335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hu huuuu KK dostlarrmm bn geldmmmm kaydirigubbakcemile3 aslında moralm birazcıcık bozuk dün gece aşkm aradıı arabadaydk babamla knuşamadmm sinir oldmm 30sn ye knuştk yarn sabh arıcm aşkm tmam kapatym sni sviyorm dedi sdcee :// we halaaa aramadııı ahh uykucu çavuşş ahhh...... çağloooommmm geçn hfta aynı şey bnm bşıma geldiii bnm eşşek aşkm yarn çarşıya çıkcm dedii ama saat sylemedii... her hfta nete grmedn yarm saaat önce arar sylerdi aramamşş... bi girdm nete tesadf fcedn msj atmş msnde yazmş adamm msnde ölürmsn öldürürmsn :))))) kızdmm tbi biraz snraa yumuşadmm ahh ahh npıcz blmiyormm :))

canım üzme kendini eminim kısacık konuşma bile mutlu etmiştir seni bu gecede arar inşallahbilmiyorumkismile

bekliyorm cnm napıym ama sinirm bozulduu düğündeydik oynarken bile telefonu elimdn bırakmadm 1 dk bile :gitme: ama dnüşte tam arabaya bindk 10 dk snra aradıı ... 10 dk once yda snra arasa rahat rahat knuşucaktkk neyse bugn knuşurz uzun uzunnnn :))) inş. tbi :)

hoşbulduk cnm ay bugün çok durgunum ben ya ewde çok sessiz çok sıkıldım uyku geldi erkenden zaten sabahın köründe aşağı dairede tadilat vardı güm güm gümmmm o kadar sinirlendimki ağlayacaktım resmen allaha çok şükür bugünde bitti şafaklar atıcak 00:00 da hep böyle hemen geçsin günler şu kasım ayınıda ortalasak keyfime değmesin kimse...

tutim ben de çok sinir olurum öyle geçen gece bizim de vardı matkap sesleri sinirlerim zıpladı..alsanaalsanasmile
kızlar bu arada süper bi kampanya var duymayanlar varsa duysunlar istedim hem çevre hem engelliler kazanıyor bi arkadaş kampanyayı çok güzel açıklamış bi bakın isterseniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/398729-mavi-kapak-kampanyasi.html :Saruboceq:

off yav benimde bugün sürekli uykum var nedense askerim aradı telefonda ses fazla duyulmadı sinir oldu gitti yattı zaten zor arıyor telfonunda sesi gidiyor tesadüf akannehir

evet şafaklar çok ii ilerliyodu hatta 2 gün sonra plakalara iniyoruz diye çok mutluydum derkeeeeennnn benm şafak birden 12 gün daha yükseldi neyse 17 ocak gelirse 30 ocak ta gelir evel ALLAH ((((

evet cnmm seni anlıyorum böle aksilikler beni de buluyo tam evde kimse yokken arasın rahat rahat konuşalım diye bekliyorum aramıyo eve herkes doluşuyo o zman arıyo bişeyde diyemiyoum kocacıma ne bilsinnnnnn:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…