335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gece kuşuuuu bak bişy dicmm bn gecn sene doum gnündee 5 tane kurabiye koydmm ama hpsini ayrı ayrı tülle bağladm nikh şekeri gbi çok tatlı oldu .. snra her kurabiye için küçük renkli zarf aldm hpsinin içine bişeyler yazdm we fotografçıda fotolarımızı vesikalk gbi çıkardm o zarflara koydm çok mutlu olmuştu aşkm ... kurabiye bayatlar ama çikolata gbi bişeyle ypabilirsn drajelerden güzel olur mesela :))

ewtt ebncede saat ve atkı süper bi hediyee özellik atkı çok anlamlı bi de ken di ellerinle ördüysen daha da bi güzel ben de başlıyım kurban bayramına kadar yetiştirebilirsem öriyim diyorum ama elim kolum kalkmıyo hiç bişeye tabağıma yemek koyup yemek bile içimden gelmiyom kiii offf aşkımmm offff bugün de bitmek üzere gerçii geriye ne kaldı zatennnn

canm başlaa hemeeeennnnn yetiştirirsnn bak havalar soguyoo senin ördügn atkıyaa sarılıp ısıncakk ... bn 1 haftada bitirdmm we o 1 hafta çokçabuk geçmiştii onun için bişeylerle uğraşıyosn sonuçtaa... gerçe bnde pek anlamam örgüden fln tek bildigm dümdüz örmek o da atkı oluyo zatn ehehehe :)))

ooooo herkeslere selammmm...asker güzelleri..
kuşkam gözün aydın askerini görmüşsün
musurcum askerin kışlaya dönmüş gözün aydın tatlım...
sa-de yardımcı olbildiysek ne mutlu bize...
violecim inşallah her günün böyle enerji dolu geçer
özleğtm cnm dün gece uyku tutmadı beni ondan geç yattım hehehe yazdığını şimdi gördüm...
caglom hediye seçimin güzelmiş...
335dc atkılar falan vay vay vayyyy...

ben askerimin sesini daha duyamadım kein nöbette gene...

kızlar merhaba :) saat alıp gönderecek arkadaşlar, orda çalınabilir saatler bu tarz şeyler oluyormuş, isterseniz göndermeden bi ağzını arayın.

aklıma geldi çok üzülrm öyle bişy olursa .. ama zamanında göndermek istiyorm.. sylerim zaten gnderiym görsn gerekirse tekrar bna yollasn kargoyla gelince verrm

evet valla çok ötü durum canım.evet canım mağdurum ben :roflol: küçük emrah gibi hissettim kendimi:roflol:
canım 7yıllık bi ilişkim var benim saattir atkıdır her şeylei yaptım ben. sevgililer gününde de baş harflerimizin yazdığı kol düğmesiyaptırmıştım internetten çok hoşuna gitmişti. o da bana yine harflerimizden oluşn kadehler yaptırmış:asigim: pek kolay olmucak bu aşma sanırım...
kesin mutlu olur şiirle mektuba. yanına da resimler koyucam zaten..çok heyecan yaptım yaaa:roflol:
süper fikir vala değerlendircem bunu ben:))))
kızlar merhaba :) saat alıp gönderecek arkadaşlar, orda çalınabilir saatler bu tarz şeyler oluyormuş, isterseniz göndermeden bi ağzını arayın.

evet çalınma oluyomuş o yüzden dandik saat alıp gitti benim askerim:roflol:

hedayeler benim içinde karar vermek zor olucak bu arada gece kuşum bak senin dediğin kol düğmesi olayı çooook güzel bir fikir...benim aşkım işi dolayısı ile sürekli gömlek giyiyor...

7 sene al al hediye kalmamıştr tbikii :))) ama o dedigim kutuyu yaparsan hediyenin çok anlamlı olması gerekmz ehehe :))) gecekuşummm şuan bişy geldi aklıma saçma olablr bliyorm ama idare ett :)) bak şmdi siz allh kısmet ederse geldiginde evleniceksnz dmii ??. yani sevgili olarak son yıl dnümünüz gbi bişy olcak .. bi düğün davetiyesi tasarlayp bastırtabilirsn zaten şuan askerde olduğu için yeternce duygusaldr onun için en büyük hdiye olabilir :/ :kedi:

hedayeler benim içinde karar vermek zor olucak bu arada gece kuşum bak senin dediğin kol düğmesi olayı çooook güzel bir fikir...benim aşkım işi dolayısı ile sürekli gömlek giyiyor...

valla özenle hazırlanmış kutusunda geldi tatlım öyle bir şey düşünüecek olursan bana haber ver. siteyle de hiç sorun yaşammadım msnden gönderirim sana adresini falan.

bence güzel fikir canım not ediyim bunları ben.
ölee valla 7 yıl da her şey alınıyo artık yaratıcı şeyler bulmak lazım:)

rekorumuzu kırdıkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 tam 16 dk 45 saniye konuştkk kaydirigubbakcemile3 45 dkika sıra beklemş aramak için :))) ama cmartesiydi bugn we bu saate kdar aramamıştı hketti beklemeyii bnm uykucu çavuşum ... tam uykucu çavuş ya bütün gün yatmış klavapuyorumnanaktan

maşallah size:rolfol:
bölük çavuşu mu seninki?

ben geldm kızlar,ay valla super bı konu knsuonz bnmde ıhtycm var ne alsm napsm dıe dusnuorum dogmgunu yaklasıo 15 kasımda cok kararsızım...burdn bıseylrr alıp yollattrmıoda kıyft vs gbı calınr burda askım bosuna yollama öle seyler dıo napsam kı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…