- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.701
selamlar..yazdıklarınızı hep okuyorum ama hiç yazmıyorum niyeyse :) ama benim hissettiklerimi hisseden, aynı şeyleri yaşayan sizlerin sıkıntılarını sevinçlerini okumak iyi geliyo.farkında olmadan bi çoğunuz yardımcı oldunuz belki de,çok teşekkür ederim :) hepimiz bi an önce kavuşalım sevdiklerimize inşallah.
aaaaaaa yine mi piskoya bağladınız ben yokken sizzzzzklava:
hadi canlanın birazzzasker yarenleri böle olmamalı:bbo:
gelsin zılgıtlarrr çekilsin halaylaaaarr
lililiiliiliililill:teytey:
mrh kızlarr sabah ben de çok enerjik uyandım aşkımın tel uyandım hemde çok mutluydum dğa çıkmıştı sağ sağlim gelmiş geri sesi de ii geliyo du bugün güzel geçer sanmıştım ama ne yazıkki biri fena moralimi bozdu gülemiyorum iştahım gitti başım ağrıyo birden yine omuzlarımın çöktüğünü hissettim tamda bugün ii geçicek derken ahh ahh aşkım bi gelebilsen atarsa 84
düzceye yaklastik derken 12gün zorunlu izin binerse katlanamam buna gercekten..nefret ediyorum bu belirsizlikten..
cnm bnde gece telefonuyla uyandm 12 bçukta aradıı çok ağrım vardıı uyuyakalmışm onla uyandm mkemmel bişy .. aşkın sag salim dagdan gelmş sesi iyi sende mutlusn o yüzdn birilerinin seni üzmesi en azındn bugn için senin kafanda olmamalı
MUSUR canim gözün aydin, sevindim dönmüs esin sagsaglim=)
335dc evet kisa dönemlerde yok normalde hatta komutanin yaptigi yasal degil ama yapicak birsey yok..belegeyi cikardim suan tercümanda bakalim nasil olacaksa artik ama cok skildim bu durumdan gercekten..
herşy olucagına varır canm dşünmemeye çalış sen kendini yırtsanda olcaksa olur yanii .. bizi zatn mafedn hep belirsizlk gittikleri günden ber isürekli bişy çıkıyo
günaydın herkeesee askerim çarşı iznine çıkmış msnde görüştümm çok mutluyum yaaaaa:asigim:
günaydın herkeesee askerim çarşı iznine çıkmış msnde görüştümm çok mutluyum yaaaaa:asigim:
evet canım çok mutluyum ah ne güzel ben de öyle sürprizler yapabilsem keşke. 14 saat uzaklıkta benim askerim gidemem. 29 ekim iyi bir fırsat ama 29 ekimde görevliyim okuldasenin adına sevindim canım tahmin edebiliyoum ne kadar mutlu olduğunu bende 29 ekimde yanına gidi evci çıkaracağım inşallahh o gün bi gelseboshayallersmile
çok mutlu oldum canım valla inş sen de en kısa zamanda görürsünohh gece kuşum gördün yne sevgiliniiiiii :))) bnmki bu hafta çıkamıcak belki kışladan nete girer :/
gözün aydınn cnmm ne mutlu sana benmkide inşş çıkabilirse yarın çıkıcak bizde o zman görüşüşcezzz inşş tabiii
ya kızlar bişi sorcam ben kargo göndericektim erteledim mektup yazdım şiir yazdım
anlamlı bir hediye göndermek istiyorum yıldönümü için ama ne alıcam ne yaptırıcam bilemiyorum bana yardım edin nolurrrrrr....
bu arada askerimin arkadaşı ceza yemiş ya sinir oldum. çocuğun kız arkadaşı okusun die kitap göndermiş.meğer askeriyede yasak olan bi yayınınmış kitap. kız nerden bilsin kikötükedihüso
evet canım çok mutluyum ah ne güzel ben de öyle sürprizler yapabilsem keşke. 14 saat uzaklıkta benim askerim gidemem. 29 ekim iyi bir fırsat ama 29 ekimde görevliyim okulda
çok mutlu oldum canım valla inş sen de en kısa zamanda görürsün
saol canım benim...
ya kızlar bişi sorcam ben kargo göndericektim erteledim mektup yazdım şiir yazdım
anlamlı bir hediye göndermek istiyorum yıldönümü için ama ne alıcam ne yaptırıcam bilemiyorum bana yardım edin nolurrrrrr....
bu arada askerimin arkadaşı ceza yemiş ya sinir oldum. çocuğun kız arkadaşı okusun die kitap göndermiş.meğer askeriyede yasak olan bi yayınınmış kitap. kız nerden bilsin kikötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?