- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.321
bencede cep telefonu kullanmasinlar, benim askim ilce karakoluna gittiginde teslim etmisti köy karakoluna giderken vermemisler askerlik bitince gelir burdan alirsin demisler ama verseylerdide kullanmiyacakti..
Tutimm ne güzel eniste rahat eder nöbet tutmayinca.. Benimki hala 8saat nöbet tutuyor ve bitecek gibi durmuyor.. rütbesini bile vermediler yavrucuma=(
bu aradaaaaaaaa plakalara son 9 :)))
benim aşkitom da nöbet tutuyor 12 saat bütün memurları nöbete verdiler demişti bugün daha aramadı acaba nöbetler iptal oldu da başka bir görev mi verdiler meraklandım şimdi:uhm:
yihuu oo yanlş bile saymışm son 8 amann bitmiş bişy kalmamşşş :))) off allhm şaşırdm bn ya
benim aşkitom da nöbet tutuyor 12 saat bütün memurları nöbete verdiler demişti bugün daha aramadı acaba nöbetler iptal oldu da başka bir görev mi verdiler meraklandım şimdi:uhm:
Mardin Kapı Şen Olur
Dibi Değirman Olur
Buralarda Yar Seven
Mutlaka Verem Olur :teytey::teytey: plakalara inelm her şehre türkü yazcm :dance: içimdeki sanatçı uyandı eheheh :)))
ben bir yemek yiyim gelecem kızlar çooooook açım...
neredeydi askerin musur'cum ???
slmm kızlarr bişey sorcam sizlere sizin askerleriniz bayramda evci iznenine çıkabiliyomu komutanlarından öle bi duyuru gelmişmi acaba bizimki belli değilde sizce çıkabilirmi yanii umutla bayramı bekliyorum da
musur cum bazı yerlerde çıkabiliyorlar tatlım güneyde ise çıkması kolay ama güney doğuda ise biraz zor tatlım riskli bölgeler olduğu için...
hakikaten paronayak etti bu askerlik bizi aklımızda hep acaba acaba kelimesi dolaşıyor solucan gibi...
belkim fırsatı olmamıştır 10 da arar belki cn (içimemi doğdu ne )
ah tatlım ben geçen bayram senin gibiydim son güne kadar biletimi bile alamadım kısmetime birisi benim aramamdan 5 dakika önce biletini iptal ettirdiydi de öyle alabilmiştim..
bayramda evci iznine çıkıyosun canım ben ramazan bayramında çıkardım eşimi pzar günü referanduma denk geldiği için 4. günümüzü yediler ama yine de 3 gün beraberdik endişen olmasın yakınsa gidip çıkarabilirsin kaydirigubbakcemile5
izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?