335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

büyüklerden biri gitcekmiş canım...Bende bilmiyom galiba 1. bölge komutanımı öle bişi dedi.İşte tüm tabura bakcaklarmıs.Atış yapıyolar paso.İşte o komutan gelince atış yapcaklarmış.Spora seçilenler koşcakmış falan.Çarşı izinleri kitli herkesin.Bakalım artık...

ayy canımm yaaa allah kolaylıklar versin sana maşallah yani tek başına ii halldebiliyosun ev işi zor dur
askerine gelince boşver şimdilik askerlik pskolojisine ver gelince başının etini yersin bol bol
1rolleyes

ayy canımm yaaa allah kolaylıklar versin sana maşallah yani tek başına ii halldebiliyosun ev işi zor dur
askerine gelince boşver şimdilik askerlik pskolojisine ver gelince başının etini yersin bol bol
1rolleyes

ah canim sorma mahfoldum resmen,bide 4. kata tasindim abooo görme yaa belim kirildi resmen..
askimda sesimi duydu sanki aradi simdi, millet konusuyormus telefonda sirada bekliyormus beni arayabilmek icin=) acayip kizmistim cünkü cok fena özlemistim tüm gün dogru düzgün konusamayinca..ama sesini duyunca herseyi unutuyorum resmen=)

çağlom yardıma geleydik keşkeeemmmm:roflol:
yorgunluğunu anlıyorum gel san bi kayfee neyim yapayım ben.
askerine de kızmaa lütfenn

ayy canim cok sagol,düsünmen yeter ama ne güzel olurdu geleydiniz yaaa=)
hem böyle artik bir basima olmak cok acayip bir duygu=S
askimada kizamiyorumki canim yaa, sadece özlem iste bazen sinirleri altüst ediyor ama kiyamam ben ona=)

cnm o konuda bilgim yok kaç gün aldığından yani ...

doğubeyazıtta nerde canım? Benim ki telçeker taburunda? Belki tabur ve tugaydadır sadece denetim.Senin ki tabura gitmeden mi karakola gönderdiler?

cnm benimki merkezde benimki direk ağrı il jandarmaya gitti ordan direk doğubayazıt karakola gıttı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…