- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.201
Bu arada meyra_86 yeni geldin sanırım hoşgeldin askerin nerede
merhabalar kızlar atarsa kilis 79turkbayragi
merhabalar kızlar atarsa kilis 79turkbayragi
canım sen ne yaptın ya düzce ya osmaniye diyoruz ama kilise gideni ilk defa duydum bi yanlışlık olmasın
Pericim ben 16 cak diye hesap ettim ben 1 gün yol izni diyerekten normalde 2 gün yol izni var ama ben yinede 1 gün yol izni verdim.Eğer yol izni vermezlerse ben 2 kere 01 Adana sayarım artıksırnaşık şeyNe zaman çıkacakları tam olarak 337. dönem gidince belli olacakmış aralıkta gidiyor onlarda o zamana kadar belirsiz biizm durum fisfisfis
bende seyhanda yaşıyorum ama seyhan çok büyük içinde birsürüüü mahallesi war yani seyhan nerdeyse adananın yarısı canım hangi semt ya da mahalleye gelin gidiceksin evin nerde olduğu belli mi.?
tutti neşen yerinde maaşallah yavv hakkaten dansöz oynatıyorsun sözünün arkasındasınkaydirigubbakcemile3
kızlaaar kocam aradı ve komutanları 15inde demiş onlara yani ocağın 15inde geliyorum dedi bana uçakla gelicek çünkü yol izni diye erken bırakıcaklar sanırım çooook sevindim çoookkk... :dance::sm_cool::teytey:
viole bana gel birbirimize destek olalım beklerim oturmayaolumunekankayizsmile yağmurdan çıkabilirsen tabi yine tatil olur mu ki yarın bu arada cuma sizinde tören var demi okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?