- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.441
kiz üsenmeden onlari mi hesapladin allah seni ne etmeyeiyi barim yaparik bisiylerrr
caglocum super olmus ellerıne saglık=) buarada bende sanmıyorum su donen haberlere ınanmıyorum bızı etkılemez Allah ın iznyle.
bgn aglayarak uyandım,kotu kotu ruyalr gordum iice deliriyorum galıba yavastan yavastan,nolr bıan once gecsın bıtsın su gunler kavusayım sevdgme ya.........
77 pamukelf: YALOVA (31 Ekim 2010)
67 Selenn: ZONGULDAK (10 Kasim 2010)
61 GuerillaTanya: TRABZON (16 Kasim 2010)
59 Mayra: TEKIRDAG (18 Kasim 2010)
58 Caglo: SİVAS (19 Kasim 2010)
38 Red_wine: KAYSERİ (09 Aralik 2010)
35 Miracle_84: İZMİR (12 Aralik 2010)
30 Viole – Gdogan: HAKKARI (17 Aralik 2010)
26 Huzursuz: ESKİŞEHİR (21 Aralik 2010)
21 Perisoko – GeCe_KuSu: DIYARBAKIR (26 Aralik 2010)
17 335dc – Geveze – ozelegtim: CANAKKALE (30 Aralik 2010)
04 Tuti: AGRI (12 Ocak 2011)
pamukelf senide ekledim canim=)
izmir dee askerim ama bilmiyorum inşş çıkarırlarr yaaaa tek umudum güvencem tesellim o çünküü eğer çıkarırlarsa 25 gün sonra aşkımla beraberim :))
yihuu biraz renklenmiş burasıı afern afernnnşafak 88 plakalara da düşüyorzz ohh zemuszemus bnm sınawlarm yaklaşıyo fazla giremiyorm oyy nazcz bilemedm alsanaalsanasmile gevezecm valla 3 kişiyiz dolmalar benden iyi ağırlamak lazm misafirimizde bol olur herzamnki gbii :teytey: peride yüce divanın kararına göre plakalara indigimizde dnücekmiş :dance: çağloooommm çok bgendim yeni tabloyu son 17 bizdesiniz süslenip gelin bkliyorzz :teytey:
izmirin nersinde seninki güzlm bnmki de izmirde asker=)
pamukelf hoşgeldin cnm aramıza...
bende pasta yapam bare...
kuşkam kısa dönem 8 aya uzarken uzun dönem 12 aya kısalmış öyle bir haber warmış şimdide ama bizimkiler için ek bir yasa çıkcakmış etkilenmemeleri için bunun ardı arkası kesilmiez 337 340 343 dönemlerde hani bizim hakkımız diye olay çıkarır valla paronayak ettiler bizi saolsun basın yayıncıları...haberleri sunduk eyi akşamlar...
hayr yaa uzamasın nolur plakalara 6 gün kaldı dayanamam bi 90 daha saymaya dua edelim kızlarrr((
kuşkam 26 ocakta bu topikte nöbet tututcan çaglo komutan öyle diyor nihahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?