335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kızlaaaaarrrrr banada destekk olunnn nişanlım 12 aralıkta askere gidio kısa dönem amaa ilk defa ayrı kalıcazz 5 yıldır ((( Ne yapıcam ben onsuzz 6 ay boyunca yaaaa ((

Kızlaaaaarrrrr banada destekk olunnn nişanlım 12 aralıkta askere gidio kısa dönem amaa ilk defa ayrı kalıcazz 5 yıldır ((( Ne yapıcam ben onsuzz 6 ay boyunca yaaaa ((

oy cnm benim allah kavuştursun tatlım sayılı gün geçiyor 337.kd askerin dimi bizimkilerde sabırsızlıkla 337 leri bekliyor onlar gelsinde biz gidelim diye...
cnm burda hepimiz destek oluyoruz birbirimize sadece sabır tatlım sabır varsa askerlik bir şekilde bitiyor cnm sonrada düğün şafağı sayıyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun cnmmm

selamlar asker güzelleri nasılsınız bugün?
tam sitem edecektim son anda bunalımdan az bişey çıkar gibi olmşssunuz.
okuldan geliyorum kafa dağıtyım die üstümü değiştirmeden pc açıyorum. maşallahınız var sizinde. geir gelmes suratım asılıyo yahu olmaz ki böleee
nickini unuttum mektup gödndecck ark vardı. canım mektuplar okunuyo ama kargo bazen açılmayabiliomuş bnce kargo ile gönder ne olur ne olmaz.

snunda bni anlayan biri çıktı şükürler olsn gece kuşum :))) bnde gelir gelmz açıp bkıyorm yok anacmm kimsedn çıt yok bunalımdalar ... günlerdir şarkı türküü çığırıyormm çok kimse eşlik etmiyo bi tutim syledi bi kere

walla benım hem ewde hem bazı yerlerde durumlar karışık ama ayak uydurmaya çalışıyorum size ...

tren gelir hoş gelir ley ley rimi rimi lleyyyyyyyy odaları boş gelirrrrrrrrr (çünkü 17-18 ocak tarihleri arasında gelecekler)

caglommmmmmmmmmm senın askerın hıc ızın kullanmadı demı benım aşkım gecen bana bısey dedı hıc ızın kullanmayanlar 10 ocakta terhis oluyormuş haberin olaaa

caglommmmmmmmmmm senın askerın hıc ızın kullanmadı demı benım aşkım gecen bana bısey dedı hıc ızın kullanmayanlar 10 ocakta terhis oluyormuş haberin olaaa

:1shok: öyle bişey olsa ne güzel olur benim askerim de hiç izin kullanmadı çok güzel bir haber bu akşam sorayım ben kuzuma bakalım ne dicek

benimkide 17 ocak diyordu ama 2 gün yol izni veriyorlarmış, oyüzden 15 ocakta orda olabilirm diyo, 10 ocak olursa da süpriz olur... günler geçiyor mu ney

walla canlarım benım askım ızın kullandıgı ıcın 18 ocakta terhis oluyor komutanı hiç izin kullanmayanları 10 ocak olarak terhis edecekmiş bizim komutan biraz iyi ama sizinkilerinde öyle olması lazım beni aşkım normalde 22 ocakta geliyordu komutanı 2 gün izinden ne olcak 18 ocakta terhis oluyorsun demiş...az ewwel gene aradı aşkım keşke izin kullanmasaydım 10 ocakta gelicektim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…