335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

allah hayra yorsun canim, aman dikkat et kendine.. safagimiz 88 az kaldi biticek merak etme biraz daha sabir sadece=)

merhaba kızlarrr....

Pamukelf gelmiş hoşgelmiş Allah kavuştursunopuyorumnanaktan

Caglocum eline sağlık ne güzel olmuşalkisalkisalkis ooooo Şafak 17 de ağırlamak bize nasip olcak demek buyrun buyrun beklerizsositososito en kalabalık ev sahibide biz olucaz 3 kişi birden ağırlıcaz

Evett yarın Başbakan brifing alıcakmış tek tiple alakalı yine gazetelerde bir sürü haber ver her zaman ki gibi inanmıyorum çıkan haberlerekaydirigubbakcemile.Hükümetten yaapılan açıklamalar var ben ona inanırım bizim aleyhimize olan bişi bizi etkilemeyecek bu kesin içiniz rahat olsun benim içim çok rahataklinialirimsmile heee önümüzde seçim var malum belki de askerlik düşecek 4 aya 5 aya hopp inivericezz plakaların ortasına:dance: iyi düşünelim iyi olsun hee buna ümit bağlıyor muyum tabi ki bağlamıyorum zemuszemusama olursa süper olur mu olurrr:lepi:Yani daha herşey muallakta yarın belli olur gibikaydirigubbakcemile2 ayrıca Perinin de içine doğup duruyordu 1 ay önce gelecekleri.Bu arada Peri ne zaman geliyor kızlar

yihuu biraz renklenmiş burasıı afern afernnn şafak 88 plakalara da düşüyorzz ohh zemuszemus bnm sınawlarm yaklaşıyo fazla giremiyorm oyy nazcz bilemedm alsanaalsanasmile gevezecm valla 3 kişiyiz dolmalar benden iyi ağırlamak lazm misafirimizde bol olur herzamnki gbii :teytey: peride yüce divanın kararına göre plakalara indigimizde dnücekmiş :dance: çağloooommm çok bgendim yeni tabloyu son 17 bizdesiniz süslenip gelin bkliyorzz :teytey:

selam kızlarrr merak etmeyin bizim aleyhizime işyelen bişey yok olmayacak...fakatttttttttttttttt 337 dönem askere gidicek askerler çok kötü ayaklandılar uzun 15 aydan 12 aya düşerken asker açığını kısa dönemlerden çıkarttılar diye yanlız böyle bir şey olursa akp çok oy kaybeder bunun içinde akp nin kısa dönem askerliği 8 aya çıkarmaz ayrıca bülent arınç ın oğlu 337 dönem askere gidiyormuş

habire haber deniyo yaa haberin içeriği nedir ?
geçmişi de okuyamadım çok yorgunum
bana bi özet geçinn nolur:roflol:
bu arada listede 26 aralık yazıo benim o ne ki?

kuşkam kısa dönem 8 aya uzarken uzun dönem 12 aya kısalmış öyle bir haber warmış şimdide ama bizimkiler için ek bir yasa çıkcakmış etkilenmemeleri için bunun ardı arkası kesilmiez 337 340 343 dönemlerde hani bizim hakkımız diye olay çıkarır valla paronayak ettiler bizi saolsun basın yayıncıları...haberleri sunduk eyi akşamlar...

Valla öyle canım 3 kişi birden ağırlıcaz misafirlerimizi bide şafak 17 olunca ister istemez eğlenceli geçecek günümüz:icecream:Sen dolmaları sar bende börekler yaparım ozeleğitim de yapar bişiler sositososito:içelim:

pamukelf hoşgeldin cnm aramıza...

bende pasta yapam bare...

Canım senin gününde zaten artık heyecanan uyuyamayacağmız günler olacağı için bi pastayla kurtulamazsınaklinialirimsmile

Ayyy heyecanlanmaya başladım az kaldı plakalara zemuszemusPlakalardan sonra çok hızlı geçiyor günler diyorlar bakacaağız gerçikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

hayr yaa uzamasın nolur plakalara 6 gün kaldı dayanamam bi 90 daha saymaya dua edelim kızlarrr((

öyle bir pasta yapacağım ki tüm üyelere ayrı ayrı pasta yapacağım demedi demeyin gevezem

plakalara az kaldı allaha çok şükür inşallah bir anda sayılar yükselmezde bir anda neydik ne olduk demeyelim

hayr yaa uzamasın nolur plakalara 6 gün kaldı dayanamam bi 90 daha saymaya dua edelim kızlarrr((

yok tatlım bizimkiler 6 ay yapıp gelecek ek yasa konulacakmış kısalar uzamayacak sadece 335 dönemdekiler yani cnm yasa çıkınca 337 dönem 8 ay yapacak...
keşke 6 ay kalsa hep ama eşitlik bence bu değil 12 ay olup 6 ay kalmalıydı kısa dönem yazık insanlar kredi çekip askere gidiyorlar aileleri o kredi ile geçinsin diye 8 ay olunca nasıl geçinecekler bu ülke hiç doğru işler yapmıyor hakkımızda hayırlısı olsun napalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…