335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kuşkam kuşum bıldırcınım karakartalım yavru ceylanım askerin diyarbakırdaydı demi aşkının yanında nöbet tutucan o gün diyarbakırda yane anladınmı bende ağrıda nöbet tutucam hemide 12 ocakta tezkereye 5 gün kala siz burda yokken ben tek başıam nöbet tutucam kendi çapımda eğlenecem ( kendi çapında eğlenmek bu oluyormuş demekküüü)aklinialirimsmile

haa annadım şimdi empati yapıos yani öle mi:roflol:
ama bişi dicem benim askerim havacı,nöbet tutmuyo:roflol:
hem 26 aralık pazara denk geliyonöbet tutarsam ptesi 7de nasıl kalkcem ben

Son düzenleme:
kızlarr tek tip çıksa bile şuan silah altında bulunanlara ayrı madde çıkaracaklarmış etkilenmemesi amaçlanıyomuş inşş öle bişeyy olur bizim askerlerimiz etkilenmez sanırım akp o kadar vicdansız değildir yaa 87 günü kalmış askerlere böle bişey yapamaz diye düşünüyorum yapmamalı daa

Merak etme canım hükümetin üniversite okuyanları karşısına alacağını zannemiyorum kısa dönem uzamaz hee oldu ki uzadı daha önce bunun açıklamasını yaptılar bizi etkilemeyecek kaydirigubbakcemile2

gece kuşu hanım gece kuşu hanım biz bilmeyiz bacım tutucaksn o zaman beyin başka bi şehirde yapsaydı askerliğini bizene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamm kizlar, daha yeni geldim eve bütün gün yeni evim icin kosturdum yarinda mobilya almaya gidiyorum ama aksam saatlerinde sürekli aranizda olacagim=)

liste olayina aciklik getireyim iyice=)
27 ekimden itibaren hepimizinde bildigi gibi plakalari saymaya basliyoruz, yani hergün baska bir sehirde olucaz=)
ve herkes askerinin oldugu sehirin plakasina geldiginde burada o sehirle ilgili farkli paylasimlar veya ne bilim anlamli sözler, fikralar felan yapip o günü bitirecek=)

yani örnegin safak 58 dedigimiz gün benim askim sivasta oldugu icin ben buradan sorumluyum=) sizleri eglendirecegim canli müzik felan getirmeyi düsünüyorum hatta halaylar cekicez sivas müzikleriyle=)

farkli birseyler yapalim belki daha kolay gecer diye düsünerekten böyle bir hesap yaptim, parantez icindeki tarihlerde sizin plakaya gelen gün oluyor, tabi eger dogru hesaplamissam=)

umarim bunu gerceklestirebiliriz burda kizlar=)

yaşayan anlıyomuş havaalanında kadın kızına diyo ya ağlama abinin moralini bozma,içten içe ağlıyolar hepsi...
bizimde aynen öleydi aynen
Çok zor ya Bitecek demi su askerlik...

Allah ın izniyle biticek kavuscaz sevdklerımıze..
buarada gecen carsmba aps ile bnmkine mektup yollamıstım dha bgn eline gecmiş,o da yani denetime girmeden arkadası hemen getrmiş ona ya bukdr gecmi ulasır bı mektup hem de apsy ile ya:s aradı aksam ayy kıyamam yaa bı mutlu olmus bı sevınmıskı anlatamam hemen okudum askım mektubu dıyo bebegım bnm,resmımı de yollamıstım onuda cuzdanına koymus bakıp bakıp duruyorum dıyo=) cookk ozledım ben bebegımııııı

izmire gönderdim ya,ama bence ztn ertesi gunu varmıstır oraya da tutmuslardır vermemek ıcın,denetıme de gırmemıs he bı de denetıme grıseydı artık 1 ayda anca okurdu mektubu herlde

alla alla sen genede kargonu internetten takip et derim ben.Benim gönderdiklerim denetimden geçiyo... Saolsun tüm gönderdiklerimi açmışlar... İzmirde gaziemirde mi? Narlıdere mi? Çok kalabalık oldugu için belki zaman alıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…