335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

viole bana gel birbirimize destek olalım beklerim oturmayaolumunekankayizsmile yağmurdan çıkabilirsen tabi yine tatil olur mu ki yarın bu arada cuma sizinde tören var demi okulda

Yok Pericim iyiyim palakalarada geldik şükür :hooray:

Bu arada ben msn e düzcedeyizzz nihayett yazdım hiçkimse bilmiyor yaa:mymeka: herkes düzceye gittiğimi sanmışşdelikafaduldenBurda düzce dediğim an şafak 81 olduğunu herkes anlar ama sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
hahah çok güldüm gevezem de siz ne ara gittiniz Düzceye ya şafaklar aynı dil miydi bizimm? Benmki de izin kullanmadı ve daha bugün konuştuk yarın düzcedeyiz diyee. akannehir

Son düzenleme:
ee bizim dilimizi ancak bizden olanlar anlar ben de gecen yıl arkadas face de aşkım bugün agrıda yarın adıyamanda yazmıstı da hic bişey anlamamıstım meger kız safak sayıyormus simdi anlıyorum.bir de evimizin karsısı askerlik subesi.önceden hic dikkatimi cekmezdi simdi nöbet tutan askerleri görünce üzülüyorum:çok üzgünüm:

biz akşam gittik düzceye de bu akşamda düzce osmaniye arası bi yerde olacaz atıkım rengimizi belli, etmiyoruz ikisindee bulunuruz canımkaydirigubbakcemile3

Pericim ben 16 cak diye hesap ettim ben 1 gün yol izni diyerekten normalde 2 gün yol izni var ama ben yinede 1 gün yol izni verdim.Eğer yol izni vermezlerse ben 2 kere 01 Adana sayarım artıksırnaşık şeyNe zaman çıkacakları tam olarak 337. dönem gidince belli olacakmış aralıkta gidiyor onlarda o zamana kadar belirsiz biizm durum fisfisfis

canım sen ne yaptın ya düzce ya osmaniye diyoruz ama kilise gideni ilk defa duydum bi yanlışlık olmasın

yok canım yanlışlık yok eğer kısmetse 14 ocakta eşim gelecek 1 günde yol izni verirlerse 13 ocakta burda olacak ee doğal olarak bugün şafak 80 oluyor atarsa 79 öyle söledi eşim ama umarım bir yanluşlık yoktur yaabilmiyorumkismile

Tatlım bu yol izni meselesine açıklık getirmek istiyorum şuan saydığımız şafak hali hazırda yol izninden düşülmük şafak zaten. Esas geliş tarihleri 19 Ocak normalde yol iznini düşünce 17 oluyor zaten. 17den dümüyoruz yani tatlım. :1rolleyes:​

bende seyhanda yaşıyorum ama seyhan çok büyük içinde birsürüüü mahallesi war yani seyhan nerdeyse adananın yarısı canım hangi semt ya da mahalleye gelin gidiceksin evin nerde olduğu belli mi.?

yok tatlım daha nişan olmadı bizim hayırlısı ile bir gelsin öyle artık eh artık sen bana gzdirirsin adanayı gelin gelince heheheheh

tutti neşen yerinde maaşallah yavv hakkaten dansöz oynatıyorsun sözünün arkasındasınkaydirigubbakcemile3

heheheheh dediğimi yaparım ben cnm

ohhhh yandan yandann

viole bana gel birbirimize destek olalım beklerim oturmayaolumunekankayizsmile yağmurdan çıkabilirsen tabi yine tatil olur mu ki yarın bu arada cuma sizinde tören var demi okulda

evet canım tören var ama yağmur olursa iptal olur heralde bütün öğretmenler dua ediyodu yağmur yağsın diye.. yarın da yarım gün benim sabahtan 2 saatim boş 2 ders yapıp gelicem inşallah aklinialirimsmile

kızlar arkadaşınki kilis olabilir neden çünkü bazı yerlerin yol izinleri fazladan oluyor benimkinin 2 gün mesela birde komutanlarının iyiliğine bağlı biliyorsunuz bizimki izin kullandı ama komutanı izini saymadı 18 ocakta terhis oluyorsun demiş...

ududub cnm askerin nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…