- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.841
hadi ya canım,kasımın ilk iki haftası denetim dedi.Sadece Ağrıdaki askeriyede denetim olmuyodur herhalde demi?
kizlaar geberiyorum desem yeridir sanirim=/
ne zor ismis ev tasimak sabahtan beri mobilya tak,temizle derken hala bitmedi yarinda devam edicem off yaa=(
sinirlerimde acayip bozuk, askima cok kizdim bugün=(
sabah carsiya cikmis haber verememis msne girip yazmis askim ordamisin carsiya ciktim felan diye bende saatler sonra gördüm ve sadece yarim saat konusabildik internette, sonra tüm gün boyunca aramadi sormadi bile naptin evi diye cok kizdim ona=(
gelsin askerden sorcam hesabini=(
off neyse canlar hemen kaciyorum ben yine, uyumam lazim sabah birde erkenden dersim var=(
kendinize iyi bakin iyi gecelerrr
ayy canımm yaaa allah kolaylıklar versin sana maşallah yani tek başına ii halldebiliyosun ev işi zor dur
askerine gelince boşver şimdilik askerlik pskolojisine ver gelince başının etini yersin bol bol
1rolleyes
çağlom yardıma geleydik keşkeeemmmm:roflol:
yorgunluğunu anlıyorum gel san bi kayfee neyim yapayım ben.
askerine de kızmaa lütfenn
çağlom yardıma geleydik keşkeeemmmm:roflol:
yorgunluğunu anlıyorum gel san bi kayfee neyim yapayım ben.
askerine de kızmaa lütfenn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
mrh kızlar benm aşkımda denetimden falan bahsetmedi ama zorunlu izinden bizde korkuyoruz açıkçası
tuti teşekkürler bayram izni vermişler dedin yaa çok sevindim demekki veriyo lar acaba askerinin arkadaşı kaç günalabildi bi bilgin varmı?
doğubeyazıtta nerde canım? Benim ki telçeker taburunda? Belki tabur ve tugaydadır sadece denetim.Senin ki tabura gitmeden mi karakola gönderdiler?
hoşgeldin canım buralar çok sıkıcı nasılsın
hoşbulduk cnm ...sorma neden kimse yok saol tatlım iyim sen nasılsın ???opuyorumnanaktan
bende iyiyim canım herkesin uykusu geldi heralde :roflol:
cnm bağlantım gitti geldim sen yok olmuşsun uyumaya gittin sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?