnım benimkide soktu ama sadece akşamları kullanıyo bence hiç risk almasın ewt arama yapıyolamrış korka korka konuşuyo benimkide ben hiç istemiyorum çünkü 16 gün cezası var ama inat ediyo yinede kullanıyo mafoldumben
mayra'cım hiçmi şansın yok gitmek için...hayırlısı cnm...
maalesef yok gibi bişey yemin törenine gititğim içim babam izin vermez bi daha şansımı denicem ama hiç umudum yok 4 ay görememiş olucam yani :gitme:
bnde ısrar edemiyorm bi arkdşm ykalandı 15 gün hapis yattıama ynede istiyorm ya saklar nolck :/
öyle deme cnm yaa allah korusun bi yakalanırsa 15 gün fazladan askerlik yapıcak ben ikna etmeye çalışıyorum kullama diye kaç kişi yakalanmış çocuğun birinin 1 günü kalmış 15 aylardan yakalanmış 16 gün uzamış düşün yani çok kötü sen sok dersin teli bi yakalanır çekeceğin vicdan azabını düşün
ya bnmkine bile sormuşlar ingilizce öğretmen olmak istermsn die dedm ne alaka sn anlatamazsn istemedm zatn aşkm ama kolej mezunu die sordular herlde dio :)) sninkinin adına sewindm cnm bnmki hla nbet tutuyo neyseki 2 saat sdce
mayra'cım hiçmi şansın yok gitmek için...hayırlısı cnm...
maalesef yok gibi bişey yemin törenine gititğim içim babam izin vermez bi daha şansımı denicem ama hiç umudum yok 4 ay görememiş olucam yani :gitme:
cnm baban ile aranı bozma izin vermezse adamcağız npsın kızısın sonuçta birde havalar artık erken kararıyor soğuklarda geldi ya o yüzden izin vermeyebilir...boşver cnm çok kucalama izin verirse gidersin vermaz ise geldiği zaman illaki gelir yanına bol bol görüşürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?