- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.721
ınanmıyorm kız içinde çok kötü bi durum bn vicdan azabındn mafolurdmm :/// ayy cnmm bi yıldnümü maduru dha :))) bn kurtuldm cnm o dertten saati şiparş ettm bliyosnz zatn .. saati yollıcm ördügm atkıyıı bikaç fotomuzu yanında bi mektp wede bikaç çikolata alcm aşkımaa hpsini kargoyla göndercmm inş. bi sorn çıkmasssaa :))) bnde anlamlı hediye istiyodm o yüzden atkı ördm ynınada gömlek vs.. bişy düşünüyodm saat dha kalıcı ve anlamlı olur die dşndüm snada koly gelsn cnm dşünme aşamasnda :))
ewtt ebncede saat ve atkı süper bi hediyee özellik atkı çok anlamlı bi de ken di ellerinle ördüysen daha da bi güzel ben de başlıyım kurban bayramına kadar yetiştirebilirsem öriyim diyorum ama elim kolum kalkmıyo hiç bişeye tabağıma yemek koyup yemek bile içimden gelmiyom kiii offf aşkımmm offff bugün de bitmek üzere gerçii geriye ne kaldı zatennnn
kızlar merhaba :) saat alıp gönderecek arkadaşlar, orda çalınabilir saatlerbu tarz şeyler oluyormuş, isterseniz göndermeden bi ağzını arayın.
bence pahalı hediyeleri geldiklerinde werin...
evet valla çok ötü durum canım.evet canım mağdurum ben :roflol: küçük emrah gibi hissettim kendimi:roflol:ınanmıyorm kız içinde çok kötü bi durum bn vicdan azabındn mafolurdmm :/// ayy cnmm bi yıldnümü maduru dha :))) bn kurtuldm cnm o dertten saati şiparş ettm bliyosnz zatn .. saati yollıcm ördügm atkıyıı bikaç fotomuzu yanında bi mektp wede bikaç çikolata alcm aşkımaa hpsini kargoyla göndercmm inş. bi sorn çıkmasssaa :))) bnde anlamlı hediye istiyodm o yüzden atkı ördm ynınada gömlek vs.. bişy düşünüyodm saat dha kalıcı ve anlamlı olur die dşndüm snada koly gelsn cnm dşünme aşamasnda :))
kesin mutlu olur şiirle mektuba. yanına da resimler koyucam zaten..çok heyecan yaptım yaaa:roflol:ayy bende askima almanca kitaplari gönderdim ders calisirim dedigi icin, onlarada sorun cikarmazlar insallah=D
dogrusu benim anlamadigim sey askeriyeye kargo getirmiyorlar onda, ariyorlar postaneden gidip kendisi aliyor yani kimse kontrol etmiyormus..
hediye icinde, ben saat alicam bu yildönümümüzde ve ismimizi yazdiracam saate=)
sende öyle birseyler yaptirabilirsin veya bir kiz arkadasim gercek deri eldiven almisti sevgilisine cok sicak tutuyorlar ve eldivenin ic kismina ama görülebilir sekilde isimlerini yazdirmisti cok güzel görünüyordu..ben kargo gönderdigimde icine kendi basima taktigim ufak bir esarp gibi birsey var siyah onu gönderdim.. yani hem sen siir mektup felanda yazmissin aslinda onu en mutlu edicek olan onlar olucaktir bence=)
süper fikir vala değerlendircem bunu ben:))))gece kuşuuuu bak bişy dicmm bn gecn sene doum gnündee 5 tane kurabiye koydmm ama hpsini ayrı ayrı tülle bağladm nikh şekeri gbi çok tatlı oldu .. snra her kurabiye için küçük renkli zarf aldm hpsinin içine bişeyler yazdm we fotografçıda fotolarımızı vesikalk gbi çıkardm o zarflara koydm çok mutlu olmuştu aşkm ... kurabiye bayatlar ama çikolata gbi bişeyle ypabilirsn drajelerden güzel olur mesela :))
kızlar merhaba :) saat alıp gönderecek arkadaşlar, orda çalınabilir saatlerbu tarz şeyler oluyormuş, isterseniz göndermeden bi ağzını arayın.
hedayeler benim içinde karar vermek zor olucak bu arada gece kuşum bak senin dediğin kol düğmesi olayı çooook güzel bir fikir...benim aşkım işi dolayısı ile sürekli gömlek giyiyor...
7 sene al al hediye kalmamıştr tbikii :))) ama o dedigim kutuyu yaparsan hediyenin çok anlamlı olması gerekmz ehehe :))) gecekuşummm şuan bişy geldi aklıma saçma olablr bliyorm ama idare ett :)) bak şmdi siz allh kısmet ederse geldiginde evleniceksnz dmii ??. yani sevgili olarak son yıl dnümünüz gbi bişy olcak .. bi düğün davetiyesi tasarlayp bastırtabilirsn zaten şuan askerde olduğu için yeternce duygusaldr onun için en büyük hdiye olabilir :/ :kedi:
valla özenle hazırlanmış kutusunda geldi tatlım öyle bir şey düşünüecek olursan bana haber ver. siteyle de hiç sorun yaşammadım msnden gönderirim sana adresini falan.
rekorumuzu kırdıkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 tam 16 dk 45 saniye konuştkk kaydirigubbakcemile3 45 dkika sıra beklemş aramak için :))) ama cmartesiydi bugn we bu saate kdar aramamıştı hketti beklemeyii bnm uykucu çavuşum ... tam uykucu çavuş ya bütün gün yatmışklava puyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?