335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bebem bu ay bir bitsin rütbesini veririler eniştenin bir arkadaşım söyledi ustaya geçince bazı askerlere rütbesini askerlik bitmeye 1 ay kala bileveriyorlar dedi çavuş yada onbaşı çok varsa vermiyorlar bile dedi dedim ne saçmaa valla öyle dedi.. ama verirlercnm seninkininkinide neden biliyonmu kasıma giricez ya 15 ay uzun dönem askerler gelecek onların çavuşu muhtemelen enişte olur....

bu aradaaaaaaaa plakalara son 9 :)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
pozitif hatunnnn

benim aşkitom da nöbet tutuyor 12 saat bütün memurları nöbete verdiler demişti bugün daha aramadı acaba nöbetler iptal oldu da başka bir görev mi verdiler meraklandım şimdi:uhm:

hakikaten paronayak etti bu askerlik bizi aklımızda hep acaba acaba kelimesi dolaşıyor solucan gibi...
belkim fırsatı olmamıştır 10 da arar belki cn (içimemi doğdu ne )

benim aşkitom da nöbet tutuyor 12 saat bütün memurları nöbete verdiler demişti bugün daha aramadı acaba nöbetler iptal oldu da başka bir görev mi verdiler meraklandım şimdi:uhm:

12 saatmı günah ya :// cnm arar bnmkide aramadıı dha nbetleri akşam oluyo gitmedn arıyo hatta bikaç gündür döndüğündede arıyo 12 gbii :)):teytey:

slmm kızlarr bişey sorcam sizlere sizin askerleriniz bayramda evci iznenine çıkabiliyomu komutanlarından öle bi duyuru gelmişmi acaba bizimki belli değilde sizce çıkabilirmi yanii umutla bayramı bekliyorum da

musur cum bazı yerlerde çıkabiliyorlar tatlım güneyde ise çıkması kolay ama güney doğuda ise biraz zor tatlım riskli bölgeler olduğu için...

Mardin Kapı Şen Olur
Dibi Değirman Olur
Buralarda Yar Seven
Mutlaka Verem Olur :teytey::teytey: plakalara inelm her şehre türkü yazcm :dance: içimdeki sanatçı uyandı eheheh :)))

Adananın yolları taşlık
Yok cebimizde beş kuruş harçlık
Yok cebimizde beş kuruş harçlık
Elden gitti kahpede gençlik

Ağam adanalı paşam adanalı
Evde duramıyom sana dadandı
Sebebim sen oldun güzel delikanlı :teytey: en sonda bunu syleyip bitircm plakalarıı

slmm kızlarr bişey sorcam sizlere sizin askerleriniz bayramda evci iznenine çıkabiliyomu komutanlarından öle bi duyuru gelmişmi acaba bizimki belli değilde sizce çıkabilirmi yanii umutla bayramı bekliyorum da

ah tatlım ben geçen bayram senin gibiydim son güne kadar biletimi bile alamadım kısmetime birisi benim aramamdan 5 dakika önce biletini iptal ettirdiydi de öyle alabilmiştim..
bayramda evci iznine çıkıyosun canım ben ramazan bayramında çıkardım eşimi pzar günü referanduma denk geldiği için 4. günümüzü yediler ama yine de 3 gün beraberdik endişen olmasın yakınsa gidip çıkarabilirsin kaydirigubbakcemile5

musur cum bazı yerlerde çıkabiliyorlar tatlım güneyde ise çıkması kolay ama güney doğuda ise biraz zor tatlım riskli bölgeler olduğu için...

izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))

aa miracle_84 te snrm izmirdeydi yda bşka biri ama biri izmirde :)) tutim bu sana gelsinnn Ağrı dagın eteginde uçan güvercimm olsam eheheh :)) :teytey::teytey::teytey:

hakikaten paronayak etti bu askerlik bizi aklımızda hep acaba acaba kelimesi dolaşıyor solucan gibi...
belkim fırsatı olmamıştır 10 da arar belki cn (içimemi doğdu ne )

tutim şimdi aradı aşkım değişmemiş nöbetler ancak arayabildim diyo sesi de çok güzel geliyordu :sm_cool:hihoyyyt

ayyy çok saol yaa inşş çıkar bayram izni 4 gün yeter bize :)yakın da zaten orası sorun değil önemli olan izin vermeleri onu aldıkmı tamam dır

izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))

canım izmirdeyse kesin çıkar hatta normal zamanda cumadan gidersen haftasonu evci çıkarabilirsin eşini kaydirigubbakcemile2keşkem benim de kuzum yakın olsa hep giderdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…