335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem bunalımım geçti kız sonra mide bulantım oldu çok karıştırdım bugün midemi heheh
yatıyormusun bebem iyi geceler allah rahatlık versin tatlım...

caglom burası tr burda hersey olur bende bugun bır arkadasa ayın 14 de kargo yolladım 19u oldu ayı hala ewıne goturmemısler kargoyu sahıbıne deılde subeye bırakmıslar kargoyu arkadasım kendı gıttı aldı düşün yanı bır daha ptt aps ile bısey yollamam...

67 Selenn: ZONGULDAK (10 Kasim 2010)

61 GuerillaTanya: TRABZON (16 Kasim 2010)

59 Mayra: TEKIRDAG (18 Kasim 2010)

58 Caglo: SİVAS (19 Kasim 2010)

38 Red_wine: KAYSERİ (09 Aralik 2010)

35 Miracle_84: İZMİR (12 Aralik 2010)

30 Viole – Gdogan: HAKKARI (17 Aralik 2010)

26 Huzursuz: ESKİŞEHİR (21 Aralik 2010)

21 Perisoko – GeCe_KuSu: DIYARBAKIR (26 Aralik 2010)

17 335dc – Geveze – ozelegtim: CANAKKALE (30 Aralik 2010)

04 Tuti: AGRI (12 Ocak 2011)

kizlarr bakin naptim=D
herkes kendi plakasi geldiginde burda olsun tüm gün buradan sorumludur=P
tarihler umarim dogrudur gece gece yapabildigim kadar yaptim, ne kadar dogru yapabildigimi o günler geldiginde görücez artik=)
simdi benimde safak atiyor artik yatabilirim=)
iyi geceler herkeslere=)

Son düzenleme:
yawru kuşlar bende yatıyorummmmmmmmmmmmm artıkın bugün çok dolandım burda gözüm ağrıdı anam miracle seni gördüm sankiiii...yawrum iyi geceler...

kizlar dün gece bültenlere flas haber verildi.
basbakanin sundugu raporda uzun dönem 12 ay, yani erken terhisin yapilacagi
kisa dönemlilerin 8 ay, suanda silah altinda olanlarin 3 ay fazladan askerlik yapacklarini belirtmis.

(((((((( allahm simdi napicaaaaaaaaaaaz

vallahi son 2 aydır butür haberler okadar yıprattı ki beni sıkıldım vallahi.......
umarım öyle birşey olmaz tatlım. bende nişanlım ocakta gelince işe girer girmez evleniriz diye plan yapıyorum birde 3 ay uzarsa bizim gibi çoğu asker ve asker yakının planları bozulacak...
okadar çok söylenti varki...
ama evrenin(yani nişanlımın) söylediğine göre; 12 ay uzun dönem, 8 ay kısa dönem askerlik onaylanacakmış bunun amacı ise kısa ve uzun dönemin arasını kısaltmakmış ancak şuan kısa dönem askerlik yapanların askerliklerinin 3 ay uzaması söz konusu değilmiş...
belki beni rahatlatmak için söylüyor ama ben buna inanmak istiyorum vallahi....

canim öncelikle sakin olalimm lütfen, farkinda degilmisin hergün haberlerin ne kadar farkli yönde oldugunun?? medyanin oyunu bunlar sadece, aciklama yapmasi gereken insanlar belli oda yapmiyorlar mecbur beklicez böyle.. ama ben hala inanmiyorum bizimkileri etkileyecegine o yüzden icini ferah tut lütfen..

bunu simdi milliyetin dün gece yayinladigi haberde okudum kizlar..

150 bin terhis
Raporun yasalaşması durumunda üniversite mezunu olmayan erbaşlardan yaklaşık 150 bininin terhis olabileceği kaydediliyor. Bu durumda şu an silah altındaki üniversite mezunu olmayan yükümlüler 3 ay daha az askerlik yapacak. Ancak silah altındaki üniversite mezunu yükümlülerin süre uzatımından etkilenmemesi için ek bir madde konulacağı ve 6 ay için silah altına alınan erbaşların süre uzatımından etkilenmemesi amaçlanıyor.

canım ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün ozaman türküsüyle bilgisiyle o kenti yaşatalım o gün kaydirigubbakcemile3

canım az önce bende okudum haberi umarım bizim askerler 3 ay fazla yapmazlar planladığımız zamanda dönerler evlerine...

77 pamukelf: YALOVA (31 Ekim 2010)

67 Selenn: ZONGULDAK (10 Kasim 2010)

61 GuerillaTanya: TRABZON (16 Kasim 2010)

59 Mayra: TEKIRDAG (18 Kasim 2010)

58 Caglo: SİVAS (19 Kasim 2010)

38 Red_wine: KAYSERİ (09 Aralik 2010)

35 Miracle_84: İZMİR (12 Aralik 2010)

30 Viole – Gdogan: HAKKARI (17 Aralik 2010)

26 Huzursuz: ESKİŞEHİR (21 Aralik 2010)

21 Perisoko – GeCe_KuSu: DIYARBAKIR (26 Aralik 2010)

17 335dc – Geveze – ozelegtim: CANAKKALE (30 Aralik 2010)

04 Tuti: AGRI (12 Ocak 2011)

pamukelf senide ekledim canim=)

Son düzenleme:
caglocum super olmus ellerıne saglık=) buarada bende sanmıyorum su donen haberlere ınanmıyorum bızı etkılemez Allah ın iznyle.
bgn aglayarak uyandım,kotu kotu ruyalr gordum iice deliriyorum galıba yavastan yavastan,nolr bıan once gecsın bıtsın su gunler kavusayım sevdgme ya.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…