335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bayrama gelcek diye anlaştıysanız canım,bence artık 12 günlük ttailde ne yapacaklarını düşün...12 gün boyunca ayrı kaldıgın günlerin acısını cıkarın canım... İkinizde iyice moral depolayın,sonra kötü olcak nasıl gecer o 12 gün diye simdiden düşünme bence...

ewtt bencede o zaten şimdiden planlara başladı napalım artık sonrasıda geçer keşke gelsinde o gün son 12 günümüz kalsın inşş çok güzel geçer havada ii olur gezeriz tozarız tabi sonra ayrılması nasıl olur bilemiyorum bişeyy olmazz geriye 2 ayımız kalıyoo hayrlısı o da gelir geçerrrrr:))

bayramda izin alirsa tocama bende gel dedim biraz daha beklerim ama bayramimi tocamla geciririm eskisi gibi 3 5 gunde olsa guzel gozlume bakarak uyanirim 12niye musur onu anlamadim

çanakkalede dha sabah olmadımı yahu :roflol: :roflol: yoksa bnm sevglm bnimi kandırdı amerikada fln mı askerlik yapıyoo naniknanik sabah arıcm dedii 9 oldu aramadı şaşkın çavuş :mymeka: herzamnki gbi beklemedym arar umarm :))

kizlaar iyi aksamlar hepinize=)

evimin isleri bitti birtek temizligim kaldi, suan sigarami iciyorum sonra temizligimi yapip, dus aldiktan sonra eger hala halim kalirsa burada olurum, yoksada yarin zaten dersimde erken bitiyor burdayim tüm gün=)

benim safak 83 bu arada ve yarin gece saat 00:00da düzceye selamlarimizi gönderiyoruz=)
simdiden heyecanlandim, bitiyor sanirim kizlar.. Allah mehtap sayacagimiz günleride nasip eder bir an önce insallah=)

ohh hayırlı olsnn cnmmm :))) anammm gitmeyn düzceye druunnn otobüsn yolunu kesicm :tomato: bizi bekleyn bi 24 saat hemencicik koşupp gelcezzzzzzzzz :))))

cnmm mutlaka bi işi çıkmıştır merak etme arayamamıştır ondan benmkide dün akşam arıycam dedi bu akşam arayabildi oda zar zor 10 dk bile konuşamadık hemen kapatmak zorunda kaldı komutan geliyo beni çağırıyolar falan filan işte eeeeee askerlikkkk alacağın olsunn senin bizi sevgililerimziden ayırdın yaa

ya bnm erkek arkdşm yeni bitirdi okulu gtti hmen bn aralıkta git demştm teror fln o ara çok wrdııı iyiki dinlememşş bni ya 8 ay olcaktı o zamn kafayı yerdmm bn :/// allh gidiceklere sabır versnn.. biyere gidiyorm hber weremiyorm suçlu hssediyorm kndimi yda moralm bozuk oluyo en çok o zamn hissediyorm yoklugunu napıcz blmiyorm yaa yansıtmamaya çalışıyorm bu sfer dhada içime atıyorm patlıyorm ağlıyorm herşeyee.. bitek burda sizle dagıtıyrm kafamıı ..nese gelcekler yapck bişy yok moralleri bozmuyorzzz hemen :dance: bu arada pkk eylemsizliği bozcakmşş allhm sinir stres sahibi oldm teror örgütüyle masaya oturn adamlar için asker bekliyorzz zoff nese banlanıcm bndee :))) en iyisi telefn elimde beklemeye dewm :)

yaa kızlar bişi sorcamm bu gülümsemeleri ben yapamıyorum nasıl yapılıyo onlar normal yazıyorum gösterilmesinide işaretlemiyorum yine de surat olarak değildi normal yazı olarak çıkıyoo başka bi ayarımı var onlarında ben bulamadım

ewtt cnmm anladım seni şu anda sanki sen beni anlatıyosun gibi geldi bana bende öle nereye gitsem sölerdim bişey olsa dışarda hemen heyecanla ona anlatırdım merakla dinlerdi beni sonra gülmeye başlardık beraber başım sıkışsa sivri zekana ihiyacım var derdim hemen fikirler üretmeye başlardı bende çok yokluğunu çekiyorum ve onun annesiyle babasıyla aynı evi paylaşıyorum canm sıkılıyo desem kendi üzerlerine alıyolar bişey diyemez oldum evde benmde tek tesellim dert ortaklarım sizler oldunuz çük şükürr iii varsınızz :)))

bizde geçen gün konuşurken, orada ilişkisi olanların sürekli telefonda tartıştıklarını söylemişti.neden dediğimde; askerliğin psikolojiyi bozduğunu vs söyledi.
bi arada şey demişti " askerin lafından alınılmaz."

ya bnmkide dedii çocuklar kavga edipp yumrukluyolarmş dvarları fln... allha şükür biz dha cddi bi tartışma yaşamadk ikimizde allttan aldk :/// hejarcm hşgeldn :)

335dc hoşbulduk canım..
yanlız ben uzun dnemim alır mısınız beni aranızaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…