335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
335dc, CagLo, huzursuz, miracle_84, ozelegtim ... off kalabalıgz misafirde yok ama bn gitmk zrndaymm
yarn gece 00.00 da düzcede grüşürz
düzce hakkında bilgilerle gelcm sizee yarnn

canım benim askerimde bu ece dedi yav düzceye bende yarın akşam demiştim ama bir günden birşey olmazbayanssulusmile

ya kızlar bende sordum askerime oda bu gece itibariyle düzcedeyiz diyo artı içine olduğumuz günü saymayın 2 saat kaldı 17si sabah 8de özgürler onuda bence saymak anlamsız yani zaten 17sinde inş. görebileceğiz

aynen benim askimda söyledi atarsa 81 dedi..
hatta bugün karakolun önünden 81plakali bir araba gecmis cok gülmüsler komutanlari ve arkadasi=)
Sivasta 81i gördüysek bu bir isarettir hem askim öyle diyorsa öyledir diyorum ve safagimdan sasmiyorum=)

selam kızlarrrr
canım farkındayım eskiden daha bi deli doluydum çok takılıyodum amaartık çalışmaya başladım. bana kalsa yinee geç yatarımda aannem kapıda hadi hadi yat die zebani gibi sıkıştırıyo:roflol:
7de kalkmak çok zor oluyo canım hadi kalktım dielim,uykusuzken çocukklara verimli olamıyorum derslerde. onları da düşünmem lazım.
yaa bu arada bizim şafaklar niye karıştı benim askerim de 17 ocakta terhis olcak aslında ben şafak saymak istemiyorum ama siz sayınca canım kalıo . ne zaman düzcedeyiz:rofflol:

bılmıyorum ya bgn bnmkıylede knusamadım o yuzden soramadımda..nysem sız bnı hesaba katmayn bugecelk ben yrn ararsa bı sorım bakım gercı 2gun denetımelrı olcktı arayabılrse artık...ona gore ben sıze yetısırım=)

Bende aşkıma ve askerdeki arkadaşlarına güveniyorum bende yarın Düzcedeyim kızlar bence hep birlikte bir saat sonra Düzeceyi kutlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…