335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benimki diyoki aşkm kış saati uygulamasına geçelim bn artık seni ögledn snra arıym akşam erken yatalm çabuk geçsin günümz.. zıpır çavuş uykucu çavuşmm nolcakk :))

benimki diyoki aşkm kış saati uygulamasına geçelim bn artık seni ögledn snra arıym akşam erken yatalm çabuk geçsin günümz.. zıpır çavuş uykucu çavuşmm nolcakk :))

bende bugün aynisini dedim askima, dedm artik kis geldi hava daha erken karardigi icin hemen gün bitiyor, zaman daha cabuk geciyor sanki=)

benim dee aşkımm aramadı daha yaa nöbete giderken aramıştı geldikten sonra ararım dedi ama dediğini mi unuttu acaba belki arar ??????

canim benimkide aradi sonra yine ararim dedi ama ses yok kesin yine uyuyp kalmistir bir kösede=)
cok yoruyor nöbetler o yüzden biter bitmez hemen uyuyorlar..

canim benimkide aradi sonra yine ararim dedi ama ses yok kesin yine uyuyp kalmistir bir kösede=)
cok yoruyor nöbetler o yüzden biter bitmez hemen uyuyorlar..

ewt yaaaa belkide bide benmki revir de görevli çok koşturuyorum diyo akşamlarıda nöbetler yoruyo diyo kıyamam yaa endişeleniyorum aramadığı zman da neysee yarını bekliycem artık

ewt yaaaa belkide bide benmki revir de görevli çok koşturuyorum diyo akşamlarıda nöbetler yoruyo diyo kıyamam yaa endişeleniyorum aramadığı zman da neysee yarını bekliycem artık

evet canim icini ferah tut, kesin uyumustur benimkindende ses yok bak=)
erkekler hepsi böyle uykucu yaaa=)

evet canim icini ferah tut, kesin uyumustur benimkindende ses yok bak=)
erkekler hepsi böyle uykucu yaaa=)

aynen tatlım benimki de günde 2 sefer arıyodu 3 gündür 1 sefer aramaya başladı gündüzleri uyuyo son dakikaya kadar yetişemiyo tabi sonra hem telefon hem yemek hem nöbete yetişmek :mymeka:

çağlom gözün aydın tatlım çavuş yareni olmuşsun hehehe benim aşkımla gündüz konuştuk öğlen akşam dersim var dedi aramassam meraklanma dedi...sizinkilerde gece dersinde yada uyumuşlardır kızlar meraklanmayın

Sagolsun kizlarrr.. aynen cogu gitti azi kaldi.,.
ama azida cok geliyo bana :))
Allah korusun askerlerimiziii.. su gibi akip gecsin bu askerlik dönemiii insallahhh

violecm gözün aydin canimm aramis esin=)
benimki uyumus belli aramadi aramazda bu saatten sonra, uyusun bebis uyusunda bitirsin askerligi=)

Tutimm bu arada benim kargonun fisini buldum, internette baktim ulasmis diyor türkiyeye taa ayin 14.de ayin 20si oldu hala ama ablasina ulasmamis türkiye icinde sürebilirmi bu kadar normalmidir sence???

kızlar size iyi geceler bir günü daha bitirmiş bulunuyoruz :sm_cool: rüyanızda askerinizi görün..:1rolleyes: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…