- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.341
canım izmirdeyse kesin çıkar hatta normal zamanda cumadan gidersen haftasonu evci çıkarabilirsin eşini kaydirigubbakcemile2keşkem benim de kuzum yakın olsa hep giderdim valla
oooo coşmuşuz kızlarrr bendende Tekirdağ türküsü Dumanda bastı dağlara
Yayıldı ovalara yar aman
Beni de duysaydı yarim
Gelirdi buralara yar aman
Tekirdağ'ın hanları
Koca koca camları yar aman
Sağ yarim koyunları
Çıngırdasın çanları yar aman
ohooo ben taaaaa 17 ocak hatta 25subata kadar göremicem daha askimi=(
bal damlıyo ağzından resmen ewt yakın çok şükür çok dualar etmiştim inşş yakın yere düşer diye arada gidiyorum zaten yoksa kafayı yerdim çok etkiledi beni bu askerlik bu kadarını düşünmüyodum doğrusu
bn çkıyormm öptm hpiniziiii iyi gceler
kızlar ben de çıkıyorum iyi geceler herkese..opuyorumnanaktan
hadi afiyet olsnn :)):sm_cool:
izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))
tutim şimdi aradı aşkım değişmemiş nöbetler ancak arayabildim diyo sesi de çok güzel geliyordu :sm_cool:hihoyyyt
aa miracle_84 te snrm izmirdeydi yda bşka biri ama biri izmirde :)) tutim bu sana gelsinnn Ağrı dagın eteginde uçan güvercimm olsam eheheh :)) :teytey::teytey::teytey:
kızlar bişey sorucam size ben askerime mektup yollamak istiyorum , o yollama demişti, ama ben yollıcam:umursamaz: sadece komutanlığın ismini yazsam ona ulaşırmı, bölük falan yazmama gerek yok dimibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?