- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.361
Kızlaaaaarrrrr banada destekk olunnn nişanlım 12 aralıkta askere gidio kısa dönem amaa ilk defa ayrı kalıcazz 5 yıldır((( Ne yapıcam ben onsuzz 6 ay boyunca yaaaa ((
asker yarenleri nerelerdesiniz? şafağımız kaç oldu?
Kızlaaaaarrrrr banada destekk olunnn nişanlım 12 aralıkta askere gidio kısa dönem amaa ilk defa ayrı kalıcazz 5 yıldır((( Ne yapıcam ben onsuzz 6 ay boyunca yaaaa ((
selamlar asker güzelleri nasılsınız bugün?
tam sitem edecektim son anda bunalımdan az bişey çıkar gibi olmşssunuz.
okuldan geliyorum kafa dağıtyım die üstümü değiştirmeden pc açıyorum. maşallahınız var sizinde. geir gelmes suratım asılıyo yahu olmaz ki böleee
nickini unuttum mektup gödndecck ark vardı. canım mektuplar okunuyo ama kargo bazen açılmayabiliomuş bnce kargo ile gönder ne olur ne olmaz.
caglommmmmmmmmmm senın askerın hıc ızın kullanmadı demı benım aşkım gecen bana bısey dedı hıc ızın kullanmayanlar 10 ocakta terhis oluyormuş haberin olaaa
caglommmmmmmmmmm senın askerın hıc ızın kullanmadı demı benım aşkım gecen bana bısey dedı hıc ızın kullanmayanlar 10 ocakta terhis oluyormuş haberin olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?