335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

BİR ASKERİN DUASI

Çavuşa rahmet
on başına merhamet
kıdemliye hürmet
alt devreye sabır eyle
Yarabbi;

yılan gibi sürünmekten
ördek gibi yürümekten
hergün şafak beklemekten
sen bizi kurtar yarabbiii

Çarşının yokluğundan
mıntıkanın çokluğundan
tabak kaşık yıkamaktan
sen bizi arazi et yarabbi

Sabahları erken kalkmaktan
kızlar gibi yatak yapmaktan
her sabah tabur-iştima almaktan
sen bizi kurtar yarabbi
:asigim:

evet canim aynen bendede bugün ayni laf cikti.. araligin basi veya ortasinda 12gün zorunlu izin kullanmasi gerekiyormus.. ben hemen bugün üniversiteden belge cikardim master icin basvuru tarihine felan yetismesi gerektigine dahi umarim kabul ederlerde birde zorunlu izinle ugrasmayiz..ama eger illa mecbur yapmalisiniz derlersede ben araligin sonunda ancak gidebiliyorum türkiyeye ona göre alsin dedim..karakol komutani tatilde suan gelir gelmez görüsecek askim..

Son düzenleme:
kızlar benimde canım öok sıkkın bugün ev telefonuyla daha rahat görüşüyorduk hatta bi sorun var galiba doğru düzgün konuşamadık çok üzüldümmafoldumben

hep aynı birbirine benzeyen günler yaşıyorum,işin kötüsü kendmle ilgilenmeyi de bıraktım hiç içimden de gelmiyo kendime bakmak özen göstermek,nzmn biticek bu askerlik yaa

hep aynı birbirine benzeyen günler yaşıyorum,işin kötüsü kendmle ilgilenmeyi de bıraktım hiç içimden de gelmiyo kendime bakmak özen göstermek,nzmn biticek bu askerlik yaa

aynalara küstüm=(
bakasim gelmiyor, hep onu görüyorum=(
gözlerimde yaslarim hic eksik olmuyor=(
askim az kaldi 85gün diyorum, telefonu kapatinca yine agliyorum neresi az diye=(
cok yorgunum bende, cok skildim bitsin artikkkk=(

aaaaaaa yine mi piskoya bağladınız ben yokken sizzzzzklava:
hadi canlanın birazzzasker yarenleri böle olmamalı:bbo:
gelsin zılgıtlarrr çekilsin halaylaaaarr
lililiiliiliililill:teytey:

selamlar..yazdıklarınızı hep okuyorum ama hiç yazmıyorum niyeyse :) ama benim hissettiklerimi hisseden, aynı şeyleri yaşayan sizlerin sıkıntılarını sevinçlerini okumak iyi geliyo.farkında olmadan bi çoğunuz yardımcı oldunuz belki de,çok teşekkür ederim :) hepimiz bi an önce kavuşalım sevdiklerimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…