335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oooo coşmuşuz kızlarrr bendende Tekirdağ türküsü Dumanda bastı dağlara
Yayıldı ovalara yar aman
Beni de duysaydı yarim
Gelirdi buralara yar aman

Tekirdağ'ın hanları
Koca koca camları yar aman
Sağ yarim koyunları
Çıngırdasın çanları yar aman

bayramda orası çok acayip oluyo askerlerin anneleri babaları eşleri kardeşleri... herkes bir duygu selinde... bi geliyo karşıdan öyle masum masum bi sarılıyo sanaa çok acayip üff duygulandım yine bak senağlama

canım izmirdeyse kesin çıkar hatta normal zamanda cumadan gidersen haftasonu evci çıkarabilirsin eşini kaydirigubbakcemile2keşkem benim de kuzum yakın olsa hep giderdim valla

bal damlıyo ağzından resmen ewt yakın çok şükür çok dualar etmiştim inşş yakın yere düşer diye arada gidiyorum zaten yoksa kafayı yerdim çok etkiledi beni bu askerlik bu kadarını düşünmüyodum doğrusu

ohh yandan yandann :teytey: teyy teyyyy :dance: plakalara indikkmi herkes misafirperverliğini gösterckk çanakkalede bndensnzz :))))

sizi periye şikayet etttiimmmmmmm msjı kopyalıyorm aynen ..... Neler oluyor sizeeeeeeee gelmiyim orayaaaaaaaaaaaa. neden herkes depresifleşti bakiyimmm ? Kıyamam yaaa. O zaman aynen şunu cop paste yap topiimize "Canlarım, asker meleklerim ben Yüce Divanın kararına göre 27 Ekimde aranıza katılacağım. Döndüğümde hepinizi tek parça halinde görmek istiyorum :) Sizi çok özledim, şu lafımı sakın unutmayın "Herşey Çoook Güzel Olucak" lütfen iyi olun, bizim iyi olmamızla iyi olurlar bilirsiniz. Beni sorarsanız " ilk insan " modunda bıyıklarımla askerimi beklemeye azimle devam ediyorum Tutim meşhur "Azimle ... duvarı deler..." lafımı yakinen bilir :) Zira benim bırakmışlığım sadece çehremde, içimde mutluyum çünkü gerçkten az kaldı. Sabredin kızlar, "2011" bizim senemiz olucak. Bu günlerin acısını çıkarmamıza az kaldı. Ben dönünceye kadar kendiniz e çok iyi bakın. Hepinizi kocaman öperim al yanaklarınızdan. Peri :) .

Son düzenleme:

çok şanslısın valla ben de çok dualar ettim ama çok uzağa düştü benimki hatta sınır karakoluydu ama sonra vazgeçtiler merkezde bıraktılar ona bile sevinir hale geldik

hadi afiyet olsnn :)):sm_cool:

saol cnmmm

izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))

izmir de ise kolay olur cnm evci çıkması dert etme benceee...

tutim şimdi aradı aşkım değişmemiş nöbetler ancak arayabildim diyo sesi de çok güzel geliyordu :sm_cool:hihoyyyt

hadi gözün aydın tatlım

kızlar bişey sorucam size ben askerime mektup yollamak istiyorum , o yollama demişti, ama ben yollıcam:umursamaz: sadece komutanlığın ismini yazsam ona ulaşırmı, bölük falan yazmama gerek yok dimibilmiyorumkismile

kızlar bişey sorucam size ben askerime mektup yollamak istiyorum , o yollama demişti, ama ben yollıcam:umursamaz: sadece komutanlığın ismini yazsam ona ulaşırmı, bölük falan yazmama gerek yok dimibilmiyorumkismile

bncede yolla canm çok hoşlarına gidiyo özellikle haberleri yoksa .. kışla adı 335 k/d snra komutanlığı bide adını yazıyorm gidiyo :)

kışla adı yok canım varsa da bilmiyorum sadece ...... jandarma sınır tabur komutanlığı birde ilçe şehir yazabilirim.. ulaşır heralde.. cevabın için teşekkürlerturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…