- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.881
ohaoldumsmile niye yükseldi canım şafağın?
benm kociş dayanamadı bayrama izne geliyoo aslında ikimizde gelmesinin taraftarı değildik ama dayanamıyorum diyo ben de bişey diyemedim nede olsa tek tip falan da olmuyo diyo onun için gelcem diyo sonra nasıl o 12 gün geçicek bilemiyorummmmm(((
hmm hayırlısı olsun tatlım gelmek istiyosa gelsin tabi biraz dinlenir hem
bayramda izin alirsa tocama bende gel dedim biraz daha beklerim ama bayramimi tocamla geciririm eskisi gibi 3 5 gunde olsa guzel gozlume bakarak uyanirim12niye musur onu anlamadim
kizlaar iyi aksamlar hepinize=)
evimin isleri bitti birtek temizligim kaldi, suan sigarami iciyorum sonra temizligimi yapip, dus aldiktan sonra eger hala halim kalirsa burada olurum, yoksada yarin zaten dersimde erken bitiyor burdayim tüm gün=)
benim safak 83 bu arada ve yarin gece saat 00:00da düzceye selamlarimizi gönderiyoruz=)
simdiden heyecanlandim, bitiyor sanirim kizlar.. Allah mehtap sayacagimiz günleride nasip eder bir an önce insallah=)
çanakkalede dha sabah olmadımı yahu :roflol: :roflol: yoksa bnm sevglm bnimi kandırdı amerikada fln mı askerlik yapıyoo naniknanik sabah arıcm dedii 9 oldu aramadı şaşkın çavuş :mymeka: herzamnki gbi beklemedym arar umarm :))
cnmm mutlaka bi işi çıkmıştır merak etme arayamamıştır ondan benmkide dün akşam arıycam dedi bu akşam arayabildi oda zar zor 10 dk bile konuşamadık hemen kapatmak zorunda kaldı komutan geliyo beni çağırıyolar falan filan işte eeeeee askerlikkkk alacağın olsunn senin bizi sevgililerimziden ayırdın yaa
ya bnm erkek arkdşm yeni bitirdi okulu gtti hmen bn aralıkta git demştm teror fln o ara çok wrdııı iyiki dinlememşş bni ya 8 ay olcaktı o zamn kafayı yerdmm bn :/// allh gidiceklere sabır versnn.. biyere gidiyorm hber weremiyorm suçlu hssediyorm kndimi yda moralm bozuk oluyo en çok o zamn hissediyorm yoklugunu napıcz blmiyorm yaa yansıtmamaya çalışıyorm bu sfer dhada içime atıyorm patlıyorm ağlıyorm herşeyee.. bitek burda sizle dagıtıyrm kafamıı ..nese gelcekler yapck bişy yok moralleri bozmuyorzzz hemen :dance: bu arada pkk eylemsizliği bozcakmşş allhm sinir stres sahibi oldm teror örgütüyle masaya oturn adamlar için asker bekliyorzz zoff nese banlanıcm bndee :))) en iyisi telefn elimde beklemeye dewm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?