- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.461
kuşkam kuşum bıldırcınım karakartalım yavru ceylanım askerin diyarbakırdaydı demi aşkının yanında nöbet tutucan o gün diyarbakırda yane anladınmı bende ağrıda nöbet tutucam hemide 12 ocakta tezkereye 5 gün kala siz burda yokken ben tek başıam nöbet tutucam kendi çapımda eğlenecem ( kendi çapında eğlenmek bu oluyormuş demekküüü)aklinialirimsmile
kuşum o zaman sende askerine hizmet edersin çay kahve falan..olarmı ??? nöbet saatine gelince caglo komutana sor cnm hahahah
kızlarr tek tip çıksa bile şuan silah altında bulunanlara ayrı madde çıkaracaklarmış etkilenmemesi amaçlanıyomuş inşş öle bişeyy olur bizim askerlerimiz etkilenmez sanırım akp o kadar vicdansız değildir yaa 87 günü kalmış askerlere böle bişey yapamaz diye düşünüyorum yapmamalı daa
az ewwel haberlerde verdiler kısa 8 uzun 12 ay diye te allam ya bu ülke üni mezunlarına bu kadarmı düşman olmuş...
az ewwel haberlerde verdiler kısa 8 uzun 12 ay diye te allam ya bu ülke üni mezunlarına bu kadarmı düşman olmuş...
of güneydogudan hikayeler dizisini izledim... Ben çok kötü oldum ya... Çok özledim... Bitsin artık su askerlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?