335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selamlar canim, hosgeldin aramiza..
farkinda olmadanda olsa yardimci olabilmissek ne mutlu bize
umarim Allah can sagligi verir tüm askerlerimize ve kavusuruz onlara..

günaydııııın asker yarenleri kaç gündür gelemedim hiç şu 1 haftayı da atlatayım rahatlıycam siz neler yapıyosunuz bakalım keyifler nasıl? ben bugün kendimi enerjik hissediyorum erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım dün de 2 kre aradı askerim sesini duydum ya benden iyisi yok..

aaaaaaa yine mi piskoya bağladınız ben yokken sizzzzzklava:
hadi canlanın birazzzasker yarenleri böle olmamalı:bbo:
gelsin zılgıtlarrr çekilsin halaylaaaarr
lililiiliiliililill:teytey:

bunlar çok fna bunalımda klava: bn deiştirmeye çalışıyormm ama olmuyooo bilmiyorumkismile asker gitti geri gelecek eheheh :))) alkisalkisalkisalkisalkisalkis en büyük aşk bizim aşk :teytey: düzceyede yaklaştk canlar ! :)) kaydirigubbakcemile3

Kayboluverdin bir anda
Şimdi ne olduk seninle biz
Biliyorum döneceksin bir anda
Dün gece gördüm rüyamda çok özlüyorum seni

Ben zaten senden gelen her kederi her çileyi
Kabullendim sen gittiğin günden beri
Bazen duyarsan sitemli sözlerimi bağışla
Çünkü çok özlüyorum seni

:gitme:

mrh kızlarr sabah ben de çok enerjik uyandım aşkımın tel uyandım hemde çok mutluydum dğa çıkmıştı sağ sağlim gelmiş geri sesi de ii geliyo du bugün güzel geçer sanmıştım ama ne yazıkki biri fena moralimi bozdu gülemiyorum iştahım gitti başım ağrıyo birden yine omuzlarımın çöktüğünü hissettim tamda bugün ii geçicek derken ahh ahh aşkım bi gelebilsen atarsa 84

cnm bnde gece telefonuyla uyandm 12 bçukta aradıı çok ağrım vardıı uyuyakalmışm onla uyandm mkemmel bişy .. aşkın sag salim dagdan gelmş sesi iyi sende mutlusn o yüzdn birilerinin seni üzmesi en azındn bugn için senin kafanda olmamalı

düzceye yaklastik derken 12gün zorunlu izin binerse katlanamam buna gercekten..nefret ediyorum bu belirsizlikten..

cnm inş.. olmaz ya ne diym ama kısa dnem askerler için zorunlu izin yok die biliyorm .. geçmişte bişyler yazmşsn tam okuyamadmm ama yüksek lisans için bi belge fln diyodun çıkarmazlar seninkinii ısrar eder üzülmeee

MUSUR canim gözün aydin, sevindim dönmüs esin sagsaglim=)

335dc evet kisa dönemlerde yok normalde hatta komutanin yaptigi yasal degil ama yapicak birsey yok..belegeyi cikardim suan tercümanda bakalim nasil olacaksa artik ama cok skildim bu durumdan gercekten..

öye yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok mutluydum hiç bişeyi gözüm görmiyodu ama o insanla aynı evi paylaşınca dediği kelimeleri unutamıyorum ve yüzüne baktıkça da dediklerini hatlıyorum tabi ona kalsa hiç bişey demedi ben alınganlık yapıyorum

herşy olucagına varır canm dşünmemeye çalış sen kendini yırtsanda olcaksa olur yanii .. bizi zatn mafedn hep belirsizlk gittikleri günden ber isürekli bişy çıkıyo

herşy olucagına varır canm dşünmemeye çalış sen kendini yırtsanda olcaksa olur yanii .. bizi zatn mafedn hep belirsizlk gittikleri günden ber isürekli bişy çıkıyo

aynen öyle canim..
yani zorunlu izin tamam alsin eger illa gerekiyorsa ama bari ne zaman alacagina kendisi karar verebilsinki bana göre ayarlasin ama oda yok adamlar direk aralik basi demis birakmislar.. benim okulum var ailem hayatta izin vermez gitmeme ki ben nikah yapariz diye düsünüyordum gelir gelmez ama hersey altüst oluyor, bütün planlarimi sil bastan yapmak zorunda kaliyorum kafa kalmadi resmen ya rezillikden baska birsey degil..

çokk saçma yaa ne alaka aralık başında izinmi olur bizimkilere sadece bi söylenti olmuş ama kesin bi tarih vermemişler inşş olmazz yaa çünkü çok az bi zman kalıyoo

senin adına sevindim canım tahmin edebiliyoum ne kadar mutlu olduğunu bende 29 ekimde yanına gidi evci çıkaracağım inşallahh o gün bi gelseboshayallersmile
evet canım çok mutluyum ah ne güzel ben de öyle sürprizler yapabilsem keşke. 14 saat uzaklıkta benim askerim gidemem. 29 ekim iyi bir fırsat ama 29 ekimde görevliyim okulda
ohh gece kuşum gördün yne sevgiliniiiiii :))) bnmki bu hafta çıkamıcak belki kışladan nete girer :/
çok mutlu oldum canım valla inş sen de en kısa zamanda görürsün
gözün aydınn cnmm ne mutlu sana benmkide inşş çıkabilirse yarın çıkıcak bizde o zman görüşüşcezzz inşş tabiii

saol canım benim...

ya kızlar bişi sorcam ben kargo göndericektim erteledim mektup yazdım şiir yazdım
anlamlı bir hediye göndermek istiyorum yıldönümü için ama ne alıcam ne yaptırıcam bilemiyorum bana yardım edin nolurrrrrr....
bu arada askerimin arkadaşı ceza yemiş ya sinir oldum. çocuğun kız arkadaşı okusun die kitap göndermiş.meğer askeriyede yasak olan bi yayınınmış kitap. kız nerden bilsin kikötükedihüso

ınanmıyorm kız içinde çok kötü bi durum bn vicdan azabındn mafolurdmm :/// ayy cnmm bi yıldnümü maduru dha :))) bn kurtuldm cnm o dertten saati şiparş ettm bliyosnz zatn .. saati yollıcm ördügm atkıyıı bikaç fotomuzu yanında bi mektp wede bikaç çikolata alcm aşkımaa hpsini kargoyla göndercmm inş. bi sorn çıkmasssaa :))) bnde anlamlı hediye istiyodm o yüzden atkı ördm ynınada gömlek vs.. bişy düşünüyodm saat dha kalıcı ve anlamlı olur die dşndüm snada koly gelsn cnm dşünme aşamasnda :))

ayy bende askima almanca kitaplari gönderdim ders calisirim dedigi icin, onlarada sorun cikarmazlar insallah=D
dogrusu benim anlamadigim sey askeriyeye kargo getirmiyorlar onda, ariyorlar postaneden gidip kendisi aliyor yani kimse kontrol etmiyormus..

hediye icinde, ben saat alicam bu yildönümümüzde ve ismimizi yazdiracam saate=)
sende öyle birseyler yaptirabilirsin veya bir kiz arkadasim gercek deri eldiven almisti sevgilisine cok sicak tutuyorlar ve eldivenin ic kismina ama görülebilir sekilde isimlerini yazdirmisti cok güzel görünüyordu..ben kargo gönderdigimde icine kendi basima taktigim ufak bir esarp gibi birsey var siyah onu gönderdim.. yani hem sen siir mektup felanda yazmissin aslinda onu en mutlu edicek olan onlar olucaktir bence=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…