- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.861
ben burdayım hemencik geldim:roflol:
bu gün burasıı birazz durgun neden seeeee
hu huuuu KK dostlarrmm bn geldmmmm kaydirigubbakcemile3 aslında moralm birazcıcık bozuk dün gece aşkm aradıı arabadaydk babamla knuşamadmm sinir oldmm 30sn ye knuştk yarn sabh arıcm aşkm tmam kapatym sni sviyorm dedi sdcee :// we halaaa aramadııı ahh uykucu çavuşş ahhh...... çağloooommmm geçn hfta aynı şey bnm bşıma geldiii bnm eşşek aşkm yarn çarşıya çıkcm dedii ama saat sylemedii... her hfta nete grmedn yarm saaat önce arar sylerdi aramamşş... bi girdm nete tesadf fcedn msj atmş msnde yazmş adamm msnde ölürmsn öldürürmsn :))))) kızdmm tbi biraz snraa yumuşadmm ahh ahh npıcz blmiyormm :))
selam kızlar nasılsınız,evdeki işler bana kaldı anca gelebildim malum evde tek olunca
hoşbulduk cnm ay bugün çok durgunum ben ya ewde çok sessiz çok sıkıldım uyku geldi erkenden zaten sabahın köründe aşağı dairede tadilat vardı güm güm gümmmm o kadar sinirlendimki ağlayacaktım resmen allaha çok şükür bugünde bitti şafaklar atıcak 00:00 da hep böyle hemen geçsin günler şu kasım ayınıda ortalasak keyfime değmesin kimse...
viole kampanya bilgilendirme için teşekkür canım
evet şafaklar çok ii ilerliyodu hatta 2 gün sonra plakalara iniyoruz diye çok mutluydum derkeeeeennnn benm şafak birden 12 gün daha yükseldi neyse 17 ocak gelirse 30 ocak ta gelir evel ALLAH((((
bekliyorm cnm napıym ama sinirm bozulduu düğündeydik oynarken bile telefonu elimdn bırakmadm 1 dk bile :gitme: ama dnüşte tam arabaya bindk 10 dk snra aradıı ... 10 dk once yda snra arasa rahat rahat knuşucaktkkneyse bugn knuşurz uzun uzunnnn :))) inş. tbi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?